Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕ  ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ  ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ .
 Η FADİK ADIYAMAN που άρχιζε στην απεργία πείνας διάρκειας 15.10.2013, μαζί με τον HASAN KAYA  ΚΑΙ τον STEEV ... (H μέλη της Επιτροπή Αλληλεγγύης Για Τους Πολιτικούς Κρατούμενους Στην Τουρκιά και Το Κουρδιστάν) σήμερα 11,15 συνελήφθηκαν από την  Ελληνική Αστυνομία.
Η  FADİK ADIYAMAN   άρχιζε στην απεργία πείνας διάρκειας για να ενισχύσει με τους πολιτικούς
κρατούμενους από την Τουρκιά που βρίσκονται στις φλόκες Κορυδαλλού και που κάνουν  απεργία πείνας διάρκειας εδώ και 23 μέρες για να σταματήσει η απέλασης τους, στην Τουρκιά, στην Γερμάνια και στην Γάλλια.
 Επιτροπή Αλληλεγγύης Για Τους Πολιτικούς Κρατούμενους Στην Τουρκιά και Το Κουρδιστάν   καλεί όλους στην  πλατιά Συντάγματος στις 12.30. Η Αντίσταση Τα συνεχίζει.   
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΖΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΜΑ!
ΖΗΤΟ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ!
ΑΜΕΣΗ ΕΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΩΙΣΤΕΣ!


ΑΠΕΡΓΙΑ  ΠΕΙΝΑΣ  ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ  ΣΤΗ  ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ


Σήμερα 15 Οκτωβρίου αρχίζουμε απεργία πείνας στη πλατεία Συντάγματος. Η απεργία πείνας  μας έχει σκοπό τη συμπαράσταση στην απεργία πείνας των πολιτικών κρατούμενών που βρίσκονται στον Κορυδαλλού και βρίσκονται στην εικοστή δεύτερη μέρα.
Έξι μέλη της επιτροπής άρχισαν απεργία πείνας, τα πέντε μέλη θα διακάψουνε αύριο και το ενός μέλος θα προχωρήσει σε απεργία πείνας διάρκεια.
Το βράδυ θα το περάσουνε στη πλατεία Συντάγματος καθώς και τις επόμενες μέρες θα παραμείνουνε στο χώρο της πλατείας μέχρι ωα βρεθεί λύση για όσο χρειαστεί.
Σε αυτό τον αγώνα καλεί δίπλα της η επιτροπή αλληλεγγύης στους πολιτικούς κρατούμενους ζητά τη στήριξη και τη συμπαράσταση στα δίκαια αιτήματα της. Ο ελληνικός λαός να σταθεί δίπλα σε όσους αγωνίζονται εναντίον του φασισμού και φυλακίζονται άδικα.  

ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
Το πρωί βρεθήκαμε στα δικαστήρια τον Αhmet Düzgün Yoksel. Είδαμε ότι Ο Αhmet Düzgün Yoksel αδυνάτησε άλλα το ηθικό του ήταν καλό. Στο δικαστήριο. Υποστήριξε στο δικαστήριο ότι είναι υπερασπιστής των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Αναφέρθηκε  στα βασανιστήρια που υπέστη στη Τουρκία. Τώρα στη Τουρκία ανοίγει καινούρια δίκη υια τον ίδιο και ζυτάνε ισόβια κάθειρξη.   Ο Αhmet Düzgün Yoksel είπε πως δεν θέλει να εκδοθεί και υια το λόγο αυτό που βρίσκεται  σε απεργία πείνας διαρκείας. Το δικαστήριο θα αποφασίσει σε μία εβδομάδα
Σήμερα από το πρωί έβρεξε, τα πράγματα που τοποθετήσαμε στο Σύνταγμα βράχηκαν, στήσαμε μια σκηνή υια να τα προστατεύουμε. Αργότερα ήρθε στο σημείο η αστυνομία και μας ζήτησε να μαζέψουμε τα νάιλον. Δεν το μαζέψαμε, συνεχίσαμε τη παραμονή μας στο χώρο κάτω από τη σκηνή καθώς η βροχή συνέχισε και τις βραδινές ώρες.
Διευκρινίσαμε στους αστυνομικούς πως βρισκόμαστε εδώ για να ζητήσουμε να μην εκδοθούν οι αγωνιστές από την Τουρκία και βρισκόμαστε για αυτό το λόγο στη δεύτερη μέρα της απεργίας πείνας.
Επίσης οι κρατούμενοι  βρίσκονται στην εικοστή Τρίτη μέρα απεργίας πείνας και δεν θέλουμε ωα πεθάνουν. Απαντήσαμε πως μέχρι να βρεθεί λύση για τους αγωνιστές θα βρισκόμαστε εδώ.
Συνεχίζουμε την αντίσταση, ο κόσμος περνάει, ενημερώνουν και δείχνει  ενδιαφέρουν  για την αντίσταση μας, και τους λόγους της.


Δημοφιλείς αναρτήσεις