Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013

ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΑ

ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΑ
 
H Τürkiye εφημερίδα ψέματα.
Νέα ψευδή δημοσιεύματα εμφανίστηκαν την Πέμπτη 13/06 σε εφημερίδες της Τουρκίας που εμφανίζουν τον πολιτκό πρόσφυγα ΦΕΡΧΑΤ ΕΡΤΟΥΡΚ (FERHAT ERTURK) να βρίσδεται στην Τουρκία και να ετοιμάζει βομβιστικές επιθέσεις.
                Ο ΦΕΡΧΑΤ ΕΡΤΟΥΡΚ ζει στην Ελλάδα από το 2004 και απολαμβάνει καθεστώτος  ανθρωπιστικής προστασίας καθως πάσχει από ανίατη ασθένια αποτέλεσμα βασανιστηρίων και απεργίας πείνας στις Τούρκικες φυλακές.
                Παρόμοια δημοσιέματα συνδεόνται άμεσα με την απαγωγή του πολιτικο πρόσφυγα ΜΟΥΛΟΥΤ ΓΙΑΪΛΑ (BULUT YAYLA) στις 30/05 στην Αθήνα από αυτοκίνητο με πινακίδα
που ανοίκουν στην Ελληνική Αστυνομία κα την παράνομη παράδοσή του στην Τουρκία, υπόθεση που ερευνά η εισαγγελία Αθηνών. Και στην περίπτωση του ΜΟΥΛΟΥΤ ΓΙΑΪΛΑ, δημοσιεύματα τον είχαν φωτογραφίσει ως «επικίνδηνο βομβιστή». Μετά την απαγωγή του στην Αθήνα και την παράδοσή του στην Ανδριανούπολη η εισαγγελία Κων/πολις και μερίδα του Τούρκικου τύπου πρόβαλαν
τον ψευδή ισχυρισμό ότι ο ΜΟΥΛΟΥΤ ΓΙΑΪΛΑ  πέρασε μόνος του στην Τουρκία για να πραγματοποίησει επίθεση ουτοκτονίας όπως υποτήθεται ότι είχε εκπαιδευτει για αυτό στο Λαύρια. Δεν πρόκειται γα μεμονομένο περιστατίκο αλλά για προίόν μυστικών συμφωνών μεταξί της Ελληνηκής και Τούρκικης κυβέρνησεις καταπατου  παράφορα κάθε έννοια δικαίου και ανρωπινων δικαιωματων. Του τελευταίους μήνες οι πολιτικο πρόσφηγες από την τουρκία δέχουντια ασφυκτικές πιέσεις από τις Ελληνικες αρχές, με διώξεις, κατ΄οίκον έρευνες, προφυλακίσεις –όπώς αυτή την ΓΙΟΝΟΥΛ ΓΙΛΜΑΖ- ή τη διακοή της υδροδότησης και της σίτισης στο κέντρο υποδοχής προσφύγων στο Λανριο.
                Ο ΦΕΡΧΑΤ ΕΡΤΟΥΡΚ ειναι στην Ελλαδα συμμέτεχει στους κοινους αγώνες του Ελληνικού και Τουρκικού λαού. Την ωρα που φέρεται να βρίσκεται στην Τουρκία. Αυτός στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, αλληλέγγυος στον αγώνα τον εργαζομένων της.
                Οτιδήποτε του συμβει από τη δράση σκοτεινών μηχανισμών εντός Ελληνικού εδάγους, είναι ευθυνη της Ελληνικής και Τουρκικής κυβέρνηση του υποργού δημόσιας τάξης κ. Δένδια και του προθυπουργού κ. Σαμαρά.


Τουρκία εφημερίδα ψέματα.

Επιμέλεια : Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ 

Μπορεί η κυβέρνηση δια του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης  και με βραχίονα την ΕΛΑΣ , την Αντιτρομοκρατική ή  την ΕΥΠ να έδωσε ''πακέτο'' στην Τουρκία έναν Κούρδο πολιτικό πρόσφυγα, όπως κατηγορείται από τους δικηγόρους του, οι Τούρκοι όμως συνεχίζουν απτόητοι τις προβοκάτσιές τους κατά της Ελλάδας : Διαρρέουν και πάλι ότι  ο συγκεκριμένος, που απήχθη  από <<αγνώστους>> στην Αθήνα και παραδόθηκε ''πακέτο'' στην Τουρκία εκπαιδεύτηκε δήθεν σε ...στρατόπεδα στην Ελλάδα  στην χρήση ...όπλων και ...βομβών  και ...στάλθηκε μετά στην Τουρκία για επιθέσεις!!!
Με το σενάριο λοιπόν περί νέου μέλους του ακροαριστερού κόμματος DHKP-C που εστάλη στην Τουρκία, μέσω Ελλάδας, για επίθεση αυτοκτονίας, κυκλοφορεί σήμερα η Τουρκική εφημερίδα  Milliyet συνεχίζοντας το γνωστό  τροπάρι, χωρίς καμία αντίδραση από την Αθήνα! Πολύ περισσότερο που η εφημερίδα λέει ότι τα περί ...εκπαίδευσης στην Ελλάδα τα είπε στην Μιλιέτ η ίδια ΜΙΤ, ενώ προ ημερών με άλλο δημοσίευμα μας πληροφόρησαν  οτι η απαγωγή και η παράδοση στους Τούρκους είχε γίνει από Ελληνικές υπηρεσίες!

Συγκεκριμένα η  Milliyet  (Μιλιέτ) με τον τίτλο
«Το DHKP-C έστειλε μία ακόμα ζωντανή βόμβα» γράφει σήμερα ότι διαπιστώθηκε πως το DHKP-C, που είχε οργανώσει την επίθεση αυτοκτονίας (''ζωντανή βόμβα'') στην Αμερικανική Πρεσβεία στην Άγκυρα, καθώς και τις επιθέσεις στο κεντρικό κτίριο του κυβερνώντος κόμματος και στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, τον περασμένο Φεβρουάριο, τώρα, μετά τη σύλληψη του Μπουλούτ Γιαϊλά στην Αδριανούπολη, έγινε γνωστό πως ένας ακόμα τρομοκράτης, μέλος της οργάνωσης, εστάλη στην Τουρκία. Εικάζεται πως, ο F.E., που συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο ''ζωντανών βομβών'' 14 ατόμων του DHKP-C, ενδέχεται να έχει μπει στην Τουρκία, με πλαστή ταυτότητα, από την Ελλάδα και μπορεί να προβεί σε επίθεση, σε μεγάλες πόλεις, ισχυρίζεται η εφημερίδα.Ο F.E., ο οποίος είχε φυλακιστεί κάποτε και είχε προβεί σε απεργία πείνας στις φυλακές, τελικά επλήγη από την ασθένεια κορσάκοφ και αποφυλακίστηκε. Διαπιστώθηκε όμως  εκ των  υστέρων, συνεχίζει η Μιλιέτ, ότι μετέβη παράνομα στην Ελλάδα, όπου - προσέξτε - ...εκπαιδεύτηκε σε ...όπλα και ...βόμβες σε ...ορισμένα στρατόπεδα της οργάνωσης στο ...Λαύριο. Και τώρα, λέγεται ότι ενδέχεται να έχει σταλεί από το DHKP-C, με παράνομο τρόπο από την Ελλάδα,στην Τουρκία για επιθέσεις ως ''ζωντανή βόμβα''. 

 Η Milliyet ομολογεί ότι αυτά που γράφει της τα είπαν πηγές από τις Υπηρεσίες Πληροφοριών της Τουρκίας, από τις οποίες εξασφάλισε πληροφορίες η , λένε ότι το DHKP-C αποφάσισε να προβεί σε σειρά επιθετικών ενεργειών, έτσι ώστε να δείξει την ενεργό μορφή του.Οι Υπηρεσίες Πληροφοριών , γράφει,έστειλαν τις σχετικές πληροφορίες σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες ασφάλειας στις 24 Μαΐου, με το αίτημα να επιδειχθεί ιδιαίτερη προσοχή, να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα και να επιδεικνύεται ευαισθησία στα ύποπτα άτομα και στα ύποπτα οχήματα.

Στο μεταξύ η  Turkiye με τον τίτλο «Μίλησε η οικογένεια της ''ζωντανής βόμβας'': καλά που συνελήφθη», γράφει ότι η οικογένεια του φερόμενου ως υποψήφιου βομβιστη  του DHKP-C, Μπουλούτ Γιαϊλά, που συνελήφθη στην Ελλάδα και ...μεταφέρθηκε στην Αδριανούπολη, μίλησε με το παιδί της. Ο πατέρας του Γιαϊλά, κ. Σινασί Γιαϊλά, που κατάγεται από την Κερασούντα, είπε: «Έχουμε δύο αγόρια. Τα έστειλα στο Πανεπιστήμιο για να γίνουν ωφέλιμα άτομα στην κοινωνία. Ο μεγάλος, ο Μπουλούτ, άρχισε να σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Ουλούνταγ και ο Σαφάκ μπήκε στο Πανεπιστήμιο της Κων/λης.

Αργότερα, μου είπαν: ‘πατέρα εμείς ενταχθήκαμε στο Λαϊκό Μέτωπο’. Θύμωσα πολύ, αλλά είχε γίνει ό, τι είχε γίνει. Τα τελευταία χρόνια έχει διακοπεί η επαφή μας. Είδα από τον τύπο ότι αναφερόταν ο Μπουλούτ Γιαϊλά ως ζωντανή βόμβα. Ευτυχώς που συνελήφθη. Εγώ χάρηκα που συνελήφθη, έτσι ώστε να μην επιφέρει ζημία σε κανέναν. Εγώ είμαι ένας μουσουλμάνος, τα παιδιά μου τα μεγάλωσα με καλοσύνη, εγώ είχα επιλέξει τα σωστά και τα καλά, αλλά τα παιδιά μου δεν ήξεραν να αντιδράσουν. Αυτά τα παιδιά έγιναν ό, τι έγιναν στο Πανεπιστήμιο>>.

Να θυμίσουμε ότι ο Γιαϊλά έχει καταγγείλει ότι απήχθη μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας από άνδρες που επέβαιναν σε βανάκι, άλλαξε χέρια ''πακέτο'' στο ελληνοτουρκικά σύνορα και βρέθηκε φυλακισμένος από την Τουρκική αστυνομία στην Ανδριανούπολη...Και όλα αυτά με αμερικανική παρέμβαση, όπως έχουν ομολογήσει σε δημοσιεύματα οι Τούρκοι και έχει αναδείξει το OnAlert...

Τι λέει για όλα αυτά το Υπουργείο Εξωτερικών και ο ίδιος ο κ. Αβραμόπουλος;

Τι  λέει για όλα αυτά το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και Δημόσιας Τάξης και
 ο κ Δένδιας;
απο: http://www.onalert.gr/stories/prokaloun-oi-tourkoi-me-to-thema-tou-kourdou-pou-tous-paradosame
H Milliyet εφημερίδα ψέματα.


Δημοφιλείς αναρτήσεις