Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014

ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Ο ΧΑΣΑΝ ΚΟΣΑΡ (ΤΣΕΤΙΝ) ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ!


18.02.2014
ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Ο ΧΑΣΑΝ ΚΟΣΑΡ (ΤΣΕΤΙΝ)
ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ!

Ο Χασαν Κοσαρ (ΤΣΕΤΙΝ) προσήχθει στις 13 Φεβρουαρίου στο σταθμό τρένου έχοντας ένταλμα έρευνας εις βάρος του, προφυλακίστηκε με συνωμοσία. Προσπαθούν να συμπερίλαβουν τον ΤΣΕΤΙΝ στην δική σχετικά με την έκρηξη που έγινε στην περιοχή της Τριανδρίας της Θεσσαλονίκης του 2011, όπου έπεσε μάρτυρας ο Αγωνιστής  Μεχμετ Μπασμπαγ, και οι μόνες «αποδείξεις» εναντίον του είναι «τα αποτυπώματα του στο διαμέρισμα του.»
Απορούμε πως θα το εξηγήσει αυτό η Ελληνική δικαιοσηνη. Φυσικό είναι να έχει κάποιος στο δικό του σπίτι αποτυπώματα, τόσο ανόητο και παράνομο πράγμα είναι να αναδεχθεί ως απόδειξη σε ένα περιστατικό που έγινε σε άλλη περιοχή και σε άλλο σπίτι. Αυτό καν δεν λέγετε συνωμοσία. Η Κυβέρνηση του Σαμαρά που τον τελευταίο ένα χρόνο σε συνεργασία με τον φασιστικό κράτος  της Τουρκιάς επιτίθεται στους αγωνιστές από την Τουρκία, τα όμοια των παιχνιδιών συνωμοσίας που στήνει η Τουρκική αστυνομία για τους αγωνιστές από την Τουρκία, τέτοιο στήσιμο συνωμοσίας έκαναν στον ΤΣΕΤΙΝ.
Ο ΤΣΕΤΙΝ εδώ και 20 χρόνια ζει στην Ελλάδα ως πολίτικος πρόσφυγας. Σε όλα αυτά τα 20 χρόνια συνέχισε τις επαναστατικές του δράσεις και τον αγώνα εναντίον του φασισμού και ιμπεριαλισμού. Είναι ένα άτομο που έδειξε συμπαράσταση στους αγωνιστές από την Τουρκία σε όλες τις συνθήκες, σε προσαγωγές, διαδηλώσεις, συνέντευξη τύπου σε δικαστήρια. Το ελληνικό κράτος θέλει να μην αγωνιστεί κάνεις, μην οργανωθεί κάνεις, και κάνεις μην δείξει συμπαράσταση στους επαναστάτες. Η Επίθεση δεν είναι μόνο για την συμπαράσταση αυτή, αλλά είναι στις επαναστατικές σκέψεις, στο  επαναστατικό αγώνα και στους αγωνιστές από την Τουρκία που είναι στην Ελλάδα. Δεν μπορεί αυτές οι επιθέσεις να σταματήσουν την συμπαράσταση μας στους αγωνιστές. Αντίθετα είναι ένας λόγος να συμπαρασταθούμε  περισσότερο. Να δώσετε τέλος στην συνεργασία που κάνετε με το φασιστικό κράτος της Τουρκιάς. Είναι έγκλημα η συνεργασία με φασισμό και ιμπεριαλισμό. Δεν μπράουν να δικαστούν οι αγωνιστές που δίνουν παλεμούν εναντίον φασισμό και ιμπεριαλισμό για την ελευθερία, δημοκρατία , ανεξαρτησία και δικαιοσύνη.

ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΑΓΩΝΙΣΤΗ HASAN KOSAR (ÇETIN)!
ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ, ΖΗΤΩ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ!
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΕΛΟΣ
ΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!


Για περισσότερες πληροφορίες και για να παρακολουθείτε τις εξελίξεις oagonas.blogspot.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις