Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018

ΔΥΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ*Η ΑΠΟΦΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ  TURGUT KAYA ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
*ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ GOKOGLU ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Το αίτημα έκδοσης της Τουρκίας είναι πια συνεχώς απειλή κατά των αγωνιστών από την Τουρκία. Και η κυβέρνηση Σύριζα-Ανελ  χρησιμοποιεί αυτό το θέμα για τις διαπραγματεύσεις που κάνει με την Τουρκία.
Τονίζουμε άλλη μια φόρα δεν είμαστε αντικείμενα των διαπραγματεύσεων των δυο κρατών. Θα παλέψουμε μέχρι τέλος κατά σε στις βρώμικες συμφωνίες.  
Η απόφαση του Άρειο Πάγο για τον  Turgut Kaya είναι μια ξεκάθαρη  πολιτική απόφαση. Και σήμερα 7 Ιουνίου καλούν τον αγωνιστή  Ali Ercan GOKOGLU στον εισαγγέλευα του εφετείου Λάρισας ότι υπάρχει 2ο ένταλμα έκδοσης εις βάρος του.
ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΟΡΙΑ.
Πριν δυο μήνες  στις 2 Απρίλιου εκδικάσθηκες η υπόθεση έκδοσης του στο εφετείο Λάρισας και απορρίφθηκε.  Ο  GOKOGLU ως δημοσιογράφος είχε πάρα πολλές δίκες εις βάρος του και αυτά ακουσθήκαν στην δική αυτή. Σήμερα στον εισαγγελέα τον ειπώθηκε ότι έχει άλλη μια τελεσίδικη απόφαση για δημοσιές δράσεις και για τα δημοσιεύματα του στην Τουρκία. Για αυτό σύντομα θα γίνει άλλη μια δική στην Λάρισα.
Για το χαρι του ERDOGAN καταπατούνται όλα τα βασικά δικαιώματα.
Ο ALİ ERCAN  GOKOGLU είναι απ’ τους εννιά αγωνιστές που συνελήφθησαν στις 28 Νοέμβρη στην Αθήνα.
Η δίωξη του  GOKOGLU αφορά ξεκάθαρα τις πολιτικές του ιδέες. Είναι 50 χρονών και από το 1999 είναι στον Κοινωνικό Αγώνα, ως δημοσιογράφος, ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης πολιτικών περιοδικών ( Ψωμί και δικαιοσύνη και Πορεία - Ekmek ve ADALET και ΄YÜRÜYÜŞ). Γι’ αυτούς τους λόγους έχει προφυλακισθεί πολλές φορές κι έχει βασανισθεί. Ένα διάστημα ήταν στην διοίκηση του Συλλόγου των γονιών των πολιτικών κρατουμένων (TAYAD). Για όλες αυτές τις δημόσιες δράσεις του, τώρα η Τουρκία ζητά την έκδοσή του.

ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις