Πέμπτη, 1 Μαΐου 2014

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ-Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ1.5.2014
ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ
Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ
10 πολιτικοί κρατούμενοι από την Τουρκία βρίσκονται στις ειδικές συνθήκες στις φύλακες της Ελλάδος.  Στην Λάρισα στις 30 Απριλίου ο Cengiz Bayir μόλις γύρισε από το δικαστηρίου στην φυλακή δέχτηκε ξανά ΤΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚO ΣΩΜΑΤΙΚO EΛΕΓΧΟ.
(Η απόφαση του εφετείο της Λάρισας ήταν μη έκδοση του στην Τουρκία)  Επειδή αγωνίστικε σε
αυτήν την αναξιοπρεπή συμπεριφορά  τιμωρήθηκε με ποινή  πέντε μερών απομόνωσης από τον Εισαγγελέα φυλακών της Λάρισας, και οδηγήθηκε σε κελί. Για να διαμαρτυρηθεί  σε αυτήν την αδικία του  Εισαγγελέα των φυλακών της Λάρισας  και ζητώντας να οδηγηθεί στην πτέρυγα Ε, ξεκίνησε απεργία πείνας.
Οι άλλοι πολιτικοί κρατούμενοι από την Τουρκία στις φύλακες Λάρισας, Κορυδαλλού και Δομοκού μέχρι να δοθεί τέλος στην απομόνωση του CengizBayir ξεκίνησαν για συμπαράσταση και διαμαρτυρία απεργία πείνας από 1 Μάη.

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
Ημέρα 30 Απριλίου έπειτα από την επιστροφή από το δικαστήριο στις φύλακες Λάρισας , ο σύντροφος μας ο Cengiz Bayir δεν δέχτηκε το εξευτελιστικό σωματικό έλεγχο. Cengiz Bayir τους είπε ότι μπορουν να κάνουν ερεύνα με το χέρι ή με το μηχάνημα. Επειδή ο Cengiz Bayir δεν δέχτηκε την αναξιοπρεπή ερεύνα και τιμωρήθηκε με ποινή  πέντε ημερών απομόνωσης σε κελί από τον Εισαγγελία φυλάκων της Λάρισας, και οδηγήθηκε σε κελί.
Η ποινή 5 μερών απομόνωσης σε κελί που έδωσε ο Εισαγγελέας είναι παράνομο και αντίθετο με τον νόμο. Η αναξιοπρεπής ερευνά είναι αντίθετο με τα ανθρωπινά δικαιώματα και στις ελευθερίες. Είναι απαράδεκτο. Αυτή η αυθαίρετη απόφαση και εφαρμογή του Εισαγγελέα είναι απαράδεκτο.

Για αυτό το λόγο , για να διαμαρτυρηθούμε την ποινή απομόνωσης σε κελί που δόθηκε στον Cengiz Bayir, και την αυθαίρετη συμπεριφορά του Εισαγγελέα των φυλάκων της Λάρισας , και ζητώντας να οδηγηθεί στο πτέρυγα Ε ο σύντροφος  Cengiz Bayir, από το πρωί του 1η Μαϊ ξεκινάμε την απεργία πείνας.

ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΈΛΕΓΧΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ!
ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΦΑΣΙΣΜΟ!
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ, ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!
ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ! ΖΗΤΩ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ!
ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

Για περισσότερες πληροφορίες και για να παρακολουθείτε τις ξελίξεις oagonas.blogspot.gr


ΕΓΙΝΕ ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις