Κυριακή, 29 Ιουνίου 2014

δελτιο τυπου: ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (TOΥΡKΙA): ΝΑ ΑΦΑΙΘΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΣΥΛΗΦΘΕΝΤΕΣ. ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ;

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ;
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΝΕΡΓΙΑ, Η ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΛΕΠΕΙ ΩΣ ΛΥΣΗ ΤΟ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ, ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ, ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.
      ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΙΟΥΣΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ AKP;
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ, ΘΑ ΒΡΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ;
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ: Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΥΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΤΑΙ, ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ…
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ: Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ…
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΧΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΖΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΣΚΕΙ ΒΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ.
 ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΧΥΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ. ΕΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
Ημερομηνία: 25 Ιουνίου 2014: Ο υπουργός εξωτερικών της Ελλάδας Ευάγγελος Βενιζέλος συναντήθηκε με τον υπουργό εξωτερικών του φασιστικού τουρκικού κράτους Αχμέτ Νταβούτογλου, στο πλαίσιο της υπουργικής Συνόδου του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, με θέμα τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.
Ο Έλληνας υπουργός εξωτερικών δήλωσε ότι «Μιλήσαμε ανοιχτά για όλα τα θέματα και συμφωνήσαμε να χρησιμοποιούμε τους διαύλους της πολιτικής επικοινωνίας». (T.C. Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü, http://www.byegm.gov.tr/)
Ημερομηνία: 26 Ιουνίου 2014: Στη Θεσσαλονίκη, την επόμενη μέρα από την δολοφονία του Uğur Kurt, μπροστά από το προξενείο του φασιστικού τουρκικού κράτους της Θεσσαλονίκης, δυο μέλη του Λαϊκού Μετώπου, πρώην απεργοί πείνας, κλήθηκαν στην ασφάλεια, ανακρίθηκαν και αφέθηκαν ελεύθεροι. Συνελήφθησαν επειδή διαμαρτυρήθηκαν για τη σφαγή μέσα από μια δημοκρατική κινητοποίηση.
Ημερομηνία: 27 Ιουνίου 2014: Το μεσημέρι, στην Αθήνα, μπροστά από το Υπουργείο Δικαιοσύνης συνελήφθησαν τρία μέλη της επιτροπής αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους στην Τουρκία και το Κουρδιστάν μέσα από τις οικογένειες των κρατουμένων, που πραγματοποιούσαν διαμαρτυρία. Η Fadik Adıyaman, μία εκ των συλληφθέντων, μεταφέρθηκε στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία.
      Το βράδυ κατά τις 21:00, μετά από έφοδο σε σπίτι στην Αθήνα συνελήφθησαν 4 ακόμη άτομα.
Ανακοινώθηκε ότι θα μεταφερθούν 3 άτομα, συμπεριλαμβανομένης της Fadik Adıyaman, στην Μυτιλήνη με αίτημα σύλληψης.
       Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥΛΕΣ ΚΑΙ  ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ, ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Η ανεργία, η πείνα και η φτώχεια, εξαιτίας της κρίσης που δημιούργησε ο ιμπεριαλισμός
στην Ελλάδα, μεγαλώνουν. Ας δούμε τις ειδήσεις που δημοσιεύονται τις ίδιες μέρες που η ελληνική κυβέρνηση, συνεργαζόμενη με το φασισμό της Τουρκίας, επιτίθεται στους ανθρώπους του Μετώπου που κατοικούν στην Ελλάδα. Είναι προφανές ποιος έχει προκαλέσει την εξαθλίωση στον ελληνικό λαό:
Ο ελληνικός λαός μεταναστεύει εξαιτίας της ανεργίας. Δεν μπορεί να πάει διακοπές εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Οι τομείς της εκπαίδευσης και της υγείας καταρρέουν, πράγμα που χειροτερεύει τη ζωή των μαθητών. Οι μισθοί στην Ελλάδα συνεχίζουν να πέφτουν. Είναι τα μέλη του Μετώπου υπεύθυνα για όλα αυτά;
 1) «Από το 2008 μέχρι σήμερα 200.000 άτομα από την Ελλάδα έχουν μεταναστεύσει στο εξωτερικό, αριθμός αυξημένος κατά 300% σε σύγκριση με την προ κρίσης περίοδο. (…) 640.000 άνεργοι από το 1 περίπου εκατομμύριο συνολικά ανέργων είναι υποχρεωμένοι να αλλάξουν τομέα εργασίας, για να βρουν δουλειά. Ενώ πάνω από 500.000 θα αναγκαστούν να αλλάξουν τόπο διαμονής, εγκαταλείποντας την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, εξαιτίας της ανεργίας. (…) Εάν δεν αλλάξει τίποτα, η απασχόληση στην Ελλάδα θα επανέλθει σε επιθυμητά επίπεδα σε 25 χρόνια από τώρα.» (azinlikca.net, 27.06.2014)
                   2) «Οι Έλληνες εξαιτίας της οικονομικής κρίσης δεν μπορούν να πάνε διακοπές. Σύμφωνα με έρευνες του ελληνικού ινστιτούτου καταναλωτών (ΙΝΚΑ) ο αριθμός αυτός φέτος αυξήθηκε. Περισσότεροι από 75 στους 100 Έλληνες θα περάσουν το φετινό καλοκαίρι χωρίς διακοπές(…) Από αυτούς που τελικά θα κάνουν διακοπές το 40% δήλωσε ότι θα μπορέσει το πολύ για 5 μέρες. Οι αιτίες για αυτήν την κατάσταση είναι οικονομικοί λόγοι (75%). Πάλι σύμφωνα με την έρευνα οι μισοί από αυτούς που θα πάνε διακοπές δεν θα μπορέσουν να φύγουν εκτός Ελλάδας.» (azinlikca.net, 25.06.2014)
           3) « Οι μισθοί στην Ελλάδα συνεχίζουν να πέφτουν. Γενικά στην Ελλάδα συνεχίστηκε η πτώση των μισθών και στο πρώτο τρίμηνο του 2014. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, ο σχετικός δείκτης για τους μισθούς μειώθηκε κατά 1.8% το α΄ τρίμηνο φέτος σε σύγκριση με το αντίστοιχο πέρυσι… Η Ελλάδα βρίσκεται στην 2η χειρότερη θέση μεταξύ των 5 κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης των 28.» (28.6.2014, azinlikca.net)
         4) «Η οικονομική κρίση επηρεάζει αρνητικά την ζωή των μαθητών στην Ελλάδα. Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά (2013-2014), στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Etwinning, σε τρία σχολεία στην Ελλάδα και την Κύπρο, έγινε γνωστό ότι η οικονομική κρίση επηρεάζει τη ζωή των μαθητών. Στην ερώτηση «Πόσο καταδικασμένη θεωρείτε τη δικιά σας γενιά λόγω της οικονομικής κρίσης;» το 67% των μαθητών από σχολείο της Θεσσαλονίκης, το 70% των μαθητών από σχολείο της Καρδίτσας και το 57% των μαθητών από σχολείο της Κύπρου απάντησαν ‘πολύ’ και ‘πάρα πολύ’. Σύμφωνα με τις απαντήσεις των μαθητών οι τομείς της εκπαίδευσης και της υγείας είναι αυτοί που έχουν πληγεί ‘περισσότερο’(25.06.2014, azinlikca.net)
       ΟΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ Η ΑΝΕΡΓΙΑ, Η ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ. ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΧΤΙΖΕΙ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΒΛΕΠΕΙ ΩΣ ΛΥΣΗ ΤΟ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ.
ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ; ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;
       ΌΧΙ! ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝΦΤΩΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ.
ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ;
         Ο υπουργός εξωτερικών της Ελλάδας Ευάγγελος Βενιζέλος συναντήθηκε με τον υπουργό εξωτερικών του φασιστικού τουρκικού κράτους Αχμέτ Νταβούτογλου, στο πλαίσιο της υπουργικής Συνόδου του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, με θέμα τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.
Ο Έλληνας υπουργός εξωτερικών δήλωσε ότι « Μιλήσαμε για όλα τα θέματα ανοιχτά και μείναμε σύμφωνοι να χρησιμοποιούμε τους διαύλους της πολιτικής επικοινωνίας».
   
   «Ο κ.Βενιζέλος δήλωσε τα εξής: ‘Είμαστε αντιμέτωποι με  πολλά προβλήματα που μας απασχολούν μέσα από το κύμα μετανάστευσης. Παράλληλα μας απασχολούν θέματα περιφερειακής σταθερότητας και διεθνούς ειρήνης. Μιλήσαμε ανοιχτά για όλα τα θέματα και συμφωνήσαμε να χρησιμοποιούμε τους διαύλους της πολιτικής επικοινωνίας προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τα διαρκή πρακτικά προβλήματα, αλλά κυρίως για να προετοιμάσουμε συγκεκριμένα βήματα.’ Ο κ. Βενιζέλος αμέσως μετά την συνάντηση, επισήμανε τα σημεία τα οποία τονίστηκαν στη συνάντηση με τον κ. Νταβούτογλου για την κατάσταση που βρίσκεται η σχέση μεταξύ των δυο κρατών.» (T.C. Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü, http://www.byegm.gov.tr/)
Έδω και περίπου 3 χρόνια η ελληνική κυβέρνηση συνεχίζει τις επιθέσεις προσθέτοντας και άλλον κρίκο στην αλυσίδα επιθέσεων.
   Η ελληνική κυβέρνηση σε συνεργασία με τον ιμπεριαλισμό και το φασισμό δεν μπορεί να εμποδίσει τον αγώνα που δίνει εναντία στον φασισμό και στον ιμπεριαλισμό ο τουρκικός λαός. Αυτά που γίνονται δεν είναι υπέρ του ελληνικού λαού. Η Ελλάδα έχει ζήσει το χιτλερικό φασισμό και δεν πρέπει να παίρνει το μέρος του φασιστικού καθεστώτος  και να στέκεται ενάντια στον τουρκικό λαό.

ΝΑ ΑΦΑΙΘΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΣΥΛΗΦΘΕΝΤΕΣ. ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ
Οι αγωνιστές που συνελήφθησαν στις 28 Ιουνίου είναι αγωνιστές γνωστοί στον ελληνικό λαό και στην ελληνική αριστερά. Συμπαραστέκονται στους πολιτικούς κρατούμενους και προσπαθούν να εκθέσουν τον τουρκικό φασισμό. Και ενεργούν νόμιμα και δημοκρατικά στην Ελλάδα.
Ο λόγος κράτησής τους είναι εντελώς αυθαίρετος. Δεν υπάρχει έγκλημα.

ΟΙ ΣΥΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΟΔΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΟΠΙΑΣΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΚP. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΛΑΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ
Όπως κάθε καθεστώς φασισμού και ο φασισμός στην Τουρκία είναι καταδικασμένος να καταρρεύσει διότι πολεμά ενάντια στο λαό. Δεν μπορεί να κερδίσει όποιος πολεμά το λαό. Μπορούν μόνο να μπούν στα σκουπίδια της ιστορίας και θα κερδισουν το θυμό και το μίσος του λαού.
ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
Η Ελληνική κυβέρνηση μπορεί να σταματήσει την συνεργασία με την Τουρκική κυβέρνηση.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕΡΙΤΣΑ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
Αν η ελληνική κυβέρνηση συνεχίσει τη συνεργασία, το μόνο που θα καταφέρει είναι να γράψει το όνομα της δίπλα από το όνομα του Χίτλερ. Αν ο σκοπός της κυβέρνησης είναι αυτός πρέπει να το ανακοινώσει.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΣΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ.
Οι αγωνιστές κάνουν απεργία πείνας για να διαμαρτυρηθούν για την άδικη σύλληψη και την σκευωρία απέναντι τους   

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ!
 ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ!
 ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ, ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ, ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ!
ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΖΗΤΩ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ!

ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (TOΥΡKΙA)

28-06-2014


Τρίτη, 6 Αυγούστου 2013

ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΙΟΣ, ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΘΑ ΤΑΧΘΕΙ;


ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ
ΠΟΙΟΣ, ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΘΑ ΤΑΧΘΕΙ;

Οι επαναστάτες αγωνίζονται ενάντια στον φασισμό και τον ιμπεριαλισμόΔημοφιλείς αναρτήσεις