Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019

Λαϊκό Μέτωπο Ελλάδας Ο Mahir Mete Kul, σε ηλικία 23 ετών, στην ωραιότερη ηλικία της ζωής του, έφυγε από κοντά μας.


Από τη γέννησή του μέχρι σήμερα, ο αέρας που ανέπνευσε, ήταν η ορμή του πιο τίμιου αγώνα, του αγώνα κατά του φασισμού και της εκμεττάλευσής του, με πολλά τιμήματα.
Ο Mahir Mete είχε μεγαλώσει ανάμεσα σε αγωνιστές. Πήρε το όνομα του από τον Mahir Çayan και τον Mete Nezihi, ο οποίος έπεσε μάρτυρας στα βουνά του Sivas.
Με την πολιτιστική και ηθική αγωγή που πήρε από τους αγωνιστές, ωρίμασε ως ένας έντιμος νέος.
Μεγάλωσε και συμμετείχε στον αγώνα, οργανώθηκε στην Επαναστατική Νεολαία στο Λύκειο.
Αγωνίστηκε για Πλήρως Ανεξάρτητη Τουρκία. Απαίτησε δωρεάν σπουδές, μέλλον χωρίς εξετάσεις.
Απαίτησε να έχει η νεολαία δικαίωμα λόγου, να μην καθορίζουν τα μουχλιασμένα, τα σαπισμένα μυαλά του φασιστικού καθεστώτος τις πολιτικές που καθορίζουν το μέλλον της νεολαίας.
Και ο φασιμός τον συνέλαβε.

Σε νέα ηλικία, άδικα κρατήθηκε ανάμεσα σε 4 τοίχους. Μέσω των συνεργατών του φασισμού και των ανέντιμων συκοφαντών του, καταδικάστηκε σε ποινές που φτάνανε πολλές δεκαετίες.
Βγήκε από τη φυλακή, όμως ο φόβος του φασισμού ήταν μεγάλος. Δεν δίσταζε να καταδικάζει σε ποινές μέχρι και ισόβιας, σε αυτόν και στους φίλους του.
Στον Mahir Mete και στους άλλους νέους μας, δεν δόθηκε δικαίωμα ζωής σε αυτό το σύστημα.
Οι σπουδές του Mahir Mete έμειναν στη μέση. Υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει την πατρίδα του, που για αυτήν αγωνίστηκε και φυλακίστηκε.
Πήρε τους δρόμους της προσφυγιάς μαζί με τις νεότατες ελπίδες του ο Mahir Mete.
Στο φουσκωτό που επιβιβάστηκε για να περάσει το ποταμό Έβρο, με το ανατροπή του φουσκωτού, δεν υπήρχαν νέα του Mahir Mete από τις 24 Μαρτίου.
Ως αποτέλεσμα των εργασιών εύρεσης του Mahir Mete που ξεκίνησαν και συνεχίστηκαν με την αντίσταση της μητέρας μας Ünzile από το σύλλογο TAYAD, με την υπεράσπιση του λαού μας και των συντρόφων μας, ο Mahir Mete βρέθηκε..
Η οργή μας ενάντια στον ιμπεριαλισμό και στον συνεργάτη του, φασισμό, οι οποιοί εξαναγκάζουν τον λαό μας στους δρόμους της προσφυγιάς, που δολοφονεί στους δρόμους προσφυγιάς, θα μεγαλώνει κάθε μέρα.
Ο Mahir Mete δεν είναι η αρχή , δεν θα είναι και το τέλος. Ο υπεύθυνος για τους θανάτους του λαού μας και των νέων μας στους δρόμους προσφυγιάς είναι ο ιμπεριαλισμός και οι συνεργάτες του.
Αυτό το μουχλιασμένο σύστημα είναι αυτό που συλλαμβάνει τους νέους μας, που τους παίρνει τα εκπαιδευτικά δικαιώματα.
Ο ιμπεριαλισμός και οι συνεργάτες του είναι που καταδικάζει σε πολλά χρόνια φυλάκισης, παίρνει από τα χέρια τις συνθήκες ζωής, απαγορεύει τις εξόδους από τη χώρα, δεν δίνει το δικαίωμα ζωής στους ανθρώπους μας στην ίδια μας τη χώρα.
Προς όλους του λαούς που σφάχτηκαν στους δρόμους της προσφυγιάς, τον Mahir Mete και όλους που χάθηκαν στους δρόμους της προσφυγιάς. Θα λογοδοτήσει ο ιμπεριαλισμός για όλους τους πόνους και τα βάσανα που έδωσε στους λαούς.
Ο ιμπεριαλισμός είναι που κάνει να χαρεί μια μητέρα που βρήκε το άψυχο κορμί του γιού της.
Διότι
Ο ιμπεριαλισμός είναι ο κύριος εχθρός των λαών. Όσο δεν μεγαλώνουν ο αγώνας ενάντια στον φασισμό και ιμπεριαλισμό, οι λαοί δεν θα απαλευθερωθούν από τις σφαγές, την φτώχεια, την εξαθλίωση, την πείνα, την προσφυγιά, τους πολέμους.
Διότι
Ο ιμπεριαλισμός είναι ο υπεύθυνος για τους νεκρόυς μας, για τους αγνοούμενους μας, και την εξαθλίωση μας, για την εκμετάλλευση, για την προσφυγιά.
Διότι
Ο αγώνας ενάντια στον φασισμό και ιμπεριαλισμό είναι αναγκαιότητα, πρέπει να μεγαλώσουμε τον αγώνα μας ενάντια σοτν ιμπεριαλισμό και φασισμό και να οργανώσουμε τους λαούς μας.
Δίνουμε όρκο στον Mete και σε όλους τουςε ανθρώπους μας που υπέστησαν ρην εκμεττάλευση του φασισμού. Θα δώσουμε τέλος σε αυτό το σύστημα, που δεν μπορούμε να γελάσουμε, που δεν μπορούμε να ζήσουμε, που δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε ελεύθερα τα παιδιά μας.
Δίνουμε όρκο, θα τους αφιερώσουμε ένα μέλλον αταξικό, ελεύθερο και χωρίς εκμεττάλευση.

Λαϊκό Μέτωπο ΕλλάδαςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις