Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014

ΚΑΛΕΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ


28.05.2014
ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
29 Μαϊου  2014 την Πέμπτη  Στις 12.00 μ.μ. Μεσογείων 96

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ
ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

Βασανιστήρια στις Φύλακες Ναύπλιου!
Κάτω τα χεριά από τους πολιτικούς κρατούμενους!

Βασάνισαν τον πολίτικο κρατούμενο
Bilgehan Karpat στις φύλακες Ναύπλιο.

O Bilgehan Karpat σήμερα, 15.05.2014 κατά την διάρκεια μεταγωγή του από τις φύλακες Κορυδαλλού στο Ναυπλία δέχτηκε βασανιστήρια από τους δεσμοφύλακες των φυλάκων Ναύπλιου. Στην είσοδο των φυλάκων οι δεσμοφύλακες τον βασάνιζαν το πολίτικο κρατούμενο Bilgehan Karpat χωρίς να του πουν κάτι. Και μετα του κατάσχεσαν όλα τα πράγματα του (Βιβλία, ρούχα, mp3 player, ειδή βιβλίων κτλ.)

Εναντίον βασανιστηρίων και εξευτελιστικών ερευνών ο πολίτικος κρατούμενος Bilgehan Karpat και πολιτικοί  κρατούμενοι από την Τουρκία, ξεκίνησαν απεργία πείνας 5 ημερών στις φύλακες Κορυδαλλού και Ναύπλιου. 
Το Ελληνικό κράτος, ο συνεργάτης του Αμερικανικού ιμπεριαλισμού, συνεχίζει τις
επιθέσεις του κατά των πολιτικών προσφύγων επαναστατών από την Τουρκία που βρίσκονται στην Ελλάδα.
Εδώ και 2 χρόνια περίπου, οι πολιτικοί πρόσφυγες από την Τουρκία που βρίσκονται στην Ελλάδα δεχτήκαν την κάθε μορφή επίθεσης του φασισμού.  Με συνωμοσίες έκαναν εφόδους στα σπίτια , γραφεία και στο εργασιακό περιβάλλον, έκαναν προσαγωγές, και συλλήψεις με βασανιστήρια. Σχεδόν για όλους τους αγωνιστές του Λαϊκού Μετώπου  γίνονται δικαστήρια έκδοσης παράνομο τρόπο σε συνεργασία MIT-CIA-EYP γίνονται απαγωγές από τον δρόμο, και τους παραδίνουν στο φασισμό της Τουρκίας Ο Σύντροφος Μπουλούτ Γιαϊλά στις 30 Μαΐου απείχθη  από την Αθήνα με παράνομο τρόπο και μεταφέρθηκε στην Τουρκία. Τον χαρακτήρισαν ως «διεθνή τρομοκράτη», παρ όλα αυτά μετά από 10 μήνες αφέθηκε ελεύθερος από τις φυλακές της Τουρκίας Αυτές οι επιθέσεις συνεχίζονται αυξανόμενα. Στην Ελλάδα έγιναν προσαγωγές σχεδόν όλων των πολιτικών προσφύγων από την Τουρκία, σχεδόν για όλους έγιναν αγωγές εκδόσεων, και όλοι τους σχεδόν βασανιστήκαν.

Το Ελληνικό κράτος αυτό που δεν μπόρεσε να καταφέρει με επιθέσεις, εκδόσεις, προσπάθησε αυτή τη φορά να το κάνει με συνωμοσίες και τρομοκρατική δημαγωγία. Η τελευταία επίθεση στους επαναστάτες από την Τουρκία που ζουν στην Ελλάδα έγινε στις 10 Φεβρουαρίου με συνεργασία MIT-CIA-EYP. Συνελήφθηκαν οι δυο επαναστάτες στο δρόμο, οι άλλοι συνελήφθηκαν μετά την έφοδο στα σπίτι τους. Στην επόμενη περίοδο η Ελληνική αστυνομία, ενεργοποίησε τις συνωμοσίες που έμαθε από το Φασισμό της Τουρκίας. Χρησιμοποιώντας τον τύπο και τα ΜΜΕ προσπάθησε να δημιουργήσει ένα κλίμα τρομοκρατίας στην Ελλάδα. Με ρητορείες δηλώσεων όπως όπλα, οπλοστάσιο, γιάφκα, θέλουν να απομονώσουν τους επαναστάτες από την Τουρκία από τον Ελληνικό λαό. Ήθελαν να δημιουργήσουν ένα κλίμα πανικού και τρόμου μέσα από τις τηλεοράσεις.. Οι τέσσερις επαναστάτες από την Τουρκία παρουσιαστήκαν στην ανακρίτρια και προφυλακιστήκαν. Και απόλυτα με αυθαίρετο τρόπο μεταφερθήκαν σε διαφορετικές φυλακές, και αρπάχτηκε από τα χέρια τους το δικαίωμα της υπεράσπισης. Αλλά ο λαός δεν έπεσε στην παγίδα των δημαγωγών τους, και στηρίζουν τον αγώνα του λάου της Τουρκιάς και τους αγωνιστές.

Καλούμε όλες τις οργανώσεις, κόμματα, δημοκρατικούς φορείς, συνδικάτα και όλους τους αντιφασιστές και δημοκράτες να διαμαρτυρηθούν την εξευτελιστική ερευνά και τα βασανιστήρια στους πολιτικούς κρατούμενους από την Τουρκία.

Ως Επιτροπή Αλληλεγγύης για τους Πολιτικούς Κρατούμενους στην Τουρκία και στο Κουρδιστάν καταγγέλλουμε τα βασανιστήρια και εξευτελιστική ερευνά στους πολιτικούς κρατούμενους.

-            ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

-            ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ!

-            ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ HUSEYIN FEVZI TEKIN!

-            ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ!

-            ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΥΛΑΚΗ!

-            ΝΑΔΟΘΕΙΤΕΛΟΣΣΤΙΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ!

Δημοφιλείς αναρτήσεις