Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2015

ΚΑΛΕΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
Καλούμε όλο τον Ελληνικό λαό στην συγκέντρωση που θα γίνει
στην πλατεία Συντάγματος
στις 12 Οκτώβρη, στις 18.30
και στην πορεία που θα ακολουθήσει προς την Τουρκική πρεσβεία για να διαδηλώσει ενάντια στην δολοφονια που έγινε στην Άγκυρα και να δείξει την αλληλεγγύη του στους λαούς της Τουρκίας.

O δολοφόνος στην Άγκυρα, στο Σουρούτς και στο Τζιζρέ
είναι το κυβερνών κόμμα (ΑΚΡ)!
Ο κύριος εχθρός και δολοφόνος των λαών μας
είναι ο ιμπεριαλισμός και η ολιγαρχία!
Δολοφονήθηκαν 128 άνθρωποί μας στην βομβιστική επίθεση που έγινε στην «Συγκέντρωσης για την Ειρήνη» στην Άγκυρα. Υπάρχουν 246 τραυματίες εκ των οποίων οι 46 είναι σε σοβαρή κατάσταση. Ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται συνεχώς.
Οι δολοφονίες είναι παράδοση για το Φασιστικό κράτος της Τουρκίας. Παρόμοια μακελειά έχουν γίνει δεκάδες φορές στην χώρα μας από παρακρατικούς μηχανισμούς. Το μακελειό στην Άγκυρα είναι το πιο μεγάλο και το πιο βαρύ από όλα τα προηγούμενα. Σε αυτές τις επιθέσεις έχουν δολοφονηθεί χιλιάδες άνθρωποί μας. Ο μόνος υπεύθυνος του μακελειού που έγινε το καλοκαίρι στο Σουρούτς και σήμερα στην Άγκυρα είναι ο ιμπεριαλισμός και το τσιράκι του το ΑΚΡ. Το κυβερνών κόμμα ΑΚΡ επιτίθεται στους λαούς μας και δολοφονεί μπροστά στα μάτια όλου του πλανήτη. Θα λογοδοτήσετε γι' αυτούς που δολοφονήθηκαν μέρα μεσημέρι με τις νύχτες της φωτιάς. Θα πνίξουμε τον ιμπεριαλισμό στο αίμα που έχυσε!
Οι δολοφόνοι του ΑΚΡ επιτίθενται στους λαούς μας για να εξασφαλίσουν τις θέσεις τους στην κυβέρνηση και να γεμίσουν τις τσέπες των ιμπεριαλιστών.
Ο μόνος υπεύθυνος του μακελειού που έγινε στο Σουρούτς πριν 2.5 μήνες είναι το κυβερνών κόμμα ΑΚΡ. Ο μόνος δολοφόνος των 32 ανθρώπων μας είναι ο ιμπεριαλισμός! Eνώ το ΑΚΡ δολοφονεί τους λαούς μας μέσω του εχθρού που το ίδιο δημιούργησε, μετά χαρακτηρίζει το συμβάν ως καταστροφή! Όχι, πρόκειται για ένα
μακελειό και οι δολοφόνοι είναι γνωστοί! Δολοφόνος είναι το ΑΚΡ, δολοφόνος είναι ο ιμπεριαλισμός! Προσπαθούν να σταματήσουν τους αγωνιζόμενους λαούς μας μέσω παρακρατικών μηχανισμών εδώ και χρόνια. Το ΑΚΡ γνωρίζει καλά ότι τα μακελειά, τα βασανιστήρια και οι εξαφανίσεις συντρόφων μας, δεν μας σταματούν.
Το κυβερνών κόμμα ΑΚΡ επιτίθεται γιατί φοβάται την οργή των λαών μας! Φοβάται ότι κάποια μέρα θα λογοδοτήσει για το μωρό 35 ημερών που δολοφονήθηκε στο Τζιζρέ, για τους ανθρώπους μας που δολοφονήθηκαν στη συγκέντρωση στο Ντιαρμπακίρ! Όσο το ΑΚΡ πουλάει σπιθαμή προς σπιθαμή αυτή τη γη, ξεχνάει το αντίτιμο που έδωσε ο λαός για αυτήν!
Το ΑΚΡ δεν κυβερνάει. Με το φόβο ότι θα χάσει την εξουσία μεγαλώνει ακόμη περισσότερο την έχθρα του απέναντι στο λαό. Να μην προσπαθήσει κανείς να αποκρύψει την πραγματικότητα, ισχυριζόμενος ότι πίσω από αυτές τις βομβιστικές επιθέσεις και δολοφονίες βρίσκεται το ΙΣΙΣ ή κάποιες άλλες οργανώσεις. Ο πραγματικός υπεύθυνος είναι ο Ερντογάν και το κυβερνών κόμμα (ΑΚΡ).
Έφτασε η ώρα, απέναντι σε αυτές τις δολοφονίες ο λαός να ξεσπάσει στον εχθρό, να στραφεί ενάντια στον ιμπεριαλισμό και στον συνεργάτη του που είναι το φασιστικό κυβερνών κόμμα (ΑΚΡ), να ζητήσει λογαριασμό για το αίμα μας που χύνεται.
Η πραγματική ΕΙΡΗΝΗ μπορεί να επιτευχθεί μόνο όταν νικήσουμε το φασισμό, διώξουμε από τη γη μας τον ιμπεριαλισμό και δημιουργήσουμε μια αταξική κοινωνία, χωρίς εκμετάλλευση, με ισότητα και ελευθερία, δηλαδή με την εγκαθίδρυση του σοσιαλισμού. Θα Ζητήσουμε Λογαριασμό από τους Εχθρούς του Λαού που Μετέτρεψαν τη Χώρα μας σε Λίμνη Αίματος! Ο μόνος δρόμος για την απελευθέρωση των λαών είναι ο κοινός αγώνας όλων των λαών.
Υπεύθυνος των Δολοφονιών Είναι ο Φασισμός του ΑΚΡ.
Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΑΚΡ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ!
Ο Φασισμός με Δολοφονίες και με Βόμβες δεν θα Υποτάξει τους Λαούς της Ανατολίας!
ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ. ΖΗΤΩ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ.

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ
Ο φασισμός δεν έρχεται από το μέλλον
καινούριο τάχα κάτι να μας φέρει.
Τι κρύβει μέσ’ στα δόντια του το ξέρω,
καθώς μου δίνει γελαστός το χέρι.

Οι ρίζες του το σύστημα αγκαλιάζουν
και χάνονται βαθιά στα περασμένα.
Οι μάσκες του με τον καιρό αλλάζουν,
μα όχι και το μίσος του για μένα.

Το φασισμό βαθιά καταλαβέ τον.
Δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον.

Ο φασισμός δεν έρχεται από μέρος
που λούζεται στον ήλιο και στ’ αγέρι,
το κουρασμένο βήμα του το ξέρω
και την περίσσεια νιότη μας την ξέρει.

Μα πάλι θέ ν' απλώσει σα χολέρα
πατώντας πάνω στην ανεμελιά σου,
και δίπλα σου θα φτάσει κάποια μέρα
αν χάσεις τα ταξικά γυαλιά σου.
HALK CEPHESİ 
(ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ-ΤΟΥΡΚΙΑ)
11-10-2015

Δημοφιλείς αναρτήσεις