Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ KAI TO ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ!

Σας μεταφέρουμε ανακοίνωση του ΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Ο ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ KAI TO ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ! 

            Σήμερα στα ελληνικά κανάλια και εφημερίδες εκδόθηκε μια είδηση , ότι έγινε έφοδο στο σπίτι των μελών DHKC, και έγιναν προσαγωγές στους 4 μέλη του DHKC μαζί με εκρηκτικά και όπλα που βρεθήκαν. Τις προάλλες και συγκεκριμένα 7 Φεβρουαρίου έγινε προσαγωγή μια γυναίκα πολίτικο πρόσφυγα μέλος του ΜΚΡ, αλλά η ελληνική ΜΜΕ παρουσίασε ως μέλος DHKC.
           
Είναι φανερό το ότι το κράτος ης Ελλάδας για να καλοπιάσει την ΗΠΑ με μεγάλες επιθέσεις βγήκε στο κυνήγι των μελών της DHKP-C. Εμείς οι μετανάστες του Λαϊκού Μετώπου αυτό το είδαμε στις εφόδους στους νόμιμους συλλόγους και γραφεία μας, όταν κατελήφθησαν τα σπίτια μας, με το σόου που παρουσίασαν με όνομα "Μεγάλη επιχείρηση DHKP-C" και στις συλλήψεις συνωμοσίας, καθώς στην συμπεριφορά και στην άνεση που είχε FBI την προσπάθεια του να ανακρίνει τους κρατούμενους μέλη της DHKP-C.
            Σε ποιον έγιναν οι λεγόμενες έφοδοι, και σε ποιους έγιναν προσαγωγές. Η Ελληνική αστυνομία πρέπει να τα ανακοίνωση όλα αυτά. Ο Συνωμότης Ελληνική αστυνομία πρέπει να ανακοίνωση τα ονόματα των όσων έγιναν προσαγωγές. Δεν έχουμε εμπιστοσύνη στην Κυβέρνηση του Σαμαρά  και στην ελληνική αστυνομία που έπνιξε με τα ιδία τα χέρια του 17 μετανάστες  γυναίκες, παιδιά που απλώς προσπάθησαν να κάνουν άσυλο στα Ελληνικά ύδατα, που βασάνιζαν τον Χασαν Μπιπερ και Μεχμετ Γιαγλα πολεμιστές του DHKC που πιάστηκαν στα ελληνικά σύνορα.   Ο Λαός για να εξασφαλίσει την δική σου δικαιοσύνη θα συνεχίσει να  πολεμήσει σε όλες τις συνθήκες , αλλά  η συνεργάτρια κυβέρνηση του Σαμαρά και η αστυνομία της, γίνονταν δούλο της ΗΠΑ, συνεργάτης του Ταγγιπ  Ερντογαν που τους πόνους του λάου μετατρέπει σε ευκαιρίες, κλέβοντας τα λεφτά του λάου να βάζει σε κουτιά υποδημάτων, θα είναι ένας βρώμικος λεκές στην ιστορία.
          Τον τελευταίο χρόνο έγιναν διώξεις για εκδόσεις σχεδόν σε όλους τους συντρόφους μας. Δεχτήκαμε δεκάδες προσαγωγές, απήγαγαν τους συντρόφους μας στον δρόμο, έγιναν εφόδους στα σπίτια και στα γραφεία μας, είχαμε συλλήψεις. Ο Μπουλουτ Γιαγλα , απαγάγει  στον κέντρο της Αθηνάς με συνεργασία ελληνικής μυστικής υπηρεσίας  CIA , MIT και με παράνομο τρόπο εκδόθηκε στην  Τουρκία . Από δω και περά ότι συμβεί στους συντρόφους μας , θα είναι υπεύθυνος η Κυβέρνηση του Σαμαρά.
           
 ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ  ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΣΩΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ!
            ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!
            ΤΟ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΙΜΙΑ!
            ΚΑΤΩ Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ ΖΗΤΩ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ!
            ΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
11.02.2014

Δημοφιλείς αναρτήσεις