Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2016

Ανακοίνωση Του Κέντρου Καταπολέμησης Και Απελευθέρωσης Από Τα Ναρκωτικά ¨HASAN FERIT GEDIK¨

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ
Το Κέντρο Καταπολέμησης και Απελευθέρωσης από τα Ναρκωτικά ¨HASAN FERIT GEDIK¨ που βρίσκεται στη γειτονιά Gazi, δέχτηκε επίθεση από την αστυνομία στις 31.08.2016 ώρα 03.00 το πρωί, κατά την οποία προσήχθησαν όλοι οι θεραπευτές και οι θεραπευόμενοι του Κέντρου.
Ακόμη κρατούνται στο αστυνομικό τμήμα Gazi. Οι λόγοι που προσήχθησαν, η διάρκεια της προσαγωγής τους και  πως θα κινηθεί η νομική διαδικασία, είναι πληροφορίες που δεν δόθηκαν στις οικογένειές των. Οι ασθενείς που θεραπεύονται με σκοπό την απεξάρτηση από τα ναρκωτικά, έχουν προσαχθεί με αυθαίρετο τρόπο και επί πλέον καθώς είναι κρατούμενοι υπό ψυχολογική πίεση στα κρατητήρια εμποδίζονται οι θεραπείες τους.
Ποιος είναι ο λόγος και ο σκοπός που επιτίθενται στο Κέντρο που αγωνιζόμαστε ενάντια στα ναρκωτικά για να σώσουμε τους νέους μας από αυτήν τη βρωμιά?
Ο βασικός λόγος που η αστυνομία του AKP επιτίθεται εδώ, μεσονυχτίς με δεκάδες οχήματα, με δυνάμεις με εκατοντάδες όπλα στη κατοχή τους, είναι ότι το κράτος επιδιώκει να σαπίσει τους νέους μας κάνοντάς τους χρήστες ναρκωτικών.
Το κράτος δεν θέλει τους νέους μας να θεραπεύονται, να είναι ευαίσθητοι στα προβλήματα που αφορούν τους ίδιους και τη χώρα τους, να σκέφτονται, να παράγουν, να είναι  άνθρωποι γεμάτοι ενθουσιασμό. Γι΄αυτό το λόγο το Κέντρο μας θέλουν σήμερα να το μετατρέψουν σε αστυνομικό τμήμα με την στήριξη των ειδικών δυνάμεων. Πλέον θα μπορούν να κάνουν εμπόριο ναρκωτικών μαζί με τους διακινητές ευκολότερα. Οι μεγαλύτεροι διακινητές ναρκωτικών σε αυτή τη χώρα είναι οι αστυνόμοι. Έχουν στενούς δεσμούς με όλους τους έμπορους ναρκωτικών, οργανώνουν μαζί την πώληση τους.
Ως Κέντρο Καταπολέμησης και Απελευθέρωσης από τα Ναρκωτικά ¨HASAN FERIT GEDIK¨, θα πάρουμε πίσω το χώρο που βρίσκεται υπό την κατάληψη της αστυνομίας, των δολοφόνων, των εμπόρων ναρκωτικών.
Θα  διαδώσουμε τον αγώνα σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας.
Ο  αγώνας μας ενάντια στα ναρκωτικά δεν θα τελειώσει ποτέ, θα κάνουμε ό,τι περνάει από τα χέρια μας για να ξεμπλέξουμε τους νέους μας απ΄ αυτή τη μάστιγα.
Το  AKP, οι δολοφόνοι του, οι κλέφτες του και οι έμποροι ναρκωτικών του δε μπορούν να μας εμποδίσουν.
Να αφεθούν άμεσα ελεύθεροι οι υπό θεραπεία νέοι μας!
Θέλουμε πίσω το Κέντρο μας!
Να λήξει η κατάληψη από τους αστυνόμους του Κέντρου Καταπολέμησης και Απελευθέρωσης από τα Ναρκωτικά ¨HASAN FERIT GEDIK¨!


Κέντρο Καταπολέμησης και Απελευθέρωσης από τα Ναρκωτικά ¨HASAN FERIT GEDIK¨

02.09.2016


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις