Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014

Ξεσηκωμός Σε Ολη Την Τουρκία για των BERKIN ELVAN!

Ο BERKIN ELVAN  ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΗΓΕ
ΜΗΝ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΤΟΝ BERKIN!
O Berkin Elvan σήμερα στις 7 π.μ έπεσε μάρτυρας.
Ο Βerkin Elvan γιόρτασε τα 15η γενέθλια του σε κώμα στο εντατικό τμήμα  στο νοσοκομείο Οκμεϊντάνι της Κωνσταντινούπολη.
Στις 16 Ιουνίου 2013 στο Μεϊντάνι της Κωσνταντινούπολης, όπου ο Berkin Elvan βγήκε από το σπίτι του για να πάρει ψωμί, χτυπήθηκε από το κεφάλι του με κροτίδα από την «Ηρωική αστυνομία» του ΑΚΡ (Κυβενιτικο Κομμα-Tayyip Erdogan) δηλαδή από τους δολοφόνους αστυνομικούς με σκοπό την δολοφονηθεί.
Είχαν σκοπό την δολοφονία του Βerkin Elvan από τον συνεργάτη αστυνομίαΤουρκιάς, για να εφαρμόσουν τις πολιτικές του Αμερικανικού ιμπεριαλισμού και Παγκόσμιου
ιμπεριαλισμού, για να εφαρμοστεί στην χώρα η πολιτική καταπίεσης, τυραννίας, εκμετάλλευσης.
Η Νύχτα της 6η Μάρτιου η κατάσταση του Berkin χειροτέρεψε καθώς είχε επιβλητική
κρίση. 7 Μάρτιου σταμάτησε η κάρδια του. Μετά από 15 λεπτά ιατρικής επέμβασης η κάρδια του ξαναλειτούργησε , όμως συνδεδεμένο στο μηχάνημα. Το πρωί του 9 Μάρτιου ανακινήθηκε ότι έχει πρόβλημα στα πνευμονία του. Όταν χτυπήθηκε ήταν 45 κιλά ο Berkin, τώρα είναι 16 κιλά. Παρουσίασε δυσκολία λειτουργιάς το μυαλό, μεγάλωσε και η ζημία στα όργανα του. Ο Βερκιν συνέχισε τη ζωή του με την βοήθεια του μηχανήματος.
Αυτοί που ήθελαν να δολοφονήσουν τον Βerkin, επιτίθενται στους ανθρώπους που τον περιμένουν μπροστά από το νοσοκομείο για συμπαράσταση, και τους κάνουν προσαγωγές.
Καμία καταπίεση, προσαγωγή, απειλή και βία δεν μπορεί να μας χωρίσει από τον Βerkin. Ο Αγώνας του Berkin θα δυναμώσει και θα μεγαλώσει μαζί μας.  Από τα παιδιά μας έως και τους γέρους ανθρώπους δεν παραδοθήκαμε στο φασισμό και ούτε πρόκειται να παραδοθούμε.
Θα δυναμώσουμε τον αγώνα μας εναντίον στον φασισμό. Παιδιά, γυναίκες, άνδρες, παιδιά , γεροί παντού στον κόσμο θα μεγαλώσουμε τις ελπίδες μας έστω να πληρώσουμε και το τμήμα του.

Ο BERKIN ELVAN ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΑΣ ! ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ !
ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΖΗΤΩ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ!

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ BERKIN ELVAN!

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ BERKIN ELVAN ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ
ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 


  

ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 

Δημοφιλείς αναρτήσεις