Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.Ε. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ    Το περιοδικό Yuruyus είναι η φωνή του λαού! Δεν μπορούν να το φιμώσουν.
              Τέλος στις καταπιέσεις κατά των αγωνιστών από την Τουρκία.


Ο Ιμπεριαλισμός δεν μπορεί να ανεχτεί την ενημέρωση και την οργάνωση του λαού. Ο γερμανικός ιμπεριαλισμός, στηρίζοντας  τον φασισμό τις Τουρκίας, έκανε εφόδους σε πολιτιστικά κέντρα  στο Βερολίνο και στην Κολωνία με την πρόθεση πως “το περιοδικό Yuruyus απαγορεύεται στην Ευρώπη.

Στις εφόδους κατασχέθηκαν τα εξής» τα περιοδικά Yuruyus ,στα αρχεία του περιοδικού, σε παλαιά τεύχη του περιοδικού Kurtuluş-Mücadele και  υπολογιστές και σε άλλα ηλεκτρονικά μηχανήματα.
Ο ιμπεριαλισμός είναι εχθρός του λαού. Και γι αυτό βοηθά στις φασιστικές κυβερνήσεις.
Το περιοδικό Yuruyus δείχνει στον λαό τα εγκλήματα του φασισμού και του ιμπεριαλισμού, είναι ο δρόμος προς την ελευθερία, έχει σκοπό να οργανώσει τον λαό ενάντια στον φασισμό και στον ιμπεριαλισμό, είναι η φωνή του λαού. Δείχνοντας  την αλήθεια στον λαό δίνει δύναμη και κουράγιο στον λαό.
Ο γερμανικός ιμπεριαλισμός στηρίζοντας τον φασισμό του AKP προσπαθεί να καλύψει τα δικά της εγκλήματα. Όπως ο φασισμός του AKP έτσι και ο γερμανικός ιμπεριαλισμός βλέπει τα λάθη του από το περιοδικό Yuruyus και γι αυτό θέλει να σιωπήσει το περιοδικό.
Δεν μπορείτε να εμποδίσετε να φτάσει η αλήθεια στον λαό. Μέχρι σήμερα δεν μπόρεσαν να σταματήσουν την φωνή μας Παράλου τις απαγορεύσεις, απειλές, συλλήψεις, βασανιστήρια, Και δεν θα καταφέρετε τίποτα με τους νέους εφόδους και απαγορεύσεις.
Το περιοδικό Yuruyus ειναι η φωνή του λαού, είναι η φωνή αυτού που έχει δίκαιο. Δεν έχουν την δύναμη να κόψουν αυτή την φωνή, δεν μπορούν να σταματήσουν να φτάσει η φωνή της δικαιοσύνης στον λαό.
Στην ουσία η γερμανική αυτή επίθεση έχει ως στόχο τον αγώνα των αγωνιστών από την Τουρκία που ζουν και αγωνίζονται στην Γερμανία. Ο καπιταλισμός είναι παράσιτο δεν μπορεί να λύσει κανένα πρόβλημα, η λύση κάθε προβλήματος είναι ο σοσιαλισμός. Δεν θα αφήσουμε τον αγώνα ούτε στην χώρα μας αλλά ούτε σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου. Θα υπερασπιστούμε τον σοσιαλισμό την τιμή του σοσιαλισμού. Δεν θα λυγίσουμε απέναντι στις πιέσεις. Δεν θα παραιτηθούμε από το να οργανώνουμε τον λαό μας.

Τέλος στις καταπιέσεις κατά των αγωνιστών από την Τουρκία.
Το περιοδικό Yuruyus είναι η φωνή του λαού, δεν μπορούν να την σιωπήσουν.
Κάτω ο φασισμός Ζήτω ο αγώνας μας.


                                                                                                                ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

Δημοφιλείς αναρτήσεις