Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2013

H Fadik Adiyaman συνεχίζει 5 ημέρες στην απεργία πείνας. ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΝΑΒΛΗΤΙΚΕ ΓΙΑ 21.10.2013 ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ 9.00 ΠΜ.


20.10.2013
ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 
ΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ


ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013!
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ 27Η  ΜΕΡΑ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ!
H Fadik Adiyaman συνεχίζει 5 ημέρες στην απεργία πείνας .

Σε συμπαράσταση στους φυλακισμένους αγωνιστές από την Τουρκία, που συνεχίζουν την απεργία πείνας τους στις φυλακες του Κορυδαλλού ενάντια στην απέλασή τους, στις 15 Οκτώμβρη  μέλος της επιτροπής αλληλεγγύης Fadik Adıyaman ξεκίνησε απεργία πείνας στην πλατεία συντάγματος. . Kaı Αστυνομία επιτέθηκε τέσσερις φορές , συνελήφθησαν 12 άτομα. 
Και 18 οκτωβριου 2013 την πεμπτη, στισ 22.30 εγινε τριτη επιθεση τησ αστυνομιασ σε απεργουσ πεινασ στην πλατεια συνταγματοσ και συνεληφθησαν τρεισ συντροφουσ. Απο την πλατεια συνεληφθησαν Fadık Adıyaman,
İsmail Zat Και Murat Korkut. Μαθαμε απο τουσ δικηγορουσ οι συντροφοι στο α.τ. Συνταγματοσ και παραπεμπονται το πρωι στισ 9 στο αυτοφωρο ευελπιδων  με την κατηγορια τησ ...μολυνσησ.

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΝΑΒΛΗΤΙΚΕ ΓΙΑ 21.10.2013 ΔΕΥΤΕΡΑ (ΑΥΡΙΟ) ΤΟ ΠΡΩΙ 9.00 ΠΜ.

Αργοτερα μετα τισ μεσα νιχτα κατα τισ 00.30 αλλα τρια μελη τησ επιτροπησ προσηλθαν στην πλατεια συνταγματοσ ακολουθησε βιαιη επιθεση και συλληψη των δυο αγωνιστων απο την αστυνομια.

Υπεύθυνη για τη διαμαρτυρία στην πλατεία Συντάγματος και την απεργία πείνας στις φυλακές Κορυδαλλού είναι η κυβέρνηση που προσπαθεί να απελάσει αγωνιστές στην Τουρκία και σε άλλες χώρες. Αν η κυβέρνηση ενοχλείται από την απεργία πείνας και την ενημέρωση του κόσμου σχετικά με τις διώξεις, τα βασανιστήρια και τα αδικήματα σε βάρος των αγωνιστών καθώς και για τη συνεργασία της κυβέρνησης με το φασιστικό κράτος της Τουρκίας ας δοθεί τέλος σε αυτή την πολιτική!

Η αγώνας ενάντια στον ιμπεριαλισμό και τον φασισμό δεν είναι έγκλημα. Έγκλημα είναι η συνεργασία με αυτούς! Εμείς σαν Επιτροπή Αλληλεγγύης θα συνεχίσουμε την ενημέρωση και τον αγώνα για την αλήθεια στην πλατεία Συντάγματος!

Καλούμε κάθε αντιιμπεριαλιστή και κάθε αντιφασίστα να στηρίξει τον αγώνα μας!


Δημοφιλείς αναρτήσεις