Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΝΙΚΟΥΝ! ΔΕΝ ΦΟΡΕΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ! ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ!


O Sadi Ozpolat πολιτικός κρατούμενος στις φυλακές του Μπόχουμ, της Γερμανίας.
   Ο Sadi Ozpolat, είναι ένας αγωνιστής, ο οποίος έχει αφιερώσει τον εαυτό του στον απελευθερωτικό αγώνα του λαού της Τουρκίας και όλων των λαών του κόσμου. Γι’ αυτό το λόγο φυλακίστηκε για δεκάδες χρόνια στην Τουρκία. Το 1996 συμμετείχε στην απεργία πείνας που πραγματοποιήθηκε από τους φυλακισμένους αγωνιστές στις φυλακές της Τουρκίας. Έζησε τη σφαγή της 19ης Δεκεμβρίου του 2000  στις φυλακές και την αντίσταση, έμεινε πολλά χρόνια στα λευκά κελιά και αντιστάθηκε ενάντια σε κάθε είδους βασανιστήρια της ολιγαρχίας. Συνελήφθη το 2008, μεπλαστές αποδείξεις, ύστερα από συνωμοσία του κράτους της Γερμανίας, και καταδικάστηκε σε 6 χρόνια φυλακή. Η ποινή ανακοινώθηκε στις 4 Οκτωβρίου 2012. Μετά από αυτό,
του ανακοίνωσαν ότι είναι πλέον φυλακισμένος και πρέπει από εδώ και πέρα να φορέσει τη «στολή της φυλακής». Ο Sadi Ozpolat αρνήθηκε ως αγωνιστής και έτσι έγινε κατάσχεση σε όλα τα ρούχα του. Από τότε Ο Sadi Ozpolat προσπάθησε  να σκεπαστεί με τα σεντόνια του κρεβατιού του.
    Το γερμανικό κράτος, συνέλαβε έναν αγωνιστή που αγωνίζεται ενάντια στον ιμπεριαλισμό και το φασισμό, με πλαστές αποδείξεις, χωρίς κανένα συγκεκριμένο έγγραφο. Αλλά ο Sadi Ozpolat δεν υποχώρησε από τον αγώνα του. Του απαγόρευσαν τις επισκέψεις, και δεν του δίνουν τα βιβλία και τα γράμματα που του έχουν σταλεί. Το γερμανικό κράτος νομίζει ότι μπορεί να μας σιωπήσει μ’ αυτές τις πιέσεις. Αλλά δεν τα κατάφερε, ο Sadi Ozpolat αντιστέκεται σε κάθε πίεση.
    Οι ιμπεριαλιστές, εχθροί του λαού, δεν σταματούν ποτέ να επιτίθενται στους αγωνιστές. Άλλη μια επίθεση ετοιμάζουν οι εχθροί του λαού, ίσως αυτή η φορά να είναι μεγαλύτερη. Αλλά το γερμανικό κράτος ξεχνάει ότι ο Sadi Ozpolat είναι σύντροφος των τεσσάρων συναγωνιστών οι οποίοι έχουν χάσει την ζωή τους στην απεργία πείνας το 1984, για ν’ αντισταθούν στις στολές της φυλακής που προσπαθούσαν να επιβάλλουν στους πολιτικούς κρατούμενους. Δεν είναι πρώτη φορά που ο Sadi Ozpolat δέχεται τέτοια επίθεση. Όπως απέκρουσαν την επίθεση οι σύντροφοί του το 1984, έτσι θα αποκρούσει και ο Ozpolat αυτή την επίθεση  της Γερμανίας.
Αυτή η επίθεση στρέφεται εναντίον όλων των αγωνιστών του κόσμου, των σοσιαλιστών, των αντιφασιστών. Αυτή η επίθεση είναι προϊόν της εξοντωτικής πολιτικής ενάντια σε όσους αντιστέκονται στον ιμπεριαλισμό. Επιμένουν με τα λευκά κελιά και με τη στολή φυλακής, προσπαθούν να  καταδικάσουν την επαναστατική ιδεολογίαΔεν θα δεχτούμε τη στολή της φυλακής. Η επίθεση που έγινε  στον Sadi Ozpolat, είναι επίθεση εναντίον όλων των αγωνιστών στον κόσμο και εναντίον της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Ο SADİ  OZPOLAT από τις  4 Οκτωβρίου 2012  αντιστέκεται και αρνείται να φορέσει τη στολή των φυλάκων Μπόχουμ, της Γερμανίας. Επειδή με αυτήν την στολή ο ιμπεριαλισμός έχει στόχο να εξοντώσει τις επαναστατικές σκέψεις αλλά δεν κατάφερε.

Ο SADİ  OZPOLAT 29 μέρες έκανε υπέργεια πείνας. Έξω οι σύντροφοι του μαζί αντεστήκαμε και τελικά νικήσαμε. Τώρα   Ο SADİ  OZPOLAT  μεταφέρθηκε σε μια άλλη φυλακή και δεν θα φορέσει ποτέ στολή  φυλακής.

ΔΕΝ ΦΟΡΕΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!
ΚΑΤΩ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΕΛΙΑ
ΚΑΤΩ Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ, ΖΗΤΩ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ!
ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΖΗΤΩ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις