Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019

Παράσταση διαμαρτυρίας για την Απελευθέρωση του Memet Dogan στην Ελλάδα


Στην πρωτεύουσα της Ελλάδας, στην Αθήνα, μπροστά από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας για την Απελευθέρωση του Memet Dogan, ο οποίος αν και αφέθηκε ελεύθερος, εδώ και μέρες κρατείτε αυθαίρετα στη Διεύθυνση Αλλοδαπών.
Σήμερα (24 Μαΐου 2019) και ώρα 13:00, οι αγωνιστές του Λαϊκού Μετώπου Ελλάδας και οι Έλληνες συναγωνιστές, συγκεντρώθηκαν μπροστά από το Υπουργείο, με τις κόκκινες σημαίες τους, με το πανό που έγραφε ΄΄Λευτεριά στον Memet Dogan΄΄, ξεκίνησαν την παράσταση διαμαρτυρίας. Σε όλη τη διάρκεια της παράστασης διαμαρτυρίας ακούστηκαν τα συνθήματα : ΄΄Να αφεθεί ελεύθερος ο Memet Dogan΄΄, ΄΄Δεν είμαστε τρομοκράτες, είμαστε αγωνιστές, ο ιμπεριαλισμός είναι τρομοκράτης΄΄, ΄΄Κάτω ο τουρκικός φασισμός, ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός’’, ΄΄Δεν είναι αδίκημα ο αγώνας, είναι καθήκον΄΄, διαβάστηκε το κείμενο της ανακοίνωσης πολλές φορές
.
Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, 2 άτομα μπήκαν στο Υπουργείο και συναντήθηκαν με ανώτερο στέλεχος του Υπουργείου. Κατά τη συνάντηση ειπώθηκε στο στέλεχος ότι ”θα συνεχίσουμε τις διαμαρτυρίες μας, τις συγκεντρώσεις μας αν δεν αφεθεί ελεύθερος ο Memet Dogan”.
Στην παράσταση διαμαρτυρίας που διήρκησε 1 ώρα, συμμετείχαν περίπου 25 άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις