Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015

Η αστυνομία επιχείρησαν και άλλη δολοφονία στην Ιστανμπούλ.

Η αστυνομία εισέβαλλε βίαια αργά το βράδυ στο σπίτι της 25χρονης Ντιλέκ Ντογάν και την πυροβόλησε. Το φασιστικό ΑΚΡ ευθύνεται για την απόπειρα δολοφονίας κατά της συντρόφισσας.
Το φασιστικό κυβερνών κόμμα ΑΚΡ προσπάθησε να δολοφονήσει και άλλο σύντροφο μας.
Δεν θα λυγίσουμε με τις δολοφονικές επιθέσεις. Θα αντισταθούμε στην αδικία!
Οι δολοφόνοι, εχθροί του  λαού μπάτσοι του φασιστικού ΑΚΡ επειχείρησαν να δολοφονήσουν έναν ακόμα σύντροφο μας.

Oι φασίστες, δολοφόνοι, μπάτσοι του ΑΚΡ έδειξαν για άλλη μια φορά το δολοφονικό τους πρόσωπο στην συνοικία Αρμουτλού, στις 04.30 τα ξημερώματα. H αστυνομία, που άφησε την συμμορία του ισλαμικού κράτους (ΙSIS) να δολοφονήσει 100 ανθρώπους στην Άγκυρα, κάνει εισβολές σε σπίτια και πυροβολεί ανθρώπους για να εξοντώσει τους αγωνιστές. Εισβάλλει σε σπίτια μέσα στην νύχτα σπάζοντας την πόρτα και πυροβολεί τους ανθρώπους μας, όπως ακριβώς έχει κάνει στο παρελθόν με την συντρόφισσα Γκιουναϊ Οζαρσλάν.
Όσο βαθαίνει η κρίση στο εσωτερικό του ΑΚΡ (κυβερνών κόμμα) λόγω της ανικανότητας του να διοικήσει,  κλιμακώνεται και ο πόλεμος απέναντι στον λαό για να μπορέσει να διατηρήσει την εξουσία του. Άφησε την συμμορία του ισλαμικού κράτους να κάνει μακελειό στο κέντρο της Άγκυρας. Παράλληλα οι δολοφόνοι, εχθροί του λαού, κυκλοφορούν έξω και είναι στην διάθεση του ΑΚΡ. Είναι μπροστά τους. To AKΡ που έδωσε την εντολή σε αυτά τα αποβράσματα να δολοφονήσουν τον λαό, τώρα δίνει εντολή στους μπάτσους να δολοφονήσει τους ανθρώπους μας. Προσπαθούν να υποτάξουν τον λαό με τα φασιστικά μακελειά. Οι μπάτσοι πήραν την εντολή για την επίθεση από το φασιστικό κυβερνών κόμμα ΑΚΡ και εισέβαλλαν στα σπίτια στην συνοικία Αρμουτλού σπάζοντας τις πόρτες, στοχεύοντας γυναίκες με τα όπλα τους και πυροβολώντας. Το ΑΚΡ δείχνοντας τον φασιστικό του χαρακτήρα, νομίζει ότι θα υποτάξει τον λαό εισβάλλοντας σε σπίτια και πυροβολώντας. Το δημοκρατικό προσωπείο που είχε φτιάξει του ΑΚΡ με την δήθεν ειρηνευτική διαδικασία έχει πέσει. Πλέον δείχνει ξεκάθαρα πόσο φασιστικό είναι και πόσο μισεί τον λαό. Πέρασαν μήνες από την δολοφονία της Γκιουναϊ Οζαρσλάν αλλά δεν κατατέθηκε ούτε μια αγωγή για τους δολοφόνους μπάτσους
Προσπαθούν να κάνουν τις εκτελέσεις και τα μακελειά καθημερινό φαινόμενο στην χώρα μας. Το κυβερνών κόμμα ΑΚΡ φροντίζοντας τους συμμορίτες του ισλαμικού κράτους, προσλαμβάνοντας χιλιάδες μπάτσους και ιδρύοντας την δικιά της φασιστική οργάνωση την Οθωμανική Εστία, συνεχίζει την προσπάθεια του να εξοντώσει τους αγωνιστές, σύμφωνα πάντα με τις εντολές που παίρνει από τον Αμερικάνικο ιμπεριαλισμό.
Δεν θα παραδοθούμε. Θα αντισταθούμε. Θα απαντήσουμε στις επιθέσεις του ΑΚΡ διευρύνοντας τον αγώνα μας.
Ο σκοπός των φασιστικών τους επιθέσεων είναι η τρομοκράτηση και η καθυπόταξη του λαού μας. Στην προσπάθεια τους να κρατήσουν όρθιο το άδικο σύστημά τους, χύνουν το αίμα του λαού και προσπαθούν να καταπιέσουν την οργή του.

ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΑΚΕΛΕΙΑ!
ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΌΦΙΣΣΑ ΝΤΙΛΕΚ ΝΤΟΓΑΝ!
ΤΟ ΑΚΡ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΚΕΛΕΙΑ
                                                                    HALK CEPHESİ

                                          (ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ - ΤΟΥΡΚΙΑ)
Δημοφιλείς αναρτήσεις