Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΤΟΥΡΚΙΑ- Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝΟΙΞΕ ΠΥΡ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ, 
ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ!
Την Παρασκευή   23.05.2014 ΩΡΑ 19.30 μ.μ.
έξω απ΄την  Πρεσβεία της Τουρκιάς
(Βασιλέως Γεώργίου και Ρηγίλλης)Σήμερα 22 Μαΐου οι μαθητές από την επαναστατική νεολαία στα λύκεια (Liseli Dev-Genç) έκαναν σε ένα λύκειο της περιοχής Οκμειντανί της Κωνσταντινούπολης, αποχή από τα μαθήματα, για να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι του Μπερκίν Ελβάν. Στην διαδήλωση που έκαναν επιτέθηκε η αστυνομία και σε σύγκρουση μεταξύ μαθητών και αστυνομικών, η αστυνομία άνοιξε πυρ στον κόσμο της περιοχής.

Την ίδια στιγμή, στην ίδια περιοχή υπήρχε κηδεία στο Τζέμεβι (θρησκευτικός χώρος των Αλεβιτών) και η αστυνομία άνοιξε πυρ και σε εκείνους που περίμεναν για την κηδεία. Ο Uğur Kurt χτυπήθηκε βαριά από σφαίρα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο. Δύο φορές έχει σταματήσει η καρδιά του, είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Ο τραυματισμένος UĞUR KURT το βραδύ στις 22.50 έχασε ζωή του.  Οι δολοφόνοι  θα λογοδοτήσουν)
Η αστυνομία του φασίστα Ερντογάν δολοφόνησε τον Μπερκίν Ελβάν, προστάτεψε τους δολοφόνους, και τώρα συνεχίζει να δολοφονεί. Ο Ερντογάν, ο οποίος είναι ο δολοφόνος του Γκεζί, του Μπερκίν Ελβάν, των εκατοντάδων εργατών στο ορυχείο της Σόμα τώρα χτύπησε και έναν απλό άνθρωπο.

ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΓΚΕZΙ, ΤΟΥ ΜΠΕΡΚΙΝ ΕΛΒΑΝ, ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ UGUR KURT!

Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ!

ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ. ΖΗΤΩ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ!
περισσότερες φωτογραφίες:
http://www.mediafire.com/view/gry85hubvcm76/OKMEYDANI%20UGUR%20RESİMLER%2022.05.2014#zxgadb7lalgmhcx

Δημοφιλείς αναρτήσεις