Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016

Η Ανακοίνωση Των Λαϊκού Μετώπου Στην Ελλάδα Και Του Περιοδικού «Ο Αγώνας» Σχετικά Για Τα Δημοσιεύματα ΜΜΕ Στην Τουρκία

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ  ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ

Στις 6 Μαρτίου του 2016 στις εφημερίδες  της Τουρκίας Habertürk, Milliyet και Star  δημοσιεύθηκε μια είδηση  που είναι πέρα για πέρα φανταστική με τίτλο: «Συναγερμός για τους τρομοκράτες από το DHKP-C ». Η ίδια είδηση ακριβώς και με ίδιες λέξεις έχει δημοσιευθεί σε τέσσερις διαφορετικές  εφημερίδες. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι  παραγγελία του κράτους της Τουρκίας  και με αυτόν τον τρόπο προετοιμάζουν καινούριες συνομωσίες κατά των αγωνιστών και προετοιμάζονται για σφαγή. Αυτή η μέθοδος  του κυβερνητικού κόμματος του ΑΚΡ είναι γνωστή σε όλους. Πρώτα δημοσιεύουν ψεύτικες ειδήσεις και στην συνέχεια προσπαθούν να νομιμοποιήσουν τις σφαγές και τις επιχειρήσεις. Στην συγκεκριμένη είδηση αναφέρουν τα ονόματα και δημοσιοποιούν τις φωτογραφίες των τεσσάρων αγωνιστών ως ζωντανή βόμβα και ισχυρίζονται ότι πήγαν στην Τουρκία για δράση. Σ΄ αυτήν την είδηση ισχυρίζονται ότι «Αυτοί οι 4  δεν πηγαίνουν τελευταίο καιρό  στο γραφείο  του περιοδικού « ο Αγώνας  που βρίσκετε στην Αθήνα» Η φαντασία αυτή στηρίζεται πάνω σε αυτο το σενάριο , αφού δεν πηγαίνουν στο γραφείο τοτε βρίσκονται στην Τουρκία για δράσεις. Δημοσιεύοντας τις φοτογραφίες τους, τους βάζουν στο στόχο.

Σχετικά με τα δημοσιεύματα αυτά, υπάρχουν κάποιες  ερωτήσεις  που πρέπει να απαντηθούν. Πρώτον : Ποιοι παρακολουθούν το γραφείο του περιοδικού μας το οποίο είναι σε λειτουργία πάνω από 20  χρόνια;
Δεύτερον : Ποιοι έχουν την ευθύνη για τις ψευδείς αυτές   τις ειδήσεις ; Η μυστικές υπηρεσίες της Ελλάδος ή οι πράκτορες της Τουρκίας;
Ας το πούμε κάποιοι φίλοι μας δεν έρχονται για κάποιες μέρες στο γραφείο .Απο αυτό πως μπορεί να βγει αυτό το συμπέρασμα .
Τα τελευταία 4 χρόνια, έχουν γίνει επιχειρήσεις κατά των αγωνιστών με την συνεργασία της Τουρκίας και της Ελλάδας . Το κράτος της Τουρκίας έχει μια παράνοια και προπαγανδίζει συνεχώς. Οι συνομωσίες και οι ψεύτικες ειδήσεις για τους αγωνιστές στην Ελλάδα είναι αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης . Τα τελευταία 4 χρόνια σχεδόν για όλους τους συντρόφους και φίλους, εκδόθηκαν εντάλματα συλλήψεως στην Τουρκία. 20 άτομα πέρασαν από τα δίκη. Σε αυτά τα 4 χρόνια 5 φορές στα σπίτια και στα γραφεία μας πραγματοποίησαν επιχειρήσεις. Συνολικά, 18 αγωνιστές  από την Τουρκία αποφυλακίσθηκαν. Στα ΜΜΕ της Τουρκίας δημοσιεύθηκαν τα ονόματα και οι φυτογραφίες των αγωνιστών – προσφύγων  που ζουν στην Ελλάδα.
Το κράτος της Ελλάδος πρέπει  να βάλει τέλος στην συνεργασία με το φασιστικό καθεστώς της Τουρκίας. Δεν πρέπει να δώσει τα στοιχεία  των αγωνιστών- προσφύγων στην Τουρκία . Δεν ξεχνάμε την απαγωγή και την παράδοση του Μπουλουτ Γιαίλα από τα Εξάρχεια στην Τουρκία. Απευθυνόμαστε  στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ : αυτοί με τους οποίους κάνετε χειραψία είναι οι δολοφόνοι των λαών. Πρέπει να δώσετε  τέλος σε αυτήν την συνεργασία.  Πρέπει να έχετε μια απάντηση σχετικά με το πώς μπορεί να έχει η Τουρκία τα ονόματα των ανθρώπων που πηγαίνουν και έρχονται στο γραφεία στην Ελλάδα;  Εάν είναι οι ελληνικές υπηρεσίες, γιατί παρακολουθούν ένα νόμιμο γραφείο; Γιατί δίνει τα στοιχεία των προσφύγων στην Τουρκία; Ακόμα και με βάση το διεθνές δίκαιο, αυτό είναι παράνομο.  Δίνουν τα στοιχεία  και διαστρεβλώνουν  τις πληροφορίες. Εάν αυτό δεν το δέχονται οι ελληνικές αρχές , ας εξηγήσει πως  οι πράκτορες τις Τουρκίας κυκλοφορούν  άνετα στην Ελλάδα;
Βέβαια έχει δίκιο η Τουρκία για τους φόβους που έχει μετά από τόσες σφαγές που έχει κάνει. Σκοτώνουν νέα παιδιά στα σπίτια τους και στους δρόμους.Βέβαια  οι αγωνιστές θα ζητήσουν λογαριασμό από αυτούς.  Με το φόβο αυτό επιτίθενται παντού και σε όλους.
Οι ειδήσεις  που έχουν δημοσιευθεί στις εφημερίδες Habertürk, Milliyet και  Star σχετικά για τους αγωνιστές από την Τουρκία που πηγαίνουν και έρχονται στα γραφεία του περιοδικού «Αγώνας» στην Ελλάδα είναι ψεύτικες  και έχουν την λογική συνωμοσίας.. Αυτές οι εφημερίδες πάντοτε γράφουν ειδήσεις που παίρνουν έτοιμες από την αστυνομία, είναι συνένοχες για τις σφαγές που γίνονται και είναι εχθροί των λαών .
Προειδοποιούμε το δολοφόνο  ΑΚΡ, το φασιστικό κράτος της Τουρκίας και αυτές τις εφημερίδες. Εάν συμβεί έστω και η παραμικρή ζημιά στους συντρόφους αυτούς, θα δώσετε λογαριασμό. Για να μην έχετε το φόβο αυτό, πρέπει να δώσετε τέλος σε όλα αδικήματα και την καταπίεση των λαών .

Κάτω ο φασισμός! Ζήτω ο αγώνας μας !
Το περιοδικο «ο Αγωνας »

Λαικό μέτωπο στην Ελλάδα

Επιτροπή αλληλεγγύης για τους πολίτικους κρατουμένους στην Τουρκία και το Κουρδιστάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις