Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2013

ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΤΙΣ ΑΝΤΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ. Η μόνη γλώσσα που ειναι κατανοητή για το φασισμό είναι η αντίσταση! Θα νικήσουμε τον φασισμό.
O Abdullah Cömert σκοτώθηκαν από την αστυνομία.ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΤΙΣ ΑΝΤΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ.
 ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ.

Η μόνη γλώσσα που ειναι κατανοητή για το φασισμό είναι η αντίσταση! Θα νικήσουμε τον φασισμό.

Μέρες τώρα η πλατεία ταξίμ αντιστέκεται στην ανομία του ΑΚΠ. Η αντίσταση έχει εξαπλωθεί σε όλες τις πόλεις της Τουρκίας. Όλες οι πόλεις της χώρας μας βρίσκονται αρκετές ημέρες αντιστεκόμενες στον φασισμό.
Πρέπει να ξέρουμε ότι:  το θέμα δεν είναι το Γκεζι η κάτι άλλο μόνο του. Το θέμα είναι  οτι η κυβέρνηση του AKP έχει φέρει τον λαό σε κάθε τομέα της ζωής του σε μια ανυπόφορη κατάσταση, έχουν πάρει απο τα χέρια του τους δημόσιους χώρους, και απομάκρυνουν τον λαό  απο της αξίες τους, προσπαθούν να πατήσουν την τιμή του.
Φασίστες του  AKP, διαχειρίζονται την χώρα μας  με τον λόγο του ιμπεριαλισμού. Εκμεταλεύονται
το λαό μας. Σε οτι δήποτε ζητήσει ο λαός μας  απαντούν με καπνογόνα, κρατήσεις, βασανιστήρια και με συλλήψεις. Απαγορεύουν τις πλατείες και κάθε δημοκρατική ενέργεια τη θεωρούν ποινικό αδίκημα. Δεν σέβονται καμία αξία του λαού, και δεν φτάνει αυτό, βρίζουν τον λαό, φωνάζουν και καταπατούν την αξία του.
Ο λαός μας ζητάει λογαριασμό απο την κυβέρνηση του ΑΚΠ που πιέζει την Ελλάδα και τους επαναστάτες που βρίσκονται στην Ελλάδα, ζητώντας τις συλλήψεις τους .Στις 30 Μαίου 2013 η ελληνική αστυνομία σε συνεργασία με την CIA απήγαγαν τον σύντροφο μας BULUT YAYLA  απο την Αθήνα και τον πήγαν στην Τουρκία.
Η οργή του λαού είναι όσα έχει μαζέψει μέχρι τώρα το ΑΚΠ. Ο λαός μας ζητάει λογαριασμό για τα όσα έχει ζήσει μέχρι τώρα. Ο λαός ζητάει δικαιοσύνη και ελευθερία. Αυτή είναι μια ιστορική αναμέτρηση. Αυτός ο λογαριασμός είναι αναμέτρηση ετών. Αυτή η αναμέτρηση είναι πως ο λαός της Τουρκίας αγωνίζεται για την τιμή της.
Καλούμε τον ελληνικό λαό, τους αντιφασίστες, τις αντιιμπεριαλιστικές δυνάμεις για συμπαράσταση στον λαό μας κατά  του φασισμού!
Η αστυνομία με όλο το μίσος της επιτίθεται στον λαό μας. Πέρα απο αυτά χρησιμοποιεί διάφορα χημικά καπνογόνα . Ακόμα και μέσα στα σπίτια πετάνε καπνογόνα. Πυροβολούν δείχνοντας στόχο. Εκατοντάδες άνθρωποι τραυματίστηκαν , εκατοντάδες συνελήφθηκαν. Μέχρι στιγμής έχουν δολοφονηθεί δυο άτομα απο αστυνομικό. Ο αριθμός των νεκρών μπορεί να αυξηθεί. Ο λαός μας ενάντια σε αυτές τις επιθέσεις ξεσηκώθηκε απο διάφορες πόλεις και αντιστέκεται  κατά του φασισμού. Καλούμε να έρθετε σε αυτή την έντιμη αντίσταση του λαού της Τουρκίας .
Η ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ!
Η ΜΟΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΧΑΙΡΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΚΠ
ΧΑΙΡΕΤΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ
ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΑΣ!

 Λαϊκό Μέτωπο,
O ΑΓΩΝΑΣ (ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ)

Δημοφιλείς αναρτήσεις