Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016

Να Γίνουν Δεκτά Τα Αιτήματα Της Fadik Adıyaman Που Κάνει Εδώ Και 59 Μέρες Απεργία ΠείναςΝα Γίνει Δεκτό Το Αίτημα Της Fadik Adıyaman

Η Fadik Adıyaman συνελλήφθει στις 2 Φεβρουάριου του 2016 στην Τουρκία, στην πόλη Αydın. Τώρα κρατείται μόνη της, σε ένα μικρο κελι, στην φυλακή, τύπου Τ, Tekirdağ. Συνεχίζει την απεργία πείνας εδώ και 63 μέρες, κατά της απομόνωσης και των αυθαίρετων συνθηκών. Το αίτημα της είναι να μεταφερθεί σε άλλη φυλακή, διπλά στις συντρόφισσες της.

Η Fadik Adıyaman είναι αγωνίστρια και έχει 2 παιδιά. Έμενε στην περιοχή Αρμουτλού και συμμετείχε εκεί σε κάθε δράση, για το νερό, το ρεύμα, το δικαίωμα στέγασης. Καθώς και σε δράσεις κατά του γκρεμίσματος των σπιτιών και της διαφθοράς.
Συμμετείχε επίσης στον αγώνα για τη δικαίωση των αιτημάτων των πολιτικών κρατουμένων, αλληλέγγυα στην απεργία πείνας μέχρι θανάτου που διεξήγαγαν από τον Οκτώβρη του 2000 μέχρι το Γενάρη του 2007.   Εξαιτίας του αγώνας της , καταδικάστηκε ως μέλος παράνομης οργάνωσης και αναγκάστηκε να φύγει από την Τουρκία. Ήρθε στην Ελλάδα και συμμετείχε στους αγώνες για τα δικαιώματα των λαών και των εργαζομένων.
Μια αγωνίστρια που όλη τη ζωή της πάλεψε, βασανίστηκε, φυλακίσθηκε, αλλά
ποτέ δεν έσκυψε το κεφάλι. Τώρα βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση . Έχει υψηλή πίεση, χαμηλό ζάχαρο, τάση για εμετούς καθώς και τρέχει αίμα από την μύτη της.
Η Τουρκία με κάθε μέσον συνεχίζει την καταπάτηση των δικαιωμάτων. Ακόμα και για βασικά δικαιώματα δίνεται μάχη.


ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ FADİK ADIYAMAN
4 Απρίλιου Δευτερά στις 6 μ.μ
ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ 
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΡΗΓΙΛΗΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις