Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

Εισβολές στα γραφεία του πολιτιστικού κέντρου και της επαναστατικής νεολαίας.

Στις 21 Οκτώβρη και κατά  τις πρωινές ώρες, αστυνομικές δυνάμεις του  φασιστικού κράτους του Ερντογάν πραγματοποίησαν εισβολή στα γραφεία του πολιτιστικού κέντρου IDIL της Κωνσταντινούπολης, προκαλώντας ζημιές όχι μόνο στους  εσωτερικούς χώρους και στις υποδομές, αλλά  και στα μουσικά όργανα του συγκροτήματος GRUP YORUM, που δραστηριοποιείται στο συγκεκριμένο κέντρο.  Πέρα  όμως απ’ τις υλικές ζημιές που προκάλεσαν, συνέλαβαν και δύο συντρόφους. Συγχρόνως αστυνομικές  δυνάμεις εισέβαλαν και στα γραφεία της Επαναστατικής Νεολαίας (DEV-GENC). Παρεπόμενα της επιχείρησης αυτής ήταν η κατά κυριολεξία διάλυση των εσωτερικών χώρων και η σύλληψη τεσσάρων συντρόφων.  
Απώτερος στόχος των συντονισμένων αυτών βίαιων ενεργειών του καθεστώτος του Ερντογάν, είναι όχι μόνο η τρομοκράτηση του λαού. Εν κατακλείδι το καθεστώς αυτό έχει ως στόχο την Επαναστατική Αριστερά, συμπεριλαμβανομένου και του Λαϊκού Μετώπου.

Ο Ερντογάν καταβάλει κάθε προσπάθεια για την εδραίωση ενός ολοκληρωτικού καθεστώτος. Ηθική υποχρέώση όλων των αγωνιστών της γης είναι η στήριξη της αντίστασης των επαναστατικών δυνάμεων της Τουρκίας.

Οι εισβολές σας δεν θα μας λυγίσουν! Πολιτιστικό κέντρο IDIL


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις