Σάββατο, 28 Μαΐου 2016

Ο Μαχομενος Κατα Της Διαφθορας Μαρτυρας Μας Recep Hasar Ειναι Αθανατος!

  Στις 13 Μάη, ημέρα Παρασκευή στην γειτονιά Sekiz Evler της συνοικίας Gazi, μέλη του Λαϊκού Μετώπου έλαβαν την πληροφορία χρήσης ναρκωτικών σε ένα σπίτι της γειτονιάς και κατευθύνθηκαν προς το μέρος για να κάνουν έλεγχο. Φτάνοντας στην περιοχή που βρίσκοταν το σπίτι αντιλήφθηκαν την παρουσία ενός ατόμου που στέκοταν κοντά στην είσοδο της πολυκατοικίας. Χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, η μια κατευθύνθηκε προς το μέρος του ατόμου που περίμενε έξω από την πολυκατοικία και η άλλη μπήκε στην πολυκατοικία.
 Στο άτομο που ήταν έξω είπαν ‘’εμείς είμαστε αγωνιστές’’ και τον ρώτησαν γιατί περίμενε σε εκείνο το σημείο και ποιος είναι προσπαθώντας να τον απομακρύνουν. Ως απάντηση τους λέει ‘’Περιμένω έναν φίλο μου και δεν θα φύγω από εδώ’’. Λόγω της ύποπτης συμπεριφοράς του υποκύπτει σε σωματικό έλεγχο από τα μέλη του Λαϊκού Μετώπου. Εντοπίζεται πάνω του ένα όπλο με μια σφαίρα. Τον ρωτάνε γιατί κουβαλάει όπλο και ποιος είναι και τον ακινητοποιούν.
 Ταυτόχρονα, η άλλη ομάδα εισχωρεί στην πολυκατοικία και χτυπάει το κουδούνι του σπιτιού που βρίσκεται στο υπόγειο. Την πόρτα ανοίγει ένας άνδρας 55 ετών. Τα μέλη του Λαϊκού Μετώπου του λένε ‘’είμαστε αγωνιστές, μην ανησυχείτε, λάβαμε πληροφορία ότι γίνεται χρήση ναρκωτικών στο σπίτι. Θα κάνουμε έλεγχο και θα φύγουμε, μην ανησυχείτε’’. Ο άνδρας που άνοιξε την πόρτα απαντάει ‘’και εμείς με σας είμαστε, ελάτε να δείτε δεν έχουμε κάτι’’. Δύο άτομα που είναι μέσα στο σπίτι πηγαίνουν προς το δωμάτιο αφήνοντας τους αγωνιστές να εισέλθουν στο σπίτι. Από μπροστά πηγαίνει ο Recep, ξεκινάει τον έλεγχο και στο σαλόνι μπαίνει ο άλλος αγωνιστής για να ελέγξει. Όταν κοιτάει μέσα στη σακούλα πάνω στο τραπέζι αντικρίζει μεγάλη ποσότητα ηρωίνης. Ακριβώς εκείνη την στιγμή βγαίνει ένα άτομο από το μπάνιο και στοχεύοντας τον Recep με το όπλο που κρατάει τον πυροβολεί.
Μέτα τον πυροβολισμό οι αγωνιστές απαντούν με πυροβολισμούς και τιμωρούν ένα άτομο μέσα στο σπίτι
Ο σύντροφος Recep που νοσηλευόταν από την μέρα που τραυματίστηκε έχει χάσει τη ζωή του σήμερα το πρωί.(26.5.2016)
Το σύστημα αυτό είναι ο δολοφόνος του Recep. Το κράτος αυτό είναι που προστατεύει αυτές τις συμμορίες που υποβοηθούν τη διαφθορά. Και οι δολοφόνοι του Recep μετά το γεγονός αυτό ζήτησαν την προστασία των αφεντικών τους, δηλαδή του κράτους. Δεν θα εγκαταλείψουμε τον αγώνα μας κατά της διαφθοράς, και ότι τίμημα έχει αυτός ο αγώνας εμείς θα την καταπολεμήσουμε. Στο Gazi, στις φτωχογειτονιές θα γίνουμε χιλιάδες Recep και δε θα περάσει η διαφθορά.

ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ GAZİΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις