Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016

επίθεση στη Διεύθυνση Δυνάμεων Ταχείας Αντίδρασης στην Πόλη

  

Σήμερα, 3 Μάρτη και ώρα 10 το πρωί, 2 μαχήτριες του DHKC  στην περιοχή Μπαϊράμπασα επετέθηκαν  κατά της Διεύθυνσης  Δυνάμεων Ταχείας Αντίδρασης (ÇEVİK KUVVET POLİSİ MÜDÜRLÜĞÜ) με βόμβες χειρός και όπλα.  Κατά το πέρας της επίθεσής τους και  κατά την υποχώρηση τους, οι μαχήτριες  δολοφονήθηκαν  από  την  αστυνομία μέσα σε μια πολυκατοικία. Τα ονόματα των 2 μαχητριών που διεκδικούσαν δικαιοσύνη είναι Τσιγντέμ Γιακσί και Μπερνά Γιλμάζ.
  Δεν έχει μείνει σχεδόν κανένας άνθρωπος που δεν έχει βασανιστεί από τις Δυνάμεις Ταχείας Αντίδρασης, τα δολοφονικά σκυλιά του AKP.
Δεν έχει μείνει σχεδόν κανένας που να μην του έχουν επιτεθεί με  χημικά  και σφαίρες, που να μην τον έχουν κτυπήσει  άγρια με γκλομπ και  υποκόπανους  (κοντάκια)  αυτοί οι δολοφόνοι.
 Και τώρα οι Τσιγντέμ και Μπερνά έκαναν αυτή την επίθεση  για να λογοδοτήσουν οι εκμεταλλευτές!
Το φασιστικό AKP που δολοφονεί το λαό και τα σκυλιά του θα μας βρίσκουν απέναντι τους σ’ αυτά που θεωρούν περισσότερο ασφαλή μέρη τους, στα παλάτια τους και στους χώρους βασανιστηρίων τους. Θα συνεχίσουμε τις δράσεις μας για να λογοδοτήσουν αυτοί που σκοτώνουν τα παιδιά του λαού με αστυνομικές σφαίρες, αυτοί που δολοφονούν  τον Κουρδικό λαό.
Οι Τσιγντέμ Γιακσί και Μπερνά Γιλμάζ είναι αθάνατες

ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!
                                                                                               Λαϊκό Μέτωπο Ελλάδας

                                                                                               Περιοδικό Ο ΑΓΩΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις