Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΝΙΚΟΥΝ- Η GUNAY OZARSLAN ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΗ!-ΦΟΤΟ

Εδώ και τρεις μέρες η φασιστική Αστυνομία με εντολή του Πρωθυπουργού Νταβούτογλου, επιτέθηκε στην περιοχή Γκάζι (GAZI), σε μέλη του ΛΑΙΚΟΥ  ΜΕΤΩΠΟΥ,  αλλά και σε κατοίκους της περιοχής που προσπαθούσαν να συγκεντρωθούν για την κηδεία της συντρόφισσας μας GUNAY OZARSLAN, που δολοφονήθηκε απ΄ τους ίδιους. Έπνιξαν όλη την περιοχή με δακρυγόνα, χρησιμοποίησαν πλαστικές, αλλά και αληθινές σφαίρες κατά των διαδηλωτών. Ακόμη και  μέσα στα σπίτια, αλλά  και στο θρησκευτικό χώρο των Αλεβητών, στο Γκάζι Τζεμεβί (GAZİ CEMEVI)εισήλθαν, εκεί που βρισκόταν το φέρετρο της συντρόφισσας  κρατώντας στα χέρια βαριά όπλα.
Κατά τη διάρκεια των τριών αυτών ημερών έγιναν δεκάδες προσαγωγές και τραυματισμοί , αλλά δεν κατάφεραν ούτε να τρομοκρατήσουν, ούτε να λυγίσουν τη θέληση του κόσμου και των επαναστατών και να αποτρέψουν την συγκέντρωση και πορεία για την κηδεία της συντρόφισσας.


ΝΙΚΗΣΑΜΕ.Η αποφασιστικότητά μας, η οργή μας, η πίστη στον δίκαιο αγώνα μας, αλλά και η αγάπη στη συντρόφισσά μας, έφεραν τη νίκη.  Σήμερα αποχώρησαν από την περιοχή οι αστυνομικές δυνάμεις και  έχει ξεκινήσει κανονικά η κηδεία με τη συμμετοχή πάνω από 10.000 κόσμου με κόκκινες σημαίες και επαναστατικά συνθήματα  και τραγούδια. Η ενημέρωση συνεχίζεται. 
 Δημοφιλείς αναρτήσεις