Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018

Πέμπτο αίτημα έκδοσης της ΤουρκίαςΟ ALİ ERCAN  GOKOGLU είναι απ’ τους εννιά αγωνιστές που συνελήφθησαν στις 28 Νοέμβρη στην Αθήνα. Την Δευτέρα στις 2 Απριλίου, η ώρα 10.00 π.μ., στο Εφετείο Λάρισας  θα εκδικασθεί το αίτημα  της  Τουρκίας για έκδοση του.

Μέχρι στιγμής έχουν απορριφθεί 4 εντάλματα έκδοσης στην Τουρκία. Εκτός του GOKOGLU, στις επόμενες μέρες θα γίνει και πάλι στη Λάρισα άλλη μία δίκη για έκδοση του Burak Agarmıs, ο οποίος από ηλικίας των 7 ετών ζει στην Ολλανδία και είναι φοιτητής της Νομικής Σχολής.

Η δίωξη του  GOKOGLU αφορά ξεκάθαρα τις πολιτικές του ιδέες. Είναι 50 χρονών και από το 1999 είναι στον Κοινωνικό Αγώνα, ως δημοσιογράφος, ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης πολιτικών περιοδικών ( Ψωμί και δικαιοσύνη και Πορεία - Ekmek ve ADALET και ΄YÜRÜYÜŞ). Γι’ αυτούς τους λόγους έχει προφυλακισθεί πολλές φορές κι έχει βασανισθεί. Ένα διάστημα ήταν στην διοίκηση του Συλλόγου των γονιών των πολιτικών κρατουμένων (TAYAD). Για όλες αυτές τις δημόσιες δράσεις του, τώρα η Τουρκία ζητά την έκδοσή του.


Σας  καλούμε  την Δευτέρα,  στο Εφετείο Λάρισας για να στηρίξουμε τον δίκαιο αγώνα του ALİ ERCAN  GOKOGLU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις