Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2013

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ,ΤΩΝ ΠΟΤΑΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΤΙΜΩΝ


Σας μεταφέρουμε του ανακοίνωση του Λαϊκο Μετωπου στο πλαίσιο των επιχειρήσεων  που συνελήφθηκαν 60 άτομα που ανάμεσα τους βρίσκονται οι τρεις γιοι των Υπουργών, οι επιχειρηματίες Ali Ağaoğlu, Emrullah Turanlı, Osman Ağca , ο γενικός διευθυντής της HALK BANK (Λαϊκή Τράπεζα) οι όποιο είναι τα παράσιτα που απειλούν και κατάσχουν τα δικαιώματα των λαών.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ  ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ,ΤΩΝ ΠΟΤΑΠΩΝ  ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΤΙΜΩΝ.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΤΟΥΣ  ΑΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΩΝΕΣ .
ΈΝΑΝΤΙΟΝ ΑΤΙΜΩΝ, ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ  ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΑΚP ( το κυβερνητικό κόμμα), ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.

Είδαμε για μια φορά  τον κλεφτή και άτιμο χαρακτήρα του ΑΚP εχθρός των λαών, με τους εφόδους που ξεκίνησαν 17 Δεκεμβρίου και συνεχίζεται ακόμα .
Στο πλαίσιο των επιχειρήσεων  συνελήφθηκαν 60 άτομα που ανάμεσα τους βρίσκονται οι τρεις γιοι των Υπουργών, οι επιχειρηματίες Ali Ağaoğlu, Emrullah Turanlı, Osman Ağca , ο γενικός διευθυντής της HALK BANK (Λαϊκή Τράπεζα) οι όποιο είναι τα παράσιτα που απειλούν και κατάσχουν τα δικαιώματα των λαών. Αρκετοί διευθυντές ασφάλειας που ανάμεσα τους βρίσκεται και ο Γενικός διευθυντής ασφάλειας της Κωνσταντινούπολης ο δολοφόνος Huseyin Capkin απολύθηκαν, ή έγιναν μεταβολή .Με την επιχείρηση αυτή και τις συλλήψεις, ανακαλύφθηκε το πώς λιγοστοί εκμεταλλευτές, παράσιτα έκλεβαν το λαό μας, οι άνθρωποι στις πόλεις έξω στους δρόμους πάγωναν, ενώ στα ζεστά σπίτια τους στις βίλλες τους βρεθήκαν χρηματομετρητη.
Το να μην ξέρει  τίποτα για την επιχείρηση Υπουργός εσωτερικών, ο περιφερειάρχης Κωνσταντινούπολης, οι διευθυντές ασφάλειας δείχνει πως η επιχείρηση είναι αποτέλεσμα της εσωτερικής διαμάχης της ολιγαρχίας.
Δεν είναι κάτι νέο η ατιμία και απατεωνιά του AKP. Κι αυτοί, όπως οι κυβερνήσεις  συνεργάτες των ιμπεριαλιστών  πριν από αυτούς, εδώ και 11 χρόνια εξουσίας τους ήταν απασχολούμενοι να πουλήσουν την πατρίδα μας, να εκμεταλλευτούν τον λαό.
Άλλη μια φορά εμφανίστηκε η εσωτερική διαμάχη της ολιγαρχίας, και με τρόπο φανερό έδειξε  το Αντιλαϊκό χαρακτήρα του ΑΚP στα μάτια που δεν έβλεπαν, και στα αυτιά που δεν άκουγαν. Ο Υπεύθυνος θανάτων των μωρών που πεθαίνουν στις πόλεις δοχεία  είναι, αυτός ο κλέφτης, άτιμος AKP,καθώς και οι δολοφόνοι ιμπεριαλιστές που τους είχαν όσο χρειάστηκαν.
Οι ιμπεριαλιστές και οι συνεργάτες τους δεν έχουν να προσφέρουν κάτι άλλο από την πεινά και φτώχεια.
Λαέ ! Ο ιμπεριαλισμός που φημίζει σαν ελπίδα τα κόμματα του κατεστημένου ,όλοι τους είναι εχθρός του λάου, όλοι τους είναι άτιμοι και κλεφτές όπως το ΑΚP. ΣΕ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΕΡΟΣ ΤΡΟΧΟΣ !

Καλούμε όλο τον λαό, κάθε μέρα στις 21:00 απ’ όπου και να βρίσκεστε να βγείτε στους δρόμους, πλατειές.
Εναντίον του άτιμου, κλεφτή και δολοφόνου ΑΚP, και ΗΠΑ να οργανωθούμε .

ΣΕ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΕΡΟΣ ΤΡΟΧΟΣ !
ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΟΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ !

ΛΑϊΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

Δημοφιλείς αναρτήσεις