Κυριακή, 4 Αυγούστου 2013

Τα γραφεία του περιοδικού « Ο Αγώνας» και της «Επιτροπής Αλληλεγγύης στους πολιτικούς κρατούμενους» κατελήφθησαν 45 ώρες από την Αντιτρομοκρατική και για 5 μέρες δεν μπορούσαμε να μπούμε γιατί δεν μας παρέδωσαν τα κλειδιά.


Υπάρχουν φωτογραφίες
3.8.2013 

Τα γραφεία του περιοδικού « Ο Αγώνας» και της «Επιτροπής Αλληλεγγύης στους πολιτικούς κρατούμενους» κατελήφθησαν 45 ώρες από την Αντιτρομοκρατική και για 5 μέρες δεν μπορούσαμε να μπούμε γιατί δεν μας παρέδωσαν τα κλειδιά.

Κατά τη διάρκεια της κατάληψης από την Αντιτρομοκρατική, κάναμε καθιστική διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία και αναρτήσαμε πανώ και έτσι καταφέραμε να τελειώσει η κατάληψη και να πάρουμε τα κλειδιά. Δεν μας δόθηκε όμως αναφορά για το τι βρέθηκε κατά τη διάρκεια των ερευνών και για το τι πήρε η αστυνομία από τα γραφεία μας, ούτε ένα απλό χαρτί. Όταν ρωτήσαμε, μας είπαν ότι γράφτηκε αναφορά αλλά χρησιμοποίησαν σαν δικαιολογία ότι δεν έχει
μηχανογραφηθεί . Παρ’ όλα αυτά τα ΜΜΕ πληροφορήθηκαν αναλυτικά για τα ευρήματα, σε αντίθεση με εμάς και τους δικηγόρους μας. Αυτό αποδεικνύει το μέγεθος της παράνομης πράξης των ερευνών και της καταπάτησης των δημοκρατικών δικαιωμάτων. 
Σήμερα 3 Αυγούστου στις 5 το απόγευμα, παρουσία μαρτύρων μπήκαμε στα γραφεία μας και τραβήξαμε φωτογραφίες και βίντεο ,για να καταγράψουμε την άθλια κατάσταση στην οποία τα άφησαν, μετά τις έρευνες. Οι έρευνες κράτησαν 45 ώρες. Το γραφείο είναι απλά ένα τριάρι, 65 τ.μ. . Φαίνεται ότι η έρευνα επικεντρώθηκε στη συλλογή αποτυπωμάτων. Όλα τα αντικείμενα που βρίσκονταν στα γραφεία μας (βιβλία, ρούχα, έπιπλα, φωτογραφίες, αρχείο κλπ.) ήταν ανακατωμένα και κατέσχεσαν ότι τεχνικά μέσα είχαμε (υπολογιστές, Ε-books, σκληρούς δίσκους και δεν ξέρουμε τι άλλο), με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να λειτουργήσουμε τα γραφεία μας, αυτή τη στιγμή. Τα γραφεία μας αφέθηκαν σε άθλια κατάσταση. Είναι αδύνατο για τέτοια έρευνα να χρειάστηκαν 45 ώρες. Διεξήγαγαν αυτήν την έρευνα για να μας εμποδίσουν να μιλάμε για τον φασισμό στην Τουρκία, για να μας εμποδίσουν να αποκαλύπτουμε την αλήθεια και να σταματήσουμε να στηρίζουμε τον αγώνα των πολιτικών κρατουμένων και των λαών μας. Επίσης αυτή η «έρευνα- θέατρο» έγινε για να προσπαθήσουν να μας παρουσιάσουν σαν παράνομους. 
Δεν μπορείτε να καταφέρετε να μας σταματήσετε από το να αποκαλύπτουμε την αλήθεια και να στηρίζουμε τον αγώνα των πολιτικών κρατουμένων και των λαών μας.
Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τις ιδέες μας, να αποκαλύπτουμε την αλήθεια και να καταδεικνύουμε το ρόλο του φασισμού και του ιμπεριαλισμού.
Απαιτούμε να μας επιστραφούν τα τεχνικά μέσα που κατασχέθηκαν και να μας αποζημιώσουν για τις ζημιές στα γραφεία μας.
Ο αγώνας ενάντια στον Φασισμό και τον Ιμπεριαλισμό δεν είναι έγκλημα.
Η συνεργασία με τον Φασισμό είναι έγκλημα. Πρέπει να δοθεί τέλος στη συνεργασία του ελληνικού κράτους με τον Αμερικανικό Ιμπεριαλισμό και το Φασισμό της Τουρκίας.

Καλούμε τον ελληνικό λαό, δημοκρατικούς και προοδευτικούς φορείς, σωματεία, συνδικάτα, πολιτικά κόμματα, αριστερές οργανώσεις και κάθε δημοκρατικό και προοδευτικό πολίτη να διαμαρτυρηθεί ενάντια σε αυτήν την επιχείρηση, να σταθεί αλληλέγγυος στον αγώνας μας και έμπρακτα, με την παρουσία του στα γραφεία μας.Κάτω ο φασισμός, ζήτω ο αγώνας μας!

Έχουμε δίκιο, θα νικήσουμε!

Ζήτω η Διεθνιστική Αλληλεγγύη! 
Δημοφιλείς αναρτήσεις