Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2017

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑΣ


ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΪΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ 66 ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ
Το πρωί της 12ης Σεπτέμβρη ο φασισμός του ΑΚΡ με την ονομασία «επιχείρηση κατά του DHKP-C», συνέλαβε και προφυλάκισε περίπου 70 άτομα. Τους προφυλακισθέντες  απ’ το Λαϊκό Μέτωπο,  τους  παρέπεμψαν σε στημένα δικαστήρια. Δεν τηρήθηκε ενώπιον του Ανακριτή η  τυπική διαδικασία απολογίας τους, ούτε, έστω και για τα μάτια του κόσμου, η κατά το νόμο διαδικασία προφυλάκισης. Τους προφυλάκισαν όλους, ηλικιωμένους, ασθενείς  .... χωρίς καμία εξαίρεση.
Το πρωί της 6 Οκτώβρη συνέλαβαν 24 άτομα και επετέθηκαν σε πολλά σπίτια. Οι συνεργάτες του ιμπεριαλισμού προσπάθησαν να καταδικάσουν τον αγώνα εναντίον του ιμπεριαλισμού του  Λαϊκού Μετώπου και του Αντιϊμπεριαλιστικού Μετώπου. Λόγω  της συμμετοχής τους σε διάφορες εκδηλώσεις στο εξωτερικό, 5 σύντροφοι, προφυλακίσθηκαν.

Οι κατηγορίες του φασισμού δείχνουν ότι το ΑΚΡ, ο συνεργάτης του ιμπεριαλισμού στην Μέση Ανατολή, φοβάται τους αγωνιστές και τους λαούς του κόσμου.
Σύμφωνα με τον φασισμό του ΑΚΡ:
Είναι  αδίκημα, η συμμετοχή στο Humanité Festival, που οργανώνεται από το Κομμουνιστικό Κόμμα Γαλλίας, με τη συμμετοχή, πάνω από δύο εκατομμύρια ανθρώπων.
Είναι αδίκημα, η  επίσκεψη στη Βόρεια Κορέα, η οποία δύο φορές το χρόνο, ανοίγει τις πόρτες της στους λαούς του κόσμου.
Είναι αδίκημα, η συμμετοχή στο συνέδριο κατά της απομόνωσης, ένα απ’ τα μεγαλύτερα στη Μέση Ανατολή.
Είναι αδίκημα, η συμμετοχή στο συνέδριο «Κατά της ιμπεριαλιστικής επιθετικότητας, ένωση των Λαών» στην Τουρκία.
Είναι  αδίκημα, το κάλεσμα μας προς τους λαούς του κόσμου κατά της ιμπεριαλιστικής επιθετικότητας και η δράση στο Αντιϊμπεριαλιστικό Μέτωπο που δυναμώνει μέρα με την μέρα.
Έχουν τόσο μεγάλη εχθρότητα, ώστε προφυλάκισαν ανθρώπους που έχουν μόνιμη κατοικία και εργασία και που είναι καθημερινά στα δικαστικά μέγαρα για τις δικηγορικές δραστηριότητές τους. Με  την κατηγορία ότι έχουν επαφές στο εξωτερικό στο όνομα οργάνωσης.  
Σύμφωνα με το ΑΚΡ η λίστα των αδικημάτων των λαών του κόσμου είναι μεγάλη. Θα  θεωρηθεί αδίκημα, ακόμα και το να αναπνέουν οι λαοί του κόσμου.
Η επίθεση κατά του Αντιϊμπεριαλιστικού Μετώπου, είναι επίθεση κατά των λαών του κόσμου.
Ο φασισμός στην Τουρκία επιτίθεται κατά όλων των δυνάμεων του λαού, των αγωνιστών, των ανθρώπων που άνοιξαν τις πόρτες τους στους αγωνιστές, των ανθρώπων που είναι στο πλευρό των αγωνιστών....
Ο ιμπεριαλισμός και ο σιωνισμός με τις επιθέσεις τους προσπαθούν να σταματήσουν τον αγώνα του Αντιϊμπεριαλιστικού Μετώπου.  Μόνο αποδεικτικό στοιχείο τους, είναι οι σφραγίδες των διαβατηρίων τους.
Επαναλαμβάνουμε ότι όποιες επιχειρήσεις κι αν κάνουν κατά του κόσμου, τον αγώνα των λαών δεν μπορούν να τον σταματήσουν.
Που το είδαν, ότι σταματούν τον αγώνα οι προφυλακίσεις.
Βέβαια υπάρχουν λόγοι, οι, σ’ όλο τον κόσμο, αμερικανικές βάσεις.
Το Αντιϊμπεριαλιστικό Μέτωπο είναι η μόνη δύναμη απέναντι στην εκμετάλλευση των λαών, στην απελπισία και στην ανοργανωσιά. Στα δικαστήρια του φασισμού προσπαθούν να καταδικάζουν το Αντιϊμπεριαλιστικό Μέτωπο, την ελπίδα των λαών, επειδή συνεχίζει τον αγώνα του απέναντι στον ιμπεριαλισμό, με κοινούς αγώνες και πλατύ μέτωπο, με επισκέψεις σ’ όλο τον κόσμο και παγκόσμιες δράσεις απέναντι της απομόνωσης των χωρών και των οργανώσεων.  Το Αντιϊμπεριαλιστικό Μέτωπο απέναντι στην ιδεολογική ηγεμονία του ιμπεριαλισμού, συνεχίζει να λέει τα πράγματα με το όνομά τους, «Ο ιμπεριαλισμός είναι ιμπεριαλισμός», συνεχίζει να δείχνει  την πηγή της καταπίεσης και εκμετάλλευσης.
Οι συνεργάτες των ιμπεριαλιστών δεν μπορούν να φιμώσουν την φωνή των πολιτικών κρατουμένων, δεν μπορούν να σβήσουν τις φωτιές των ανταρτών στα βουνά, δεν μπορούν να σταματήσουν τον αγώνα των λαών κατά του κοινού εχθρού.
Όπως είχε ανακοινώσει ο Μάο Τσε Τουνγκ, «Εάν, ένας άνθρωπος, ένα πολιτικό κόμμα, ένας στρατός ή ένα ρέμμα, δεν αντιμετωπίζει επίθεση από τον εχθρό, δείχνει ξεκάθαρα ότι έχει πέσει στο επίπεδο του εχθρού. Είναι καλό να δεχόμαστε επίθεση απ’ τον εχθρό, αυτό δείχνει ότι υπάρχει ξεκάθαρη γραμμή ανάμεσα σ’ εμάς και τους εχθρούς μας. Οι επιθέσεις των εχθρών και η μαύρη προπαγάνδα είναι καλές, αφού δείχνουν ότι υπάρχουν ξεκάθαρα όρια μεταξύ μας και ότι  είμαστε συνεπείς στα αγωνιστικά καθήκοντά μας. »
Απέναντι στον ιμπεριαλισμό θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε και να δυναμώνουμε το Αντιϊμπεριαλιστικό Μέτωπο.
ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ
Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ ΘΑ ΗΤΤΗΘΕΙ, ΟΙ ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΪΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΗΣ
ΕΞΩ ΟΙ ΗΠΑ, ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ.

13/10/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις