Τρίτη, 3 Ιουνίου 2014

Ο Huseyin Fevzi Tekin καταδικάστηκε με 7 χρόνια κάθειρξη


Σήμερα Τρίτη 03.06.2014 στο εφετείο Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκε η δίκη του Huseyin Fevzi Tekin O οποίος δικαζόταν για την υπόθεση της Τριανδρίας. Καταδικάστηκε με 7 χρόνια κάθειρξη για κατοχή όπλων και εκρηκτικών υλών. Η απόφαση πάρθηκε μετά από μία μαρτυρία όπου θέλει τον   Huseyin Fevzi Tekin να βρίσκεται στο επίμαχο διαμέρισμα κάποια
άσχετη στιγμή. Παράλου την αίτηση του δικηγόρου  και του ίδιου του Huseyin Fevzi Tekin να έρθει να καταθέσει στο δικαστήριο ο μάρτυρας αυτό δεν έγινε δεκτό από την έδρα. Για την υπόθεση είχαν εξεταστεί 40 μάρτυρες αλλά μόνο ο ένας κατέθεσε πως είδε τον Huseyin Fevzi Tekin. Εφόσον η μαρτυρία δεν ήταν αληθείς , δεν παρουσιάστηκε στην δίκη. Στο σπίτι το οποίο υποτίθεται πως βρισκόταν κάποτε και ο  Huseyin Fevzi Tekin δεν βρέθηκαν δακτυλικά αποτυπώματα η κάτι άλλο που να πιστοποιεί την παρουσία του εκεί. Η απόφαση αυτή πάρθηκε από μια γραπτή κατάθεση που δόθηκε από έναν μάρτυρα που δεν γνωρίζει κανείς που βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Ο  Huseyin Fevzi Tekin απαλλάχτηκε από την κατηγορία ‘’μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης’’.
Ο ίδιος έκανε αίτηση έφεσης.
Ο ΗUSEYIN FEVZI TEKIN από τότε που έγινε η μεταγωγή από τις φυλακές Δομοκού στην Θεσσαλονίκη  αφού αρνητικέ την γυμνή ερευνά είναι στην απομόνωση στις φύλακες Διαβατών. Ξεκίνησε  απεργία πείνας για διαμαρτυρία και θα συνεχίσει μέχρι  να βγει από την απομόνωση.


   

Δημοφιλείς αναρτήσεις