Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016

Ανακοίνωση Του Λαϊκού Μετώπου Τουρκίας


Ανακοίνωση Του Λαϊκού Μετώπου Τουρκίας

Δεν Μπορεί Να Απλώσει Τα Χέρια Του Κανείς Στις Γειτονιές Που Χτίσαμε Με Το Αίμα Μας!
Το Gazi Είναι Λαϊκό Μέτωπο!
Δε Θα Παραδοθούμε!
Θα Αντισταθούμε!
Θα Νικήσουμε!

Οι δολοφόνοι αστυνόμοι του AKP τρομοκρατούν τη γειτονιά Gazi. Επιτίθενται  σαν τα αγριεμένα σκυλιά που έβαλαν στο μάτι το ψωμί  του λαού, την ελπίδα του. Από τα μεσάνυχτα στη γειτονιά Gazi οι αστυνόμοι που πολιορκούν την γειτονιά, γκρέμισαν τις πιάτσες των ταξί που ο λαός βγάζει το ψωμί του. Έκλεψαν  και πήραν τα κοντέινερ σαν ατάλαντοι κλέφτες. Γκρέμισαν  την οργανωμένη δύναμη του λαού, τη Λαϊκή Βουλή Gazi που λύνει τα προβλήματα του. Κτύπησαν το Κέντρο Καταπολέμησης και Απελευθέρωσης από τα Ναρκωτικά ¨HASAN FERIT GEDIK¨ και προσπαθούν να το μετατρέψουν σε αστυνομικό τμήμα.
Δε θα το επιτρέψουμε! Τη χτίσαμε με το αίμα μας, το κόπο μας, τον ιδρώτα μας, τη γειτονιά Gazi, είναι η τιμή μας.
Τη γειτονιά Gazi, οι άλλες γειτονιές μας δεν αντιμετωπίζουν για πρώτη φορά τις επιδρομές σας, τις συνωμοσίες σας, τις καταλήψεις σας, δεν τη χωνεύεται το γνωρίζουμε. Αγωνιζόμαστε ενάντια στα ναρκωτικά, στη κλοπή, στη ανηθικότητα και εσείς είστε εχθρικοί σε αυτόν τον αγώνα. Επιτίθεστε με αυτήν την εχθρότητα και ανικανότητα.
Νομιμοποιεί κάθε είδους ανηθικότητας, διαδίδει τη κλοπή, πουλάει ναρκωτικά, εξαναγκάζει στη χρήση τους το ίδιο το AKP και οι δολοφόνοι αστυνόμοι του, που τρομοκρατούν τις γειτονιές μας.
 Όταν οι επαναστάτες τιμωρούν τους διακινητές ναρκωτικών, όταν επιχειρούν να τους διώξουν από τις γειτονιές μας, οι αστυνόμοι του AKP είναι αυτοί που προστατεύουν τους διακινητές με τα θωρακισμένα οχήματά τους. Σήμερα η μόνη αιτία των επιθέσεων τους στη γειτονιά Gazi, είναι ότι δίνουμε ελπίδες για μια νέα ζωή στο λαό μας, ότι δείχνουμε την εναλλακτική λύση.
Με τις πιάτσες των ταξί που δημιουργήσαμε στη γειτονιά Gazi, ο λαός βγάζει το ψωμί του, υπάρχουν εκατομμύρια άνεργοι άνθρωποι στη χώρα μας και εμείς επειδή γίναμε η ελπίδα του λαού από τις γειτονιές μα και, επειδή αποδείξαμε στο λαό ότι μπορεί να βγάλει το ψωμί του μόνος του, το AKP σήμερα με δεκάδες θωρακισμένα οχήματα και με φράγματα καταλαμβάνει τη γειτονιά μας. Καθημερινά εκατομμύρια άνθρωποί μας, οι νέοι μας, τα παιδιά μας μπλέκονται στα ναρκωτικά και αυτό το σύστημα θολώνει τα μυαλά των ανθρώπων μας και τους καταδικάζει σε θάνατο.
Το Κέντρο Καταπολέμησης και Απελευθέρωσης από τα Ναρκωτικά ¨HASAN FERIT GEDIK¨ είναι η ελπίδα του λαού, γι΄αυτό το λόγο δέχεται επιδρομές.
Το AKP ενώ δεν βρίσκει λύσεις στα προβλήματα του λαού, όπως είναι τα ναρκωτικά, η στέγαση, η μετακίνηση, η ανεργία κ.α., γκρεμίζει τις Λαϊκές Βουλές που ο λαός μοιράζεται τα προβλήματά του, που δείχνει την αλληλεγγύη του και που παρέχει λύσεις σε αυτά τα προβλήματα.
Δε θα παραιτηθούμε από τον αγώνα ακόμη και για την απαίτηση των μικρότερων δικαιωμάτων μας. Οι ρίζες μας είναι σταθερές, έχουν ζυμωθεί από τους αγώνες του Σεΐχη Μπεντρεντίν  και του Πιρ Σουλτάν. Έχουν φτάσει ως τις μέρες μας, με τις αγωνιστικές παραδόσεις του Μαχίρ Τσαγιάν που δεν παραδόθηκε.
Και σήμερα θα αντισταθούμε με τη δύναμη που μας δίνουν. Μη ξεχνάτε, αυτοί οι δρόμοι χτίστηκαν με τον κόπο μας, το ηλεκτρικό ρεύμα μας και το νερό μας το κερδίσαμε με το αίμα μας, δημιουργήσαμε μία ολοκάθαρη ζωή στη γειτονία Gazi, στην οποία το να μοιράζεσαι, το να είσαι αλληλέγγυος, το να μη κοιμάσαι χορτασμένος ενώ ο γείτονας σου είναι νηστικός, όλα αυτά είναι αξίες που δημιουργήσαμε εμείς.
Το AKP δεν μπορεί να υπερασπίζεται αυτές τις αξίες, δεν μπορεί να μιλήσει γι’ αυτές.
Διότι  αξίες  είναι, κατά την  δική τους νοοτροπία το  να κλέβεις, το να βάζεις στο μάτι το ψωμί του λαού, το να θέλεις να δολοφονήσεις ακόμη και μωρά στις κούνιες τους.
Σήμερα είναι η μέρα να υπερασπιστούμε τις αξίες μας, να βάλουμε τα δυνατά μας για να διώξουμε έναν-έναν τους δολοφόνους αστυνόμους από τη γειτονιά Gazi και όλες τις άλλες γειτονιές μας!
ΛΑΕ ΜΑΣ!
Χτίσαμε με το αίμα μας όλοι μαζί τη γειτονιά Gazi.
 Σήμερα είναι η μέρα να υπερασπιστούμε την γειτονιά μας και να διώξουμε τους δολοφόνους από τις γειτονιές μας.
Για τον Hasan Ferit, για την Dilek, για τον Berkin, θα υπερασπιστούμε τις γειτονιές μας.
Δε  θα παραδώσουμε σε μια χούφτα προδοτών και συνεργατών τις γειτονιές μας.
Σήμερα καλούμε το λαό της γειτονιάς Gazi να βγει στους δρόμους, να υπερασπιστεί τους συλλόγους μας, τα ιδρύματά μας, το ψωμί του...

ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ AKP!
ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ!
ΤΟ Gazi ΕΙΝΑΙ ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ. ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ AKP!


ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις