Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΟ AKP ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!

ΤΟ AKP ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!
ΚΑΤΑΛΗΦΘΗΚΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΄HASAN FERIT GEDIK΄ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟΥ AKP ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ!
ΠΡΟΣΗΧΘΗΣΑΝ ΟΧΙ ΟΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΑΛΛΑ ΤΑ 15 ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΝ ΕΚΕΙ!
ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΗΛΛΕΓΥΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΪΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ!
Το Κέντρο Καταπολέμησης και Σωτηρίας – Απελευθέρωσης από τα Ναρκωτικά ΄HASAN FERIT GEDIK΄ που ίδρυσε το Λαϊκό Μέτωπο το 2014 στη συνοικία Gazi με σκοπό να αγωνιστεί κατά των ναρκωτικών, χτυπήθηκε στις 31 Αυγούστου τα ξημερώματα από τους δολοφόνους αστυνομικούς του AKP.  Αποτέλεσμα αυτής της επιχείρησης ήταν να προσαχθούν 15 παιδιά του λαού, που αγωνίζονταν για να θεραπευθούν – απελευθερωθούν από τα ναρκωτικά.

Το AKP, ιδιαίτερα σε επαναστατικές γειτονιές, για να εμποδίσει την πολιτικοποίηση των νέων προσπαθεί να διαδώσει σε ευρεία κλίμακα τα ναρκωτικά.
Τη ίδια στιγμή που η Λαϊκή Βουλή της συνοικίας Gazi καταβάλει κάθε προσπάθεια αποκλεισμού των ναρκωτικών,  προειδοποιώντας τους αγωνιστές του Λαϊκού Μετώπου και τιμωρώντας τους διακινητές ναρκωτικών στις γειτονιές, το AKP επιβραβεύει και δίνει μισθούς «θυμάτων τρομοκρατίας» στους διακινητές.
Οι διακινητές που τιμωρούνται από το Λαϊκό Μέτωπο, υπό την προστασία της αστυνομίας μεταφέρονται έξω από τις γειτονιές! Ενώ τα παιδιά του λαού που είναι σε πρόγραμμα θεραπείας για να ξεφύγουν από τον ¨βάλτο¨ του συστήματος, μεσονύχτια προσάγονται και βασανίζονται από οπλισμένους αστυνομικούς!
Το  Κέντρο αυτό που:
Πήρε  το όνομα του δολοφονημένου από τις συμμορίες ναρκωτικών κατά τη διάρκεια μιας δράσης κατά της διαφθοράς στη συνοικία Gülsuyu, HASAN FERIT GEDIK και
Φιλοξένησε το 7ο Διεθνές Συμπόσιο Ενότητας των Λαών κατά της ιμπεριαλιστικής επιθετικότητας ΄Eyüp Baş΄, που πραγματοποιήθηκε στις 15-16 Απρίλη με σκοπό το δυνάμωμα της αντιιμπεριαλιστικής αλληλεγγύης των λαών,
Χτυπήθηκε  και καταλήφθηκε από την αστυνομία, επειδή παρέχει ελπίδες στους λαούς της γης και αποσπά τους νέους από τα αδιέξοδα του συστήματος!
Παρόλο που πέρασε 1 εβδομάδα από την επίθεση, κάθε νύχτα η αστυνομία επιτίθεται ένοπλα στο λαό. Επίσης,  δέχονται επιθέσεις και συλλαμβάνονται και οι οικογένειες των προσαχθέντων υπό απεξάρτηση παιδιών!
Οι δολοφόνοι αστυνομικοί κατέλαβαν το χώρο του Κέντρου Καταπολέμησης και Σωτηρίας – Απελευθέρωσης από τα Ναρκωτικά ΄HASAN FERIT GEDIK΄ και το μετέτρεψαν σε αστυνομικό τμήμα. Το χώρο του Μεγάλου Πάρκου GAZI που ανήκει στο λαό κατέλαβαν οι αιμοσταγείς αστυνομικοί κλείνοντας τις εισόδους και εξόδους του Πάρκου!Καλούμε Σε Αλληλεγγύη:
Όλους  τους επαναστάτες αγωνιστές, για  να εναντιωθούμε όλοι μαζί στη μετατροπή αυτού του Κέντρου, που έχει ως σκοπό την θεραπεία και απεξάρτηση των  παιδιών του λαού από τα ναρκωτικά, σε αστυνομικό τμήμα και να απαιτήσουμε να αφεθούν ελεύθεροι οι σύντροφοι της οργάνωσης για την αλληλεγγύη κατά των προβλημάτων των λαών της γης και
Όλους όσους φάγαμε και ήπιαμε μαζί στο Συμπόσιο
Να διοργανώσουμε παραστάσεις αλληλεγγύης μπροστά στις Πρεσβείες της Τουρκίας σε όλη τη γη και
Εκδώσουμε  ανακοινώσεις αλληλεγγύης
για να εμποδίσουμε την μετατροπή του Κέντρου σε αστυνομικό τμήμα.

Κάτω ο φασισμός. Ζήτω ο αγώνας μας!
Ζήτω η Διεθνής Αλληλεγγύη!
Να αφεθούν ελεύθεροι οι προσαχθέντες στο Κέντρο Καταπολέμησης και Σωτηρίας -Απελευθέρωσης από τα Ναρκωτικά ΄HASAN FERIT GEDIK΄!
Δεν θα επιτρέψουμε να μετατραπεί σε αστυνομικό τμήμα το Κέντρο Καταπολέμησης και Σωτηρίας - Απελευθέρωσης από τα Ναρκωτικά ΄HASAN FERIT GEDIK΄!
Δεν  θα επιτρέψουμε να δολοφονείται ο λαός!

Λαϊκό Μέτωπο, Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων
05.09.2016Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις