Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018

Οι αγωνιστές δεν είναι εργαλειο διαπραγματεύσεων μεταξύ των κυβερνήσεων Ελλάδας και Τουρκίας


             
Όχι στην συνεργασία κάτω από το τραπέζι Τουρκίας-Ελλάδας για την επιστροφή των δύο στρατιωτικών (δύο Έλληνες έναντι τριών Τούρκων αγωνιστών)


                 Στις 16 Μάρτιου δημοσιεύθηκε άρθρο στο zoogla.gr με τιτλο ‘’ Συνεννοήσεις κάτω από το τραπέζι για την επιστροφή των δύο στρατιωτικών’’ που αναφέρει ότι η Τουρκία ζητά την ανταλλαγή των τριών αγωνιστών έναντι δύο Ελλήνων, ενώ οι ιδίες πληροφορίες κυκλοφορήσαν και σε άλλα ΜΜΕ. Όλες αυτές ειδήσεις βέβαια έχουν σκοπό να δημιουργήσουν κλίμα και για να προετοιμάσουν το έδαφος. Η Ελληνική κυβέρνηση να δώσει τη μάχη για να αφεθούν ελεύθεροι και να γυρίσουν στην Ελλάδα οι δυο στρατιωτικοί που αιχμάλωτησε το καθεστώς της Τουρκίας, αλλα για την πραγματοποίηση αυτόυ δεν μπορούν να παραδώσουν τους αγωνιστές στην Τουρκία. Με την παράδωση των αγωνιστών θα καταπατηθούν όλα δικαιώματα και οι αξίες τους. Βέβαια στην Ελληνική κυβέρνηση αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά και το ζητημα είναι αν επιλέγουν να συνεννοούνται πάνω σε αυτήν την βρωμιά, όπως το 2013 που απήχθει από το κέντρο της Αθήνας ο BULUT YAYLA και με βασανιστίρια παραδώθηκε στην Τουρκία. 
                 Εάν και τώρα γίνει ανταλλαγή αυτό σημαίνει οτι η Ελληνική κυβέρνηση δέχεται όλες τις πιέσεις του φασιστικόυ καθεστώτος της Τουρκίας. Δεν θα το επιτρέψουμε. Να παλέψουμε .Οι αγωνιστές δεν είναι εργαλεία στα χέρια της κυβέρνησης

Δεν είναι αδίκημα να είσαι αγωνιστής. Είναι καθήκον
Οι αγωνιστές δεν είναι εργαλειο διαπραγματεύσεων μεταξύ των κυβερνήσεων Ελλάδας και Τουρκίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις