Τρίτη, 10 Απριλίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2012

1- Γενάρη 2012 
Θέλουμε να σας μεταφέρουμε την ανακοίνωση του ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ που εξέδωσε στις του Δεκεμπρίου-2011 με αριθ. 387με θέμα «ΜΕ ΤΑ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ»

ΜΕ ΤΑ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ!
ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ!
ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΑΚΟ ΛΑΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!
2- Αριθ: 86 
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012
ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ
«ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΙΘΕΣΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ
ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΑΣ ΕΠΙΤΙΘΕΣΤΕ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ» 

ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ
Η Κυβέρνηση του Ταγίπ Ερντογάν θεωρεί εχθρούς ακόμα και τα μικρά παιδιά. Στην φυλακή Ποζαντι στα Άδανα οι υπάλληλοι και οι ποινικοί κρατούμενοι έχουν παρενοχλήσει, βασανίσει και βιάσει τα παιδιά – ανήλικους κρατούμενους. Μετά την δημοσίευση αυτής της κατάστασης, η κυβέρνηση τους μετάφερε στα κελία απομόνωσης και φυλάκισε την δημοσιογράφο, δείχνοντας για ακόμα μια φορά την εχθρότητά της προς τον λαό.Τα παιδιά αυτά είναι παιδιά των φτωχών και τους μετάφεραν εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από τους γονείς τους, στην φυλακή Σιντζάν στην Άγκυρα. Αυτή εικόνα μας έδειξε άλλη μια φορά την πραγματικότητα των φυλάκων στην Τουρκία, καθώς αυτές οι επιθέσεις δεν περιορίζονται μόνο σε αυτήν φυλακή.

4- Αριθ:88 
Πατριωτική Νεολαία ¨επιτέθηκε στο σύλλογο δικαιωμάτων στην περιοχή Νουρτεπε του Λαϊκού Μετώπου με τα συνθήματα «ζητώ πρόεδρε Οτζαλάν και παντού είναι Κουρδιστάν»!
Στις 17 Απριλίου του 2012 στις 10 το βράδυ στην Κωνσταντινούπολη στην περιοχή Νουρτεπε (Τσαϊαν) αυτοί που ονομάζουν τον αυτό τους ως Πατριωτική Νεολαία (η νεολαία του ΡΚΚ) επιτέθηκαν στο Σύλλογο Δικαιωμάτων του Νουρτεπε.

Ανακοίνωση:45                               22 Μαρτίου 2012

          Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ
Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ
Ο ΜΑΧΙΡ ΤΣΑΙΑΝ  ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ KIZILDERE!
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ
 Μεταξύ 30 Μάρτιου και 17 Απριλίου είναι οι μέρες των μαρτύρων της επανάστασης και η γιορτή της ίδρυσης του κόμματος. Το κόμμα μας  DHKP-C (Επαναστατικό λαϊκό απελευθερωτικό κόμμα-μέτωπο) ιδρύθηκε στις 30 Μάρτιου του 1994. Η ιστορία του κόμματος μας προέρχεται από το THKP-C (Επαναστατικό λαϊκό απελευθερωτικό κόμμα-μέτωπο της

Δημοφιλείς αναρτήσεις