Κυριακή, 3 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ NURIYE GULMEN KAI SEMIH OZAKCA!...


Οι δυο εκπαιδευτικοί απο τις 9 Μαρτίου κανουν απεργία πείνας χωρίς διάρκεια και αντιστεκονται.  Όλος ο κόσμος αντισκέκεται για τον Nuriye και Semih. H αντισταση τους καθε μέρα που περνάει αυξανέται. Η αντίσταση που ξεκίνησε στην οδο Γιουκσέλ ξεκίνησε με ένα ατομο και συνεχίσε με δύο ατόμα. Ύστερα ξεσηκώθηκε ο λάος της τουρκίας  και ολος ο λαος του κοσμου για τον Nuriye και Semih.

Η Φασιστική κυβέρνηση του ΑΚΡ μετα την αποτυχία του πραξικοπήματος , ανοιξε πυρ κατα του λαού ανακοινώντας σην χώρα εκτακτη κατασταση. Και με τους νόμους εκτακτής καταστάσης εφαρμοστηκαν νόμοι εκτακτης καταστάσης  που με τους  οποίους , αυτοί που δεν ήταν ή στηρίζαν ΑΚΡ , και αυτοί που ήταν αντιπολιτευόμενοι στην κυβερνηση τους εχαασαν τις δουλέιες τους. Ο Σκοπός του ΑΚΡ είναι να εκμεταλλευτεί την περίοδο της εκτακτης καταστασης  και οσοι  ηταν αντιθετοι σην κυβερνση τους να τους καθαρίσουν απο τον δημόσιο τομέα. Δηλαδη να σωπάσει τον λάο με την βιαία και καταπίεση.
Για να διαδηλώσουν κατα τον ερντογαν και το κομμα του  και τις πολιτικες εναντίον του λαού και δημοσιών εργατων , η ακαδημιαίκη  Nuriye Gulmen και καθηγητής Semih ozakca, στις 9 Μαρτίου ξεκίνησαν απεργία πείνας .
Εγινάν η φωνη των δημοσιων εργατων που τους καταργησαν ολα τα ανθρωπινα  και εργατικα δικαιωματα που ο αριθμος σημερα ξεπερναει   100.000  καθως και η φωνη των εκατομυριων λαων της Τουρκίας.
Οταν η αντίσταση τους μεγάλωσε και απλώθηκε σε ολη την Τουρκία  στην 76Η μέρα συνελήφθηκαν. Η φασιστική κυβέρνηση του ΑΚΡ πιστέψε  οτι με τον τροπο αυτο  , την συλληψη  την απομόνωση και τις απειλες , πιστεψε οτι θα σπάσει την αντίσταση .ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ.  Η Nuriye και ο Semih συνέχισαν την αντίσταση τους και υπό την απομόνωση τους. Στις  14 Σεπτεμβρίου θα γίνει η πρωτη δίκη τους. Αυτη η δίκης είναι σημαντικη, γιατί στις 14  σεπτεμβρίου θα γινει η 190η μερα της απεργίας πείνας τους.
Είναι το καθήκον μας να συμπαρασταθουμε στην NURIYE και SEMIH που βρίσκονται υπο τις φασιστικες επιθέσεις της Τουρκίας.  Πρέπει να συμπαρασταθουμε οσους αντιστεκονται εναντίον φασισμο. Ο μονος τρόπος που θα κάνει τον Semih και την Nuriye  να ζήσει ειναι να στηρίξουμε τον αποφασιστικο αγώνας τους και να κανούμε να ακουστουν ολές οι απαιτησεις τους, και να συμμετέχουμε στο δικαστηριο που θα γίενι στις 14 Σεπτεμβρίου και να δείξουμε οτι στον αγώνα τους δεν είναι μονοι.
Εαν στις 14 Σεπτεμβρίου θα είμαστε στην πλευρα τους τοτε θα καταφερουμε να νικήσουμε αλλη μια φασιστικη επίθεση της κυβερνησης του ΑΚΡ.  NURIYE και SEMIH μπορούν να νικήσουν αυτον τον αγώνα εαν τους στηρίξουμε δυνατα. Γιαυτο το λόγο το δικαστηριο που θα γίνει στις 14 Σεπτεμβριου εχει πολύ σημασία.
Γιαυτο το λογο καλουμε ολοι οσοι είστε εναντίον του φασισμου του ΑΚΡ, ολοι οσοι η καρδια τους χτυπαει για την NURIYE και SEMIH πρεπει να συμμετασχουν στο δικασηριο αυτο.
Το πρώτο δικαστήριο της Nuriye Gulmen και του Semih Ozakca θα πραγματοποιηθει 14 Σεπτεμβρίου ημερα Πεμπτη και ωρα 13:30,  στο δικαστικο Μεγαρα της Αγκύρας.

ΣΤΙΣ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ  ΓΙΑ ΤΟΥΣ NURIYE GULMEN KAI SEMIH OZAKCA!!
Η NURIYE KAI O SEMIH ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΗ ΜΑΣ!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΡΓΑΤΕ Σ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις