Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014

ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-Φωτογραφίες και βίντεο

Το φασιστικό κράτος της Τουρκίας συνεχίζει τις δολοφονίες. Δώστε τέλος στις δολοφονίες και τιμωρίστε τους φονιάδες.
Οι αγωνιστές-μέλη του λαικού μετώπου που βρίσκονται στην Ευρώπη δεν μένουν σιωπηλή απέναντι στις δολοφονίες του τουρκικού κράτους. Ανάλογα με τις δυνάμεις τους πηγαίνουν στις πόρτες των δολοφόνων και ζητούν να λογοδοτήσουν. Δώστε τέλος στις δολοφονίες και τιμωρίστε τους φονιάδες.
Τα μέλη του λαικού μετώπουστην Θεσσαλονίκη στις 24 Μαίου ήταν έξω απο το τουρκικό προξενείο στις 13.00. Ένα απο τα μέλη αλυσοδέθηκε σε ένα δέντρο απέναντι απο την είσοδο του προξενείου. Περίπου επί μισή ώρα φώναξε συνθήματα, διάβασε ανακοινώσεις και φώναξε πως στην Τουρκία υπάρχει φασισμός και πως πρέπει να σταματήσουν οι δολοφονίες.
Σε κάθε πορεία η αστυνομία δεν επέτρεπαι με μπλόκα την πρόσβαση στο προξενείο. Στην
ανακοίνωση που εξηγούσε τις δολοφονίες είπε τα εξείς: Ο Ταγίπ Ερντογάν δεν χορταίνει το αίμα, προσπαθεί να σταμάτησει τις διεκδηκήσεις του λαού δολοφονόντας νέους όπως τον Μπερκίν Ελβάν. Η αστυνομία επιτέθηκε σε μαθητές λυκείου που διαδήλωναν για να τιμωρηθούν οι δολοφονοι του Μπερκίν Ελβάν. Η αστυνομία επιτέθηκε σε γειτονίες που ζούν αγωνιστές με χημικά και αληθινές σφάιρες και δολοφόνησε τον UĞUR KURT και AYHAN YILMAZ. Οι δυο αγωνιστές έπεσαν νεκροί απο σφαίρα στο κεφάλι.
Ο λαός αντιστέκεται απέναντι στις δολοφονίες αυτές. Η αντίσταση απέναντι στιν φασισμο μεγαλώνει. Γονείς μεγάλει μικροί αντιστέκονται. Γράφουν την ιστορία αυτόι που αντιστέκονται. Δεν θα μπορέσετε να  τελειώσετε τον λαό με δολοφονίες. Μέχρι να μέινει και ο τελευταίος άνθρωπος θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε ενάντια στον ιμπεριαλισμό και τον φασισμό. Δώστε τέλος στις δολοφονίες και τιμωρίστε τους φονιάδες.
Το μέλος του λαικού μετώπου φώναξε τα συνθήματα:ΈΞΩ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΝΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ. Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ. ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΙΜΗΜΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.ΘΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΡΚΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΥΓΟΥΡ. ΖΗΤΩ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ.

 Στο πανό που άνοιξε το μέλος του λαικού μετώπου ειχε ελληνι΄κα και τουρκικά συνθήματα. Το μέλος που αλυσοδέθηκε και ένα ακόμα μέλος που τραβούσε φωτογραφίες συλήφθηκαν και οδηγήθηκαν στο Α.τ Άνω Πόλης. Έξω απο το α.τ μαζέυτηκαν φίλοι των αγωνιστον και φώναξαν συνθήματα. Οι αγωνιστές αφαίθηκαν ελεύθροι στις 7 το απόγευμα. Στο τμήμα έσβησαν τις εικόνες που τράβηξε το μέλος του λαικού μετώπου αλλα βρέθηκε βίντεο που τράβηξε ένας περαστικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις