Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014

Δεχτήκαν Επίθεση Στις Φύλακες Λάρισας Οι πολιτικοί κρατούμενοι από την Τουρκία!

Δεχτήκαν Επίθεση Στις Φύλακες Λάρισας Οι πολιτικοί κρατούμενοι από την Τουρκία!
Στις 28.03.2014 δεχτήκαν επίθεση οι ελεύθεροι πολιτικοί κρατούμενοι στις φύλακες Λάρισας που διαμαρτυρηθήκαν για τις αυθαίρετες εφαρμογές. Για να διαμαρτυρηθούν  τις ανήθικες σωματικές έρευνες δε δεχτήκαν να μπουν στα κελία, και δεχτήκαν επιθέσεις από τους δεσμοφύλακες.
Πριν την διαδήλωση οι κρατούμενοι ήθελαν να δώσουν μια ενημερωτική αίτηση  σχετικά με τους σκοπούς της διαδήλωσης, αλλά οι δεσμοφύλακες αρνήθηκαν να το πάρουν.
Στη συνεχεία της διαδήλωσης, ένας δεσμοφύλακας πηρέ την αίτηση, και απειλώντας τους κρατούμενους, τους ζήτησε να μπουν στα κελία. Κατόπιν οι δεκάδες  δεσμοφύλακες επιτεθήκαν στους κρατούμενους. Είχαν στο στόχαστρο τον MEHMET YAYLA και ERDOGAN CAKIR, και τους έκανα βασανιστήρια. Ο HASAN BIBER και  A. DUZGUN YUKSEL δεχτήκαν χτυπήματα στα σώματα τους. Ήθελαν να χτυπήσουν τον CENGIZ BAYIR στα σιδερά των καλοριφέρ, αλλά τους εμπόδιζαν οι άλλοι κρατούμενοι. Οι κρατούμενοι μετά την βίαια μεταφορά στα κελία, συνέχισαν την διαδήλωση τους χτυπώντας στις πόρτες. Οι κρατούμενοι  τηλεφώνησαν  καις δήλωσαν στους αγωνιστές του Λαϊκού μετώπου ότι με συνθήματα και τραγούδια θα συνεχίσουν την διαδήλωση τους όταν ανοίξουν οι πόρτες. Μετά τις 15:30 συνέχισαν την διαδήλωση τους.

Όλοι οι κρατούμενοι που βρίσκονταν στο μπλοκ , κλειστήκαν στα κελία.¨

Δημοφιλείς αναρτήσεις