Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015

Υπεύθυνο για τη στυγερή δολοφονία στο Σουρούτς είναι το φασιστικό κράτος της Τουρκίας.

         Στις 20.07.2015. ημέρα Δευτέρα 300 μέλη της Ομοσπονδίας των Συλλόγων της σοσιαλιστικής νεολαίας είχαν συγκεντρωθεί στο πολιτιστικό κέντρο ΑΜΑΡΑ.
Τη στιγμή της συνέντευξης τύπου πραγματοποιήθηκε δολοφονική επίθεση. Η τελευταία ενημέρωση αναφέρει 32 νεκρούς και 100 τραυματίες. Η αστυνομία για να εμποδίσει τον κόσμο να προσφέρει την βοήθειά του, έκανε χρήση δακρυγόνων. Αυτοί οι αδίστακτοι εγκληματίες μας είναι γνωστοί, γιατί οι εικόνες αυτές μας θυμίζουν δολοφονίες που έγιναν κατά το παρελθόν στην Μάρας, στο Τσόρουμ, την Σεβάστεια κλπ. 
         Τους δολοφόνους τους γνωρίζουμε από τη βομβιστική επίθεση που έγινε στο Diyarbakır, πριν δυο μήνες, από τους εμπρησμούς των κουρδικών χωριών, από τις απαγωγές των αγωνιστών και από τις μαζικές δολοφονίες των συντρόφων μας στις φυλακές.    
         Ηθικός αυτουργός των δολοφονιών αυτών είναι το κράτος. Είναι το ΑΚΡ (κυβερνόν κόμμα). Το ότι εκτελεστής είναι το ΙΣΙΣ δεν αλλάζει το γεγονός ότι αυτό είναι ο κύριος υπεύθυνος.
 Εξ αιτίας του ιμπεριαλισμού έτρεξε κι άλλο αίμα στη Μέση Ανατολή. Η ΙΣΙΣ, παιδί των Αμερικάνων, που τροφοδοτείται από το φασιστικό κράτος της Τουρκίας, συνεχίζει να είναι δολοφόνος των λαών.
Από τους ιμπεριαλιστές και τους ντόπιους συνεργάτες τους θα ζητήσουμε λογαριασμό και θα λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους.  Δεν θα μείνουν ατιμώρητοι.
Ο κουρδικός λαός δεν θα λυγίσει, όσα ειδεχθή εγκλήματα κι αν κάνουν οι ιμπεριαλιστές και το ΑΚΡ (κυβερνόν κόμμα).
Όλοι οι λαοί της Τουρκίας (κούρδοι, τούρκοι κλπ) ενωμένοι θα συνεχίσουμε τον κοινό αγώνα μας και θα νικήσουμε.

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΣΤΟ ΣΟΥΡΟΥΤΣ ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.
ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ.

ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Επιτροπή Αλληλεγγύης Για Τους Πολίτικους Κρατουμένους Στην Τουρκιά Και Στο Κουρδιστάν

Περιοδικό Ο ΑΓΩΝΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις