Τρίτη, 14 Απριλίου 2015

Θέλουμε να σας μεταφέρουμε απόσπασμα από την ανακοίνωση του DHKC (Επαναστατικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο)


Θέλουμε να σας μεταφέρουμε απόσπασμα από την ανακοίνωση του  DHKC (Επαναστατικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο) που εξέδωσε με θέμα «Κράτηση ο εισαγγελέας της υπόθεσης του Μπερκίν Ελβάν όμηρος από Αντάρτες του DHKC»
DHKC
(Επαναστατικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο)
1 Απρίλη 2015                                                                          Ανακοίνωση 444

ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΚΡ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ

Εισαγγελείς, δικαστές, μην γίνεστε τα ποντίκια των υπονόμων της εξουσίας. Μην αποδεχτείτε αυτό το ρόλο.


ΤΟ ΑΚΡ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!
Ο ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ!
ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ!
ΤΟ ΑΚΡ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΠΑΙΔΙΩΝ! ΣΤΑ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΝ 241 ΠΑΙΔΙΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ.
Η ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ «ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ», ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ
ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΑΪΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
Οι αγωνιστές της Δικαιοσύνης και η δική μας Δικαιοσύνη είναι εγγύηση για το μέλλον μας.
Οι αγωνιστές της Δικαιοσύνης και η δική μας Δικαιοσύνη είναι η τιμή μας.
Εφαρμόζουμε τη λαϊκή δικαιοσύνη και όχι το δίκαιο και τη δικαιοσύνη που γίνεται ο μανδύας του φασισμού.
Στις 31 Μάρτη 2015, στις 12.36΄ περίπου, οι ŞAFAK YAYLA και BAHTİYAR DOĞRUYOL, Αγωνιστές της Δικαιοσύνης του Μετώπου μας, εισέβαλαν στο Δικαστικό Μέγαρο Τσαγλαγιάν, που είναι το μεγαλύτερο της Ευρώπης και προστατεύει τους κλέφτες και τους δολοφόνους του ΑΚΡ, και αιχμαλώτισαν τον εισαγγελέα του ΑΚΡ Mehmet Selim Kiraz, έναν από αυτούς που επί 655 μέρες προστατεύουν τους δολοφόνους του Berkin Elvan.
Το αίτημα των Επαναστατών της Δικαιοσύνης του Μετώπου ήταν να αποκαλυφθούν τα ονόματα των δολοφόνων του Berkin Elvan και να δικαστούνε οι δολοφόνοι του!
ΤΟ ΑΚΡ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ! ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ŞAFAK YAYLA ΚΑΙ BAHTİYAR DOĞRUYOL!
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ MEHMET SELİM KİRAZ ΠΟΥ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟ ΑΚΡ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΥ! ΤΟ ΑΚΡ ΧΑΡΑΜΙΣΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ! ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ. ΤΟΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΑ ΣΑΣ. ΜΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ
ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ŞAFAK YAYLA ΚΑΙ BAHTİYAR DOĞRUYOL!
ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΦΕΡΕΤΡΟ. ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΤΑΦΟΣ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ…
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΑΣ…
ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΤΑΦΟΣ, ΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΕΡΕΤΡΟ!

Οι αγωνιστές μας για τη δικαιοσύνη με την τόλμη τους έγιναν το αλφάβητο της αντίστασης.
Εμείς θα μιλήσουμε, εσείς θα μάθετε να ακούτε. Έτσι θα αρχίσει η δικαιοσύνη! Θυσιάσατε και τις μανάδες παραδίδοντας σε αυτές μια χούφτα κόκαλα από τα παιδιά τους για να τα θάψουν.
Νικήσαμε και τον θάνατο και την τυραννία, θα υπάρξει δικαιοσύνη με πνεύμα αυτοθυσίας, εκατομμύρια θα προχωρήσουμε στην επανάσταση. Ο φασισμός είναι η πιο αντιδραστική, η πιο σοβινιστική, η πιο αιματοβαμμένη δικτατορία των αστικών μονοπωλίων. Η τιμή της νίκης των φασιστών θα ανήκει ΜΟΝΟ στους σοσιαλιστές. Αυτό θα το μάθετε.
Πολεμάμε για Ψωμί, Δικαιοσύνη, Ελευθερία!
Να μην Δημαγωγεί Κανείς για Τρομοκρατία!
Επί 655 μέρες ζητήσαμε να υπάρξει δικαιοσύνη για να δικαστούνε οι δολοφόνοι του Berkin Elvan. Επειδή ζητήσαμε δικαιοσύνη μας έριξαν βόμβες αερίων. Εκτόξευσαν νερό με τις αύρες, συρθήκαμε στους δρόμους, συλληφθήκαμε, φυλακιστήκαμε… Ναι, επειδή ζητήσαμε δικαιοσύνη επί μήνες κρατηθήκαμε και κρατούμαστε στις φυλακές… Άρχισαν ανακρίσεις σε εκατοντάδες άτομα που συμμετείχαν σε εκδηλώσεις απαιτώντας δικαιοσύνη για τον Berkin Elvan. Όμως επί 655 μέρες ζητούμε δικαιοσύνη για τον Berkin Elvan. Μολονότι υπάρχουν στα χέρια των εισαγγελέων λήψεις από κάμερες, καταθέσεις μαρτύρων και κάθε αποδεικτικό στοιχείο για τους δολοφόνους αστυνομικούς του Berkin, επί 655 μέρες οι εισαγγελείς συσκοτίζοντας τις αποδείξεις προστάτεψαν τους δολοφόνους. Οι δίκες που άνοιξαν για τους άλλους μάρτυρες του Ιούνη σύρθηκαν από νομό σε νομό. Στους δολοφόνους των Ali İsmail Korkmaz και Ethem Sarısülük δόθηκαν ποινές που θα μπορούσαν να ονομαστούν «τιμητικές». Βρήκαν μια καλή λύση. Μειώθηκε η ποινή τους. Οι δικαστές και οι εισαγγελείς αποκαλούσαν ΚΥΡΙΟΥΣ τους δολοφόνους. Τους  είπε «περαστικά σας είστε άρρωστοι» με τρόπο να ακουστεί απ’ όλο τον κόσμο. Χτυπήσανε τις οικογένειες και τους δικηγόρους. Αποκοιμήθηκαν στο δικαστήριο. Το Ανώτατο δικαστήριο αποφάνθηκε: «ξεκούραζε τα μάτια του δεν κοιμόταν».
Αυτή είναι η δικαιοσύνη! Η δικαιοσύνη που προστατεύει τους εχθρούς του λαού δεν είναι δικαιοσύνη!
Σε αυτή τη χώρα που κάθε παιδί γεννιέται με ένα χρέος 2 χιλιάδων δολαρίων, κύρια ο πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν και τα στελέχη του ΑΚΡ εποφθαλμιώντας ακόμη και την τροφή των νηπίων ορφανών έκλεψαν εκατομμύρια δολάρια… Τι έκαναν τα δικαστήρια, οι εισαγγελείς και οι δικαστές που υποτίθεται ότι διασφαλίζουν την δικαιοσύνη;
Προστάτεψατε τους κλέφτες και τους δολοφόνους! ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!  Η δικαιοσύνη που προστατεύει τους κλέφτες και τους δολοφόνους δεν είναι δικαιοσύνη!

ΤΟ ΑΚΡ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ! Ο ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ!

Ο Berkin Elvan, 14 χρονών, δολοφονήθηκε με διαταγή του τότε πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν. Για τα παιδιά μας που δολοφονήθηκαν στην εξέγερση του Ιούνη είχε πει «εγώ έδωσα τις διαταγές». Για τους δολοφόνους αστυνομικούς είπε «η αστυνομία μας έγραψε έπος». Στην πορεία της εξουσίας του ΑΚΡ ο Berkin Elvan δεν ήταν ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος… Μόλις την περασμένη εβδομάδα, οι δολοφόνοι αστυνομικοί του ΑΚΡ στην συνοικία Γκαζί της Κωνσταντινούπολης, χτύπησαν στο κεφάλι με σφαίρα αερίων ένα κορίτσι μας, την Deniz Genç, 14 χρονών. Οι δολοφόνοι του Nihat Kazanhan, 12 χρόνων, στο Τζίζρε αφέθηκαν ελεύθεροι. Οι δολοφόνοι του Uğur Kaymaz, 12 χρόνων, που χτυπήθηκε με 13 σφαίρες δεν τιμωρήθηκαν.
Για τους δολοφόνους των παιδιών που δολοφονήθηκαν με τις διαταγές του Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος δήλωσε «είτε είναι παιδιά, είτε είναι γυναίκες, θα πρέπει να γίνει αυτό που πρέπει», δεν έγινε καμία ανάκριση.
ΤΟ ΑΚΡ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΠΑΙΔΙΩΝ! ΣΤΑ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ 241 ΠΑΙΔΙΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΔΕΝ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ.
Το ΑΚΡ δίνει τις διαταγές για τις δολοφονίες. Οι δολοφόνοι αστυνομικοί του δολοφονούν. Οι δικαστές, οι εισαγγελείς, τα δικαστήρια που θα πρέπει να εφαρμόσουν τους νόμους αυτής της χώρας και να διασφαλίσουν τη δικαιοσύνη, δεν προχωρούν ούτε καν σε ανακρίσεις. Έχουν μόνο ένα πράγμα να κάνουν: να προστατέψουν τους εχθρούς του λαού.

ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
Δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς δικαιοσύνη. Και ο λαός έχει μια δικαιοσύνη. Αυτό θα το διδάξουμε στους εχθρούς του λαού. Η ιστορία των 45 χρόνων μας, από το THKP-C στην Επαναστατική Αριστερά και από την Επαναστατική Αριστερά στο  DHKP-C, είναι ταυτόχρονα και πόλεμος για δικαιοσύνη.
Ρωτάμε: Το ΑΚΡ έκτισε τα μεγαλύτερα δικαστικά μέγαρα στην Ευρώπη και τον κόσμο, ποιος μπορεί να πει ότι σε αυτά τα δικαστικά μέγαρα απονέμεται δικαιοσύνη;
Σήμερα, 31 Μάρτη 2015, το φασιστικό ΑΚΡ που είναι αμερικάνικη βάση, αντί να αποκαλύψει τα ονόματα των δολοφόνων του Berkin Elvan, που εδώ και 655 μέρες δεν ασκήθηκε σε βάρος τους καμία δίωξη, δολοφόνησε άλλους δύο επαναστάτες…
Θα ζητήσουμε λογαριασμό για τις δολοφονίες.

Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΜΠΗΚΕ ΓΕΡΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ.
Με τρομοκρατική δημαγωγία κανείς δεν μπορεί να αμαυρώσει τις επιχειρήσεις μας. Την επίδραση των επιχειρήσεών μας θα την δείξει η ιστορική πορεία. Κάθε μας επιχείρηση εκφράζει το ότι ο λαός δεν μένει και δεν θα μείνει χωρίς δικαιοσύνη.
Στον ταξικό αγώνα στη χώρα μας, η έννοια της ΛΑΪΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ κυριάρχησε στους αγωνιστές ταυτόχρονα με την αδικία της χούντας της 12 Σεπτέμβρη. Τη δεκαετία του 1990 οι πολεμιστές του Μετώπου μας τιμώρησαν τους χουντικούς βασανιστές, τους δολοφόνους, τους αρχιχουντικούς αποκαθιστώντας έτσι τη λαϊκή θέληση.

Οι επιχειρήσεις μας ποτίζουν τις καρδιές του λαού μας που διψάει για δικαιοσύνη. Είναι ενδείξεις ότι ο λαός δεν θα παραδοθεί στην αδικία, ότι δεν θα ζήσει χωρίς δικαιοσύνη.

Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!
Ο ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!
Θα διαπράξετε κάθε μορφή αδικίας. Θα δολοφονήσετε το λαό. Θα προστατέψετε τους δολοφόνους, θα τους αθωώσετε, θα καταπατήσετε ακόμη και τους νόμους σας… και όταν ο λαός ζητεί δικαιοσύνη, όταν οι Αγωνιστές της Λαϊκής Απελευθέρωσης ζητούν λογαριασμό, όταν εφαρμόζουν την λαϊκή δικαιοσύνη, εσείς λέτε ότι είναι ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Ας έρθει ο καθένας στα συγκαλά του. Να προσέχει σε ό,τι λέει. Να μην ξεγυμνώνεται μπροστά στις φανφάρες των δολοφόνων του φασιστικού ΑΚΡ.
Υπάρχει μεγαλύτερος τρομοκράτης από το ΑΚΡ που δολοφόνησε 241 παιδιά μας;
Υπάρχει μεγαλύτερος τρομοκράτης από το ΑΚΡ που επί 655 μέρες δεν δικάζει τους δολοφόνους του Berkin Elvan;
Υπάρχει μεγαλύτερος τρομοκράτης από το ΑΚΡ που σέρνει από πόλη σε πόλη τις δίκες των δολοφόνων των μαρτύρων του Ιούνη, που επιβάλει τιμητικές ποινές στους δολοφόνους;
Υπάρχει μεγαλύτερος τρομοκράτης από το ΑΚΡ που σε μια νύχτα δολοφόνησε τους 310 μεταλλωρύχους και άφησε 432 ορφανά παιδιά;
Σκορπάει δηλητήριο στις φτωχογειτονιές μας με τις συμμορίες των ναρκεμπόρων. Υπάρχει μεγαλύτερος τρομοκράτης από το ΑΚΡ που τρέφει, προστατεύει και χρησιμοποιεί ενάντια στο λαό την μαφία των συμμοριτών ναρκεμπόρων που με τη βία δηλητηριάζει τα παιδιά του λαού; (Δεν ξεχάσαμε και την υπόθεση του Hasan Ferit, που αγωνιζόμενος ενάντια στις συμμορίες των ναρκωτικών δολοφονήθηκε από τους συμμορίτες ναρκεμπόρους του ΑΚΡ).

Δηλαδή Δίκαιο σημαίνει επιθέσεις ενάντια στο λαό.
ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΚΑΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ.
ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!
Σ’ εκείνα τα δικαστικά μέγαρα τα τούβλα είναι από τα πτώματα μας και ο σοβάς από το αίμα μας.
Σκεφτείτε τον Berkin. Ρωτείστε τους δικαστές γιατί δεν ασχολούνται καθόλου με την υπόθεση του Berkin.
Τώρα, βρίσκεται μπροστά σας το φέρετρο ενός παιδιού 15 χρονών, εσείς για τι πράγμα συζητάτε;
Το ΑΚΡ δολοφόνησε 241 παιδιά και δεν τιμωρήθηκε κανένας.
Όταν οι επαναστάτες κάνουν μια επιχείρηση είναι τρομοκρατία. Όταν όμως το κράτος δολοφονεί ένα παιδί 15 χρονών είναι δίκαιο, έτσι δεν είναι; Όταν ένα κράτος δολοφονεί 241 παιδιά πώς ονομάζεται; Κράτος δολοφόνος!
Τα παιδιά μας που δεν σκότωσε, τα βίασε μέσα στις φυλακές του… Πώς ονομάζεται αυτό; Κράτος εχθρός της αγνότητας.
Μέσα σε μια νύχτα έθαψε στα μεταλλωρυχεία 307 μεταλλωρύχους… Πώς ονομάζεται αυτό κράτος δολοφόνε;
Ποιος είναι τρομοκράτης, εμείς ή το αστικό κράτος;
Η επαναστατική μας βία δεν θα παρεκκλίνει ούτε ένα χιλιοστό.
Αφήστε τα πώς εισβάλανε στο δικαστικό μέγαρο κλπ. Όσο δεν θα υπάρχει δικαιοσύνη κανένα μέτρο και καμία τεχνολογία δεν θα σταθεί εμπόδιο στον αγώνα μας… Οι κάμερές σας, η ιδιωτική σας ασφάλεια και οι σωματικές έρευνες δεν θα σας προστατέψουν, θα σας προστατέψει μόνον η μη άσκηση τυραννίας από την πλευρά σας. Θα προστατευτείτε όταν δώσετε τέλος στην εκμετάλλευση, στην ληστεία και στα ψέματα.
ΑΚΡ, τσιράκι της Αμερικής…
ΑΚΡ, παιδί του ιμπεριαλισμού…
Θα καείτε ζωντανοί στην πυρκαγιά που ανάψατε εσείς οι ίδιοι!
Όσοι λέτε ότι ο μαρξισμός χρεοκόπησε…, ότι ο ένοπλος αγώνας χρεοκόπησε… Εσείς που θέλετε να διαδώσετε τις φωνασκίες σας ότι χρεοκόπησε ο ένοπλος αγώνας θέλετε να μας αφήσετε χωρίς μεθόδους. Αν αυτή η μέθοδος χρεοκόπησε, τότε μένει μόνο ένας δρόμος: να δηλώσεις υποταγή στα μονοπώλια, να μην αντιδράσεις, ο φασισμός και ιμπεριαλισμός να σου πιουν το αίμα, να σε εξοντώσουν. Όχι. Ο ένοπλος αγώνας δεν χρεοκόπησε. Ο Μαρξισμός / Λενινισμός δεν χρεοκόπησε. Ζει με τους πολεμιστές μας για δικαιοσύνη και ζητάει λογαριασμό.
Το μέλλον μας ανήκει.
Το μέλλον είναι ο σοσιαλισμός.
Υπάρχουν κομμάτια που διαμαρτύρονται και αντιτίθενται στον φασισμό, όμως η ιστορία έδειξε ότι η τιμή της νίκης ενάντια στον φασισμό ανήκει ΜΟΝΟ στους σοσιαλιστές.
ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ!
Ό,τι μας ανήκει…
Δημοκρατία, Ανεξαρτησία, Δικαιοσύνη, Ισότητα, Ελευθερία, θα τα κατακτήσουμε.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ;
Τι είναι τρομοκρατία; Ποιος είναι τρομοκράτης;
Σε αυτή τη χώρα την βία δεν την δημιούργησαν οι επαναστάτες, δεν την προκάλεσαν οι ένοπλοι επαναστάτες. Τα 14χρονα παιδιά μας δεν τα χτύπησε με σφαίρες αερίου κάποιος που ήρθε από έξω. Τους χτύπησε η αστυνομία αυτού του κράτους…
Καλούμε όλους τους λογικούς να σκεφτούνε. Τι είναι τρομοκρατία; Ποιος είναι τρομοκράτης;
Εντάξει ρωτάμε: Πείτε μας τι να κάνουμε;
Στις φυλακές του Μπουτζά δολοφονήθηκαν 3 σύντροφοί μας… Σε βάρος των δολοφόνων δεν έγινε καμία δίκη. Μετά δολοφονήθηκαν 4 σύντροφοί μας στο Ουμρανιγιέ… Οι δολοφόνοι είναι ατιμώρητοι…
Στο Ουλούτζανλαρ δολοφονήθηκαν 10 κρατούμενοι. Όχι μόνο δεν οδηγήθηκαν σε δίκη οι δολοφόνοι, αλλά αντίθετα άνοιξε δίκη σε βάρος των νεκρών και των τραυματιών. Αυτά βέβαια είναι τα πιο γνωστά… Από το 1991 και μετά περίπου 200 άνθρωποί μας δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ στη μέση του δρόμου και μέσα στα σπίτια τους… Πραγματοποιήθηκαν σε βάρος μας περίπου χίλιες επιχειρήσεις… Σε αυτή τη χώρα τα κέντρα βασανιστηρίων λειτουργούν ασταμάτητα.
Εκατοντάδες χιλιάδες εργάτες, υπάλληλοι, βγαίνουν στους δρόμους, κανείς δεν ευαισθητοποιείται.
Στις φυλακές δολοφονούνται περισσότεροι από τριάντα άνθρωποί μας και ο πρωθυπουργός αυτής της χώρας βγαίνει και δηλώνει , «με το καλό… μεγάλη επιτυχία…». Σας ρωτάμε: Πώς θα αποκατασταθεί η δικαιοσύνη;
Και σας ρωτάμε: πώς μπορεί να αλλάξει αυτό το ληστρικό, δολοφονικό κατεστημένο;
Όλοι οι δρόμοι διεκδίκησης κάθε μορφής δικαιωμάτων για την δικαιοσύνη είναι ανοιχτοί και εμείς ακολουθούμε άλλους δρόμους;
Η βία του λαού είναι νόμιμη. Κανείς δεν θυσιάζει τον εαυτό του για να υπάρξει «τρομοκρατία». Έχουμε ιδανικά, με κάθε επιχείρησή μας έχουμε κάποια πράγματα να πούμε στον καθένα.
Όσοι έχουν λογική, όσοι σκέφτονται με το δικό τους μυαλό, όσοι μπορούν να αντιμετωπίσουν τη ζωή έξω από τις θεωρίες και την προπαγάνδα της CIA, θα καταλάβουν. Οι σπέκουλες, οι βρισιές και τα αναθέματα όσων δεν καταλαβαίνουν δεν θα μπορέσουν να αλλάξουν τίποτε.
Όσον αφορά τις επιχειρήσεις του DHKP-C, δηλαδή τις δικές μας επιχειρήσεις, ο λαός δεν πρέπει να φοβάται, θα πρέπει να φοβούνται οι βασανιστές, οι δολοφόνοι, τα μονοπώλια, αυτοί που αποφασίσουν για τις εν ψυχρώ δολοφονίες, οι εχθροί του λαού!
Σε αυτή τη χώρα ο λαός και οι συμπαραστάτες του το μόνο που έχουν να φοβηθούνε είναι το τρομοκρατικό ΚΡΑΤΟΣ.

Στις φυλακές πάνω από 30 άνθρωποί μας δολοφονούνται, ο πρωθυπουργός της χώρας δηλώνει «μπράβο..μεγάλη επιτυχία»..Πώς θα εξασφαλιστεί η δικαιοσύνη; Σας ρωτάμε λοιπόν.
Και ρωτάμε..Αυτό το σύστημα της ληστείας, της σφαγής πώς μπορεί να αλλάξει;
Διεκδικούμε εμείς με άλλο τρόπο ενώ υπάρχουν κάθε είδους περιθώρια διεκδίκησης δικαιωμάτων για την δικαιοσύνη;
Είναι δίκαιη η λαϊκή βία. Κανείς δεν θυσιάζεται στο όνομα της «τρομοκρατίας». Έχουμε ιδανικά, με κάθε μας δράση έχουμε να εξηγήσουμε κάτι σε όλους.
Όσοι έχουν μυαλό, όσοι σκέφτονται λογικά, όσοι καταφέρνουν να βλέπουν την πραγματικότητα έξω από τις θεωρίες και προπαγάνδες της CIA,θα καταλάβουν. Οι συκοφαντίες, βρισιές, προσβολές αυτών που δεν καταλαβαίνουν, δεν θα αλλάξουν τίποτα.
     Όσον αφορά τις δράσεις του Μετώπου, δηλαδή τις δικές μας, δεν οφείλει να φοβάται ο λαός... Αφήστε να φοβηθούν οι βασανιστές, δολοφόνοι, αυτοί που αποφασίζουν για δολοφονίες και σφαγές, οι εχθροί του λαού!
Το κράτος είναι ο μόνος τρομοκράτης που φοβάται ο λαός.
Η δράση ομηρίας του εισαγγελέα δεν είναι επίθεση κατά της «Άμυνας» αλλά είναι διαμαρτυρία κατά της μη απόδοσης δικαιοσύνης.
Ορισμένοι θεωρούν ότι το γεγονός της ομηρίας του αντιλαϊκού εισαγγελέα Mehmet Selim Kiraz είναι «επίθεση κατά της Άμυνας».
Αυτοί οι αντιλαϊκοί δεν προστατεύουν μόνο στα δικαστήρια τους δολοφόνους του AKP, δεν αθωώνουν μόνο τις κλοπές του. Αυτοί οι εισαγγελείς, με ψεύτικα στοιχεία, με αστυνομικές καταθέσεις, με κρυφούς μάρτυρες, με απάτες, με συνομωσίες, με οργανωμένες διώξεις, γεμίζει τις φυλακές με εκατοντάδες, χιλιάδες αγωνιστές και παιδιά του λαού. Αποφασίζει για ποινές που φτάνουν ακόμη και έτη φυλάκισης. Με τις αποφάσεις που παίρνουν αυτοί οι αντιλαϊκοί, δολοφονούνται αγωνιστές και παιδιά του λαού.
Σ΄ αυτήν τη χώρα το δίκαιο σημαίνει επιχείρηση. Σημαίνει η προστασία των κλεφτών, δολοφόνων.
Αυτοί υπερασπίζονται το «δικαίωμα άμυνας»; Αφήστε αυτήν την απάτη, τη δειλία, το φόβο...
Με το πρόσχημα της προσβολής του πρωθυπουργού, τους τελευταίους 7 μήνες ξεκίνησαν έρευνες για 105 άτομα. Από αυτά, τα 8 συνελήφθηκαν.
Για 655 μέρες έχουν στα χέρια τους βιντεοσκοπήσεις των δολοφόνων του BerkinElvan όμως δεν εντοπίστηκαν ακόμη τα ονόματα τους. Οι δολοφόνοι δεν δικάζονται, συνεχίζουν να ποτίζουν το λαό με δακρυγόνα...
Για ποιά Άμυνα μιλάτε εσείς; Θυμάστε την Άμυνα όταν δρα η λαϊκή δικαιοσύνη;
Τι έκαναν αυτοί οι εισαγγελείς που προστατεύατε όταν βάζανε στη πυρά τους αγωνιστές στη σφαγή της 19 Δεκέμβρη; Τι έκαναν 655 μέρες στην υπόθεση του Berkin Elvan;
Όλοι οφείλουν να προσέχουν τα λόγια τους. Από την γενιά του Mahir μέχρι σήμερα, η σαρανταπεντάχρονη ιστορία μας, ταυτίζεται με την ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Δώσαμε πάνω από 600 μάρτυρες. Κάθε αξία που δημιουργούμε, δημιουργείται με το τίμημα της ζωής. Μην συγκρίνετε τους μαχητές μας με τους μικροπρεπείς εισαγγελείς που προστατεύουν τους δολοφόνους και κλέφτες.
Οι νεότατοι μαχητές μας δίνουν τη ζωή τους για τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Η δράση ομηρίας των μαχητών μας δεν είναι «επίθεση κατά της Άμυνας», αλλά μια βροντερή γροθιά κατά της αδικίας.

ΠΩΣ ΜΠΗΚΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ, ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΝΑ ΣΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ;…
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΦΕΛΕΣ!
Καμία προφύλαξη ασφάλειας δεν μπορεί να σας προστατέψει. Αντί να σπαζοκεφαλιάζετε για το πως μπήκαμε στα καλώς προστατευόμενα παλάτια σας, αντί να σκέφτεστε να εφαρμόσετε νέους νόμους ασφάλειας με το σκεπτικό «μήπως υπάρχουν κενά στη ασφάλεια», ΔΩΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ! ΔΩΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ!
Δεν παραδειγματίζεστε από την ιστορία; Σε ένα από τα πιο προστατευόμενα κτίρια στη γη, που είναι το κτίριο του ομίλου Sabancı, δεν ήταν οι μαχητές μας που ανέβηκαν στο 25. όροφο και τιμώρησαν τους εχθρούς του λαού;
Στο κέντρο της πρωτεύουσας, δεν χτύπησαν οι μαχητές μας το υπουργείο δικαιοσύνης και το κεντρικά γραφεία του AKP;
Στο κέντρο της πρωτεύουσας, δεν χτυπήσαμε το φύλακα του φασιστικού κράτους, το αρχηγείο των 250 χιλιάδων αστυνόμων, γενική αστυνομική διεύθυνση;
Δεν μαζευτήκαμε μπροστά από το παλάτι Dolmabahçe, φωνάζοντας «θα γκρεμίσουμε τα παλάτια σας αν δε δικάσετε τους δολοφόνους του Berkin Elvan; Επειδή δεν έσκασαν, ελπίζατε να μην σκάσουν οι βόμβες;
Απέναντι στην επαναστατική δημιουργικότητα δεν θα δράσει καμία προφύλαξη με σκοπό την άμυνα σας.
Όσο θα υπάρχει αδικία, όσο θα υπάρχει εκμετάλλευση, θα συνεχίζουμε τον αγώνα μας για δικαιοσύνη. Θα πολεμήσουμε για την δικαιοσύνη. Θα δράσει η λαϊκή δικαιοσύνη.
Δεν μπορεί να σας σώσει καμία τεχνική προφύλαξή σας... Δεν μπορούν να σας προστατέψουν οι ασφαλείς πόρτες σας, οι συσκευές X-RAY σας, οι αναγνωριστικές κάμερες σας...
ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥΣ !
Είναι απόδειξη της ανυπακοής μας σε όλες τις αδικίες της πλουτοκρατίας ενάντια στο λαό. Η καθεμιά, δείχνει το αποφασισμένο επαναστατικό βήμα, την υπεράσπιση του σοσιαλισμού.
Τι ζητούν οι αγωνιστές; ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
Τα όπλα μας θα σημαδεύουν μόνο τους εχθρούς του λαού.
Να ξέρετε ότι κανένα έγκλημα που διαπράττετε ενάντια στο λαό δεν θα μείνει ατιμώρητο. Το κράτος που υπηρετείτε σήμερα, δεν θα σας προστατέψει ενάντια στην οργή του λαού.
ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΦΥΛΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ.
Οι μαχητές, οι δεκάδες χιλιάδες αγωνιστές-πατριώτες, δεν έχουν να περιμένουν τίποτα από τους ολιγαρχικούς φασιστικούς νόμους και δικαστήρια...Ο λαός δεν έχει εμπιστοσύνη στα δικαστήρια και τους νόμους του συστήματος.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ, ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΝΟΜΟΥΣ..
ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΖΩΕΣ.
ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΑΣ(αντιτρομοκρατικοί νόμοι που ψηφιστήκαν το Μάρτη) ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ.
Η επαναστατική βούληση είναι ανώτερη από όλες. Είναι αποτέλεσμά της ότι σε συνθήκες που χαρακτηρίζονται ως «αδύνατες», πραγματοποιούνται οι δράσεις.
Δώστε τέλος στον πόλεμο ενάντια στο λαό!
Αλλιώς, όπως αποδείξαμε πολλές φορές στην ιστορία μας, δεν θα μείνουν ατιμώρητα τα εγκλήματα ενάντια του λαού.
ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ SELIMKIRAZ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟ AKP!
Το κύριο αίτημα των μαχητών μας είναι η απόδοση δικαιοσύνης. Είναι το αίτημα να δικαστούν οι δολοφόνοι του Berkin που δεν δικάζονται για 655 μέρες. Ο σημερινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν, δηλώνει «δεν εμπιστεύομαι τη δικαιοσύνη, δεν υπάρχει» όταν πρόκειται για την έρευνα των δολοφόνων του. Δεν μπορεί να μιλάει για δικαιοσύνη στη χώρα μας κανένας από την στιγμή που ακόμα και ο Ερντογάν κάνει τέτοιες δηλώσεις.
Και οι μαχητές μας για την απόδοση δικαιοσύνης, πήραν όμηρο τον εισαγγελέα Mehmet Selim Kiraz που προστατεύει τους δολοφόνους του Berkin. Η ομηρία αυτή δεν είναι η πρώτη δράση ομηρίας παγκοσμίως. Οι αγωνιστές έχουν ένα αίτημα από τον όμηρο εισαγγελέα: Θέλουν να ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ BERKIN ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
ΤΟ AKP, ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΑ, ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΑΨΗΦΟΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΩΣ ΤΩΡΑ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΜΑΣ.
ΤΟ AKP ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ MEHMETSELIMKIRAZ!
ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ AKP, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ!

ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ:

Όποιο νόμο και να ψηφίσετε, όποια καταπίεση και να επιχειρήσετε, δεν θα εμποδίσετε τον αγώνα του λαού!
Όλες οι καταπιέσεις σας, όλες οι δολοφονίες που διαπράττετε, θα μετατραπούν σε όπλα που χτυπούν εσάς!
Η αστυνομία που διατάζετε σήμερα είναι τόσο αξιολύπητη που δεν κατάφερε να εμποδίσει τις επαναστατικές δράσεις.

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ BERKIN!   
Ο κάθε αστυνόμος στη χώρα μας, είναι ένα εργαλείο που υπηρετεί συνειδητά ή ασυνείδητα το φασισμό. Είναι το άτομο που προστατεύει τα συμφέροντα του ιμπεριαλισμού και των ντόπιων συνεργατών του, που για λογαριασμό τους βασανίζει, δολοφονεί, σφαγιάζει, είναι το άτομο που πράττει βρωμοδουλειές, και την αστυνομία ούτε το κράτος δεν φροντίζει μέχρι τέλους ούτε κατέχουν μια σεβαστή θέση στα μάτια του λαού.
Παραδειγματιστείτε από τον Mehmet Selim Kiraz. Το AKP μια μέρα θα αψηφήσει και εσάς. Το AKP που δεν μπορεί να αυτοπροστατευτεί, δεν μπορεί να σας προστατεύει μέχρι τέλους.
ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
Απευθυνόμαστε στους εισαγγελείς, δικαστές, και στους άλλους γραφειοκράτες του AKP! Παρατήστε την διάπραξη εγκλημάτων κατά του λαού...Μην γίνεται αυτοί που καθαρίζουν τις βρωμοδουλειές του AKP.
Απευθυνόμαστε στα μέλη του AKP…Παρατήστε την εχθρότητα κατά του λαού. Παρατήστε την διάπραξη δολοφονιών των παιδιών του λαού. Πουλήσατε τη πατρίδα μας κομμάτι κομμάτι. Είστε σε κατάσταση εχθρότητας όχι μόνο με τους λαούς της Τουρκίας, αλλά και με τους λαούς της Μέσης Ανατολής. Είστε υπεύθυνοι για το αιματοκύλισμα κάθε Σύριου, Ιρακινού, Κούρδου, των Ezidi. ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!
Γνωρίζουμε και πολεμάμε τους βασανιστές, τους πληρωμένους δολοφόνους της ολιγαρχίας, τους εχθρούς του λαού.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ BERKIN! ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ..

Σύντροφοι!
Ο δημιουργός της αντιστασιακής εποποιίας μας, είναι η πίστη μας, είναι οι γεμάτες από αφοσίωση στο λαό και στους συντρόφους ψυχές μας, είναι το μίσος που νοιώθουμε στον εχθρό μας. Στην πραγματικότητα ο δημιουργός είναι το θάρρος μας που στέκεται απέναντι στις σφαίρες και βόμβες του εχθρού, που αντιμετωπίζουμε με πέτρες, με ξύλα, κραυγάζοντας το σύνθημά μας «ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΝΕΤΑΙ».
ΛΑΕ ΜΑΣ, ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΑΡΑΛΛΕΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ!
ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ!

ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΜΑΣ ŞAFAKYAYLA ΚΑΙ BAHTİYAR DOĞRUYOL
Şafak Yayla
         Γεννημένος στο Zonguldak στις 8 Μάη1991.Ο πατέρας του από Giresun, η μητέρα από Trabzon.
Μέσω του αδελφού του γνωρίστηκε με τους αγωνιστές την περίοδο που ήταν στο λύκειο.
Το 2009 οργανώθηκε στις γραμμές του Dev-Genç στο πρώτο έτος της Νομικής σχολής του πανεπιστημίου Κωνσταντινούπολης.
Την περίοδο 2009-2010 απέκτησε υπευθυνότητες στη σχολή.
Την περίοδο 2010-2011 πήρε μέρος στην Επιτροπή Ανατολής του Dev-Genç.
Τέλη του 2011 διετέλεσε καθοδηγητής στην οργάνωση νεολαίας.
Διετέλεσε πολλές αποστολές σε πολλές επαρχίες της Ανατολής.
Το 2013 στις 18 Γενάρη φυλακίστηκε από επιχείρηση που έγινε κατά του Μετώπου. Έτρεξε χωρίς αμφιβολία στον αγώνα μετά την αποφυλάκισή του. Μέχρι τη μέρα που έπεσε μάρτυρας, ολοκλήρωσε όλες τις αποστολές που του είχαν ανατεθεί χωρίς αμφιβολία. Έπεσα μάρτυρας ως μαχητής του Μετώπου.


Bahtiyar Doğruyol
 Γεννήθηκε στις 27 Μάρτη 1987 στην Άγκυρα. Ο πατέρας του από Ardahan και η μητέρα του από Erzincan.
Το 2007 γνωρίστηκε με τους αγωνιστές στη σχολή Γλώσσας και Ιστορίας-Γεωγραφίας του πανεπιστημίου Άγκυρας. Όταν γνωρίστηκε με τους αγωνιστές, ήταν ενταγμένος στην ρεφορμιστική EMEP. Αποχώρισε από την EMEP και συνέχισε τον αγώνα του στο Dev-Genç όταν έπεσε μάρτυρας ο μαχητής του Μετώπου Kevser Mırzak κατά την ένοπλη σύγκρουσή του με την αστυνομία στην Άγκυρα. Έζησε πολλές συλλήψεις κατά το δημοκρατικό αγώνα στην Άγκυρα και το 2008 φυλακίστηκε για 4 μήνες. Την περίοδο 2011-2012 είχε υπευθυνότητες στις  Κωνσταντινούπολη στη περιοχή Gazi και στη πλατεία Ok. Το Δεκέμβρη 2012 συνελήφθηκε και κρατήθηκε στις φυλακές τύπου F στη πόλη Tekirdağ. Το Δεκέμβρη 2014 έτρεξε χωρίς αμφιβολία στον αγώνα μετά την αποφυλάκισή του. Έπεσε μάρτυρας ως μαχητής του Μετώπου...
Οι μαχητές μας είναι τα πιο τίμια παιδιά του λαού. Έδωσαν τα καλύτερά τους χρόνια στον λαϊκο-απελευθερωτικό αγώνα. Πολέμησαν για δικαιοσύνη. Έπεσαν μάρτυρες για την απόδοση δικαιοσύνης...
Σε δήλωση που έκαναν στον Τύπο λίγο πριν πέσουν μάρτυρες έδωσαν το μήνυμα: “Ο λόγος που βρισκόμασταν εδώ είναι το αίτημά μας να αποδοθεί δικαιοσύνη. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη σ’ αυτή τη χώρα. Το γνωρίζουμε αυτό, αγωνιζόμαστε για αυτό. Με δημοκρατικό τρόπο αγωνίστηκαν οι οικογένειες, το έφεραν μέχρι σήμερα. Αλλά σ’ αυτή τη χώρα υπάρχει δικαιοσύνη για τους πλούσιους, για τους εχθρούς του λαού. Δεν υπάρχει για το λαό. Φτάνουμε στις τελευταίες στιγμές, αν δεν ικανοποιηθεί το αίτημά μας θα τιμωρήσουμε τον εισαγγελέα. Αν γίνει έφοδος στο γραφείο του εισαγγελέα, θα πολεμήσουμε μέχρι και την τελευταία σφαίρα που έχουμε”
  Οι μαχητές του Μετώπου όπως πάντα τήρησαν το λόγο τους.

ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ 30 ΜΑΡΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΗ!
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ!
ΖΗΤΩ ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΜΑΣ!
ΖΗΤΩ Η ΛΑΪΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ MAHİR ,HÜSEYİN, ULAŞ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ!
ΖΗΤΩ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΜΑΣ DURSUN KARATAŞ!


Δημοφιλείς αναρτήσεις