Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2014


Στις φύλακες Κορυδαλλού ο πολίτικος πρόσφυγας
κάνει εδώ και 25 μέρες απεργία πείνας
Ο Μustafa Yilmaz βρίσκετε στις φύλακες Κορυδαλλού. Τον συνδέουν με την υπόθεση της Χίου. Στην Χίο πέρσι 2 αγωνιστές από την Τουρκία είχαν συλληφθέν μέσα σε ένα σκάφο με όπλα.
 Mustafa Yilmaz, «ο οποίος ζούσε 15 χρόνια στο Ηράκλειο, με 4 παιδιά έχει  συνελήφθη πριν δυο μήνες με ασαφείς κατηγορίες που τον συνδέουν στην υπόθεση της Χίου. Είναι ένας πρόσφυγας που ζει στην Ελλάδα με 4 παιδιά και όλα είναι ανήλικα. Είναι ένας πολίτικος πρόσφυγας και φίλος των αγωνιστών. Δεν έχει καμία σχέση με τις κατηγορίες που φορτώνουν εις βάρος του. Όταν έχει συλληφθέν ο δικηγόρος του δεν μπόρεσε να  δει  ακόμα και με πια στοιχία κατηγορείται. Η προφυλάκιση του είναι  μια τιμωρία. Τίποτα παρά πανό. Εδώ και 15 χρόνια ζει στο Ηράκλειο έχει μόνιμα διεύθυνση είναι γνωστός σε όλους τις αρχές.

Διαμαρτύρεται σε αυτήν την αδικία και για αυτό εδώ και 25 μέρες κάνει απεργία πείνας . Πριν μερικά χρόνια είχε κάνει εγχείρηση από τα πνεύμονα του. Είναι αδιαθετώ και έχει  τάση εμετός και τρεμούλα. Εάν πάθει κάτι την εύθηνη έχουν οι ανακριτές και το υπουργείο δικαιοσύνης και η κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις