Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΤΑΡΣΙΑ : ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ!

ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΄
18.10.2013
ΟΧΙ στις εκδόσεις αγωνιστών στην Τουρκία! Αλληλεγγύη στην Απεργία Πείνας
Οι αγωνιστές Erdogan Cakir, Ahmet Duzgun Yuksel, Hasan Biber, και Mehmet Yayla  βρίσκονται σε απεργία πείνας από τις 24 Σεπτέμβρηστις φυλακές Κορυδαλλού, για να σταματήσει η έκδοσή τους στη Γαλλία, Γερμανία και Τουρκία, όπως αποφάσισαν τα Εφετεία Αθηνών και Πειραιώς.

Στις 15 Οκτώβρη, στην Πλατεία Συντάγματος, άρχισε απεργία πείνας σε ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης. Την απεργία πείνας ξεκίνησε η Fadik Adiyaman, μέλος της επιτροπής αλληλεγγύης.
Την Πέμπτη 17/10, με πρόσχημα την καθαριότητα της πλατείας (!) και εντολή του Δημάρχου Καμίνη η απεργός πείνας Fadik Adiyaman συνελήφθη από την αστυνομία ενώ προσήχθησαν οι συμπαραστάτες και κατασχέθηκε το ενημερωτικό υλικό τους.
Ο ελληνικός λαός που γνωρίζει καλά τι θα πει πολιτική προσφυγιά, έχει ιδιαίτερη ευαισθησία και εκφράζει την αλληλεγγύη του στους αγωνιστές από την Τουρκία. Δεν πρέπει να κινδυνεύσει η υγεία των αγωνιστών που χρησιμοποιούν το έσχατο μέσο, την απεργία πείνας, για να αποτρέψουν την -άμεση ή έμμεση- έκδοσή τους στο καθεστώς της Τουρκίας όπου τους περιμένουν νέες διώξεις και βασανιστήρια.
Πρόσφατη είναι η απαγωγή του πολιτικού πρόσφυγα Bulut Yayla με γκαγκστερικό τρόπο, στη μέση του δρόμου, και η ανατριχιαστική παράδοσή του στην Τουρκία.
Ο Σαμαράς με τον Ερντογάν, με τον αυταρχισμό και την κρατική καταστολή οικοδομούν στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ τον ‘διεθνισμό’ των δυο αστικών τάξεων.
Την ίδια στιγμή, από τις δύο πλευρές του Αιγαίου, οι δύο λαοί μάχονται για τα εργατικά και τα δημοκρατικά δικαιώματα, για την υπεράσπιση της ζωής και της αξιοπρέπειας.
Κανείς αγωνιστής από την Τουρκία δεν πρέπει να εκδοθεί!
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει την αστυνομική επίθεση στους πολιτικούς πρόσφυγες, τις προσαγωγές και τη σύλληψη της απεργού πείνας.
Απαιτεί την άμεση απελευθέρωση της Fadik Adiyaman.
Εκφράζοντας την αμέριστη αλληλεγγύη της στον αγώνα αυτό, με τη δραματική μορφή που παίρνει, στηρίζει τις ενημερωτικές εξορμήσεις της Επιτροπής Αλληλεγγύης και τις συγκεντρώσεις της Παρασκευής 18/10 και των επομένων ημερών.
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ!

Δημοφιλείς αναρτήσεις