Κυριακή, 6 Ιουλίου 2014

Κάτω τα χέρια από τους Toύρκους και Κούρδους αγωνιστές – Ανακοίνωση της ΟΚΔΕ

Κάτω τα χέρια από τους Toύρκους και Κούρδους αγωνιστές

Κάτω η «αντιτρομοκρατική» υστερία και εκστρατεία της συγκυβέρνησης

Τρία μέλη της «Επιτροπής Αλληλεγγύης για τους Πολιτικούς Κρατούμενους στην Τουρκία και το Κουρδιστάν» συνελήφθησαν στις 27 Ιούνη.
Oι συλληφθέντες ζουν εδώ και χρόνια στην Ελλάδα, ως πολιτικοί πρόσφυγες. Είναι δραστήρια μέλη της «Επιτροπής», συμμετέχοντας ανοιχτά και δημόσια σε κινητοποιήσεις, πολιτικές
εκδηλώσεις κ.λπ. Παρά τις εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουν, παλεύουν σταθερά για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των διωκόμενων και φυλακισμένων αγωνιστών στην Τουρκία, όπου οι κατασταλτικοί μηχανισμοί χτυπούν άγρια τους αγωνιστές, τις εργατικές και λαϊκές οργανώσεις.
Εδώ και μήνες, ενάντια σ’ αυτούς τους πολιτικούς πρόσφυγες η συγκυβέρνηση έχει εξαπολύσει ένα πογκρόμ με συλλήψεις, εισβολές σε σπίτια και στέκια, χαλκευμένες κατηγορίες, φυλακίσεις, βασανισμούς. Είναι ένα ακόμα κομμάτι στο παζλ της ζοφερής «σταθερότητας» των μνημονιακών, της συγκυβέρνησης και των ιμπεριαλιστών, του τερατώδους Κράτους Έκτακτης Ανάγκης, του εκφασισμού της δημόσιας ζωής, του χτυπήματος των αγωνιστών και οργανώσεων του κινήματος, της τρομοϋστερίας και σταυροφορίας ενάντια στα δημοκρατικά δικαιώματα και ελευθερίες.
Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους τρεις συλληφθέντες αγωνιστές και απαιτούμε την άμεση απελευθέρωσή τους. Εργαζόμενοι και νεολαία, να υπερασπίπουμε μαχητικά και παντού τις ελευθερίες μας!

Η τρομοκρατία των κατασταλτικών μηχανισμών, της συγκυβέρνησης και των ιμπεριαλιστών δεν θα περάσει

Αλληλεγγύη στους αγωνιστές από την Τουρκία και το Κουρδιστάν!

Να αφεθούν ελεύθεροι!

      Οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας

Δημοφιλείς αναρτήσεις