Μπουλούτ Γιαϊλά: Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ BULUT YAYLA ΑΠΑΓΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΡΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ, ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ BULUT YAYLA ΣΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!31.05.2013

ΕΠΕΙΓΩΝ 
ΚΑΛΕΣΜΑΠΡΟΣ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ, ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

Χτες κατά τις 9.30 μ.μ. μπροστά στα μάτια των πολιτών, στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Σόλωνος, με τις φασιστικές μεθόδους απαγωγής, που κύρια χρησιμοποιεί η Τουρκία, απήγαγαν τον Μπουλούτ Γιαϊλά ), μέλος της Επιτροπής Αλληλεγγύης για τους Πολιτικούς Κρατούμενους στην Τουρκία και το Κουρδιστάν. Μέσω δικηγόρων και βουλευτών ψάξαμε όλα τα αστυνομικά τμήματα, αλλά δεν βρέθηκε.

Απαγωγή του Μπουλούτ Γιαϊλά, μέλους της Επιτροπής Αλληλεγγύης για τους Πολιτικούς Κρατουμέ
Παρασκευή 31 Μαΐου 2013
χθες το βραδυ
Την Πεμπτη 30 Μαΐου, κατα τις 10 η ωρα το βραδυ, στη Σολωνος 139 ηταν παρκαρισμενο ασημιαμαξι μαρκας Peugeot- μοντελο δεν γνωριζω- με αριθμο κυκλοφοριας ΖΚΙ 8462. Ομαδα πεντε ατομων με πολιτικα ρουχα, την πεφτουν σε αντρα που- μετα απο τις μαρτυριες των περαστικων- βγηκε απο την 

31/05

ΕΠΕΙΓΩΝ
ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
Καλούμε όλες και όλους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στο Αστυνομικό Μέγαρα, επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, στις 12.00 π.μ.

 Για ο,τι συμβεί στον Μπουλούτ Γιαϊλά  υπεύθυνο είναι  το ελληνικό κράτος.
Να δοθεί τέλος στην απαγωγή των επαναστατών
Να δοθεί τέλος στη συνεργασία του ελληνικού κράτους με τη φασιστική Τουρκία.
Να μην παραδοθεί στις τουρκικές αρχές ο σύντροφος Μπουλούτ Γιαϊλά
Πού είναι ο σύντροφός μας Μπουλούτ Γιαϊλά, να μας απαντήσει το ελληνικό κράτος.
ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ, ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ
ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΑΥΤΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ
ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Χτες κατά τις 9.30 μ.μ. μπροστά στα μάτια των πολιτών, στο κέντρο της Αθήνας, επί της οδού  Σόλωνος ξυλοκοπήθηκε άγρια και απήχθη ο πολιτικός πρόσφυγας Μπουλούτ Γιαϊλά, μέλος της Επιτροπής Αλληλεγγύης για τους Πολιτικούς Κρατούμενους στην Τουρκία και το Κουρδιστάν.
Σχεδόν 24 ώρες αργότερα οι ελληνικές αρχές επιβεβαιώνουν ότι το αυτοκίνητο στο οποίο τσουβαλιάστηκε ο Μπουλούτ Γιαϊλά (σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες) είναι αστυνομικό, αλλά συνεχίζουν να αρνούνται να επιβεβαιώσουν τη σύλληψη του Μπουλούτ

Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΛΥΣΕΙ ΖΩΗΣ
Την Πεμπτη 30 Μαΐου,Απαγωγή του Μπουλούτ Γιαϊλά, μέλους της Επιτροπής Αλληλεγγύης για τους Πολιτικούς Κρατουμέους
οι ελληνικές αρχές επιβεβαιώνουν ότι το αυτοκίνητο (Peugeot- με αριθμο κυκλοφοριας ΖΚΙ 8462) στο οποίο τσουβαλιάστηκε ο  Μπουλούτ Γιαϊλά είναι αστυνομικό, αλλά συνεχίζουν να αρνούνται να επιβεβαιώσουν τη σύλληψη του
Πού είναι ο σύντροφός μας Μπουλούτ Γιαϊλά, να μας απαντήσει το ελληνικό κράτος
Για ο,τι συμβεί στον Μπουλούτ Γιαϊλά  υπεύθυνο είναι  το ελληνικό κράτος.
ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΑΥΤΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ
Τηλ:
 ΓΑΔΑ  Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-6977000 - 210-6977505
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ:  210-6977000
 210-6977505, 210-6924558

------- 


Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ BULUT YAYLA ΑΠΑΓΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΡΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ, ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ  BULUT YAYLA  ΣΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!
Ο BULUT YAYLA που πολέμησε ενάντια στον τουρκικό φασισμό για ανεξαρτησία και δημοκρατία, η Τουρκία τον προέβαλε στα ΜΜΕ στοχοποιώντας τον. Στις 30 Μάιου 2013 και ώρα 21:30 απαγάγεται στην μέση του δρόμου και τον παραδίδουν στο τουρκικό φασισμό. 
Η συνεργασία Η.Π.Α, Τουρκία και Ελλάδα έδωσε μια νέα διάσταση στις πιέσεις και την τρομοκρατία, μετά τις επιδρομές στα σπίτια και σε χώρους εργασίας, μετά τις κρατήσεις και τις συλλήψεις, ήρθαν να προστεθούν οι απαγωγές και η επιστροφή στην Τουρκία με βασανιστήρια. Η Ελληνική Αστυνομία δεν δέχτηκε ότι απήγαγαν τον Bulut Υayla στις 30 Μάιου. Την επομένη μέρα οι


Κυριακή, 2 Ιουνίου 2013
Γκανγκστερικού τύπου η απαγωγή και η απέλαση του 26χρονου τούρκου πολιτικού πρόσφυγα

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για την απαγωγή και απέλαση του τούρκου πολιτικού πρόσφυγα, Μπουλούτ Γιαϊλά
Η πρωτοφανής, γκανγκστερικού τύπου απαγωγή και απέλαση του 26χρονου τούρκου πολιτικού πρόσφυγα, Μπουλούτ Γιαϊλά, αποκαλύπτει την κυβερνητική επιλογή καταπάτησης των διεθνών συμβάσεων για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τους πρόσφυγες και την υποταγή του Σαμαρά στους εκβιασμούς του Ερντογάν.
Ο 26χρονος Τούρκος πολιτικός πρόσφυγας Μπουλούτ Γιαϊλά απήχθη με γκανγκστερικό τρόπο το

Κυριακή, 9 Ιουνίου 2013
ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ- ΣΥΝΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΠΟΡΕΙΑ
Συνέντευξη τύπου για την απαγωγή και την παράδοση στην Τουρκία
του πολιτικού πρόσφυγα Μπουλούτ Γιαϊλά 

 Τη Δευτέρα 10/6 στη 1:00 στην ΕΣΗΕΑ (3ος όροφος)
η Επιτροπής Αλληλεγγύης στους Πολιτικούς Κρατούμενους από την Τουρκία και το Κουρδιστάν οργανώνει συνέντευξη τύπου για την απαγωγή και η παράδοση στην Τουρκία του πολιτικού πρόσφυγα Μπουλούτ Γιαϊλά.


Κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε την αφίσα

ΣΥΝΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΠΟΡΕΙΑ
ΤΡΙΤΗ 11 ΙΟΥΝΗ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ 6.30 ΜΜ
Καλούν: Κόμματα και οργανώσεις την Αριστεράς, συνδικάτα, κοινότητες μεταναστών και προσφύγων

 Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ BULUT YAYLA ΑΠΑΓΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΡΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ, ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ  BULUT YAYLA  ΣΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!
Ο BULUT YAYLA που πολέμησε ενάντια στον τουρκικό φασισμό για ανεξαρτησία και δημοκρατία, η Τουρκία τον προέβαλε στα ΜΜΕ στοχοποιώντας τον. Στις 30 Μάιου 2013 και ώρα 21:30 απαγάγετε στην μέση του δρόμου και τον παραδίδουν στο τουρκικό φασισμό.
Η συνεργασία Η.Π.Α, Τουρκία και Ελλάδα έδωσε μια νέα διάσταση στις πιέσεις και την τρομοκρατία, μετά


Οι τουρκικές εφημερίδες γράφουν για το θέμα με τον τίτλο « Μπουλούτ Γιαϊλά που συνελήφθη στην Αδριανούπολη η ζωντανή βόμβα του DHKP-C».

 ΕΙΔΗΣΕΙΣ
"Έτσι πήραμε τον Κούρδο από την Αθήνα" - Οι Τούρκοι εκθέτουν την αστυνομία για την απαγωγή
08.06.2013 | 18:02

Επιμέλεια : Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ 

                Και συλλάβαμε στην Αθήνα και παραδώσαμε <<γκαγκστερικά >> στα ελληνοτουρκικά σύνορα στην Τουρκία τον φερόμενο ως βομβιστή αυτοκτονίας  Μπουλούτ Γιαϊλά και μας  κατηγορούν από πάνω ότι αυτός εκπαιδευόταν στο...στρατόπεδο ...Λαυρίου !!!
                Η επιβεβαίωση ότι οι ελληνικές αρχές σε συνεργασία με την τουρκική ΜΙΤ απήγαγαν << μέρα


Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013
Συγκέντρωση και πορεία για τη γκαγκστερική απαγωγή του αγωνιστή Μπουλούτ Γιαϊλά 

----------
Υπάρχουν παρακάτω βίντεο
Ακολουθεί το βίντεο με τις ομιλίες
----------
 Η Επιτροπή Αλληλεγγύης στους πολιτικούς κρατούμενους της Τουρκίας και του Κουρδιστάν οργάνωσε 11/06/2013- Τρίτη συγκέντρωση στα Προπύλαια και διαδήλωση προς την τούρκικη πρεσβεία, σε απάντηση και διαμαρτυρία για την γκαγκστερική απαγωγή και παράδοση στο τουρκικό καθεστώς του αγωνιστή Μπουλούτ Γιαϊλά.
 Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας οργάνωσε το απόγευμα της Τρίτης στα Προπύλαια, ηΤρίτη, 18 Ιουνίου 2013
  Ερώτηση του ΚΚΕ
για την απαγωγή του πολιτικού πρόσφυγα Μπολούτ Γιαϊλά
Δημοσίευση: Πέμ, 13/06/2013

Ερώτηση προς τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης, Γιάννης Γκιόκας, Χρήστος Κατσώτης και Σπύρος Χαλβατζής σχετικά με την απαγωγή και παράδοση στην Τουρκία του πολιτικού πρόσφυγα Μπολούτ Γιαϊλά.
Αναλυτικά το κείμενο της Ερώτησης:
«ΕΡΩΤΗΣΗ


Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2013
Εκδήλωση αλληλεγγύης στο προαύλιο της ΕΡΤ για τους Τούρκους και Κούρδους Πολιτικούς πρόσφυγες

        Η απαγωγή και παράδοση στην Τουρκία στις αρχές Ιουνίου του πολιτικού πρόσφυγα Μπουλούτ Γιαϊλά αποτέλεσε μια μείζονα παραβίαση του Συντάγματος, των νόμων, και των ατομικών δικαιωμάτων. Επρόκειτο για μια κοινή επιχείρηση ελληνικών, τουρκικών και αμερικανικών υπηρεσιών, κατά παράβαση κάθε έννοιας νομιμότητας.
Σήμερα, μια σειρά άλλων αγωνιστών από την Τουρκία και το Κουρδιστάν απειλούνται με παράδοση στην Τουρκία. Με στόχο την ενημέρωση για την εξέλιξη αυτών των υποθέσεων, και θέλοντας να δείξει έμπρακτα τη στήριξή της στον δίκαιο αγώνα των εργαζόμενων της ΕΡΤ, η Επιτροπή Αλληλεγγύης στους Πολιτικούς Κρατούμενους από την Τουρκία και το Κουρδιστάν οργανώνει ανοιχτή εκδήλωση την Τρίτη 23 Ιουλίου στις 7:30 στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.
        Στην εκδήλωση θα μιλήσουν η δικηγόρος Γιάννα Κούρτοβικ, εκπρόσωπος ΟΛΜΕ και πολιτικοί πρόσφυγες από την Τουρκία και το Κουρδιστάν. Στη συνέχεια
ο Περικλής Λορίδας και οι Εραστές του Ονείρου  & οι Έρωτες Πολεμιστές θα τραγουδήσουν την αλληλεγγύη τους στους αγωνιστές από την Τουρκία και το Κουρδιστάν. 

Ο ΜΠΟΥΛΟΥΤ ΓΙΑΪΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΑΓΩΝΑ!

       Ο Μπουλουτ Γιαϊλα στις φωτογραφίες που βρίσκεται στο ισότοπο Ηalkinsesi (Φωνή του Λάου) φαίνεται να μοιράζει περιοδικά  Υuruyus ( «Πορεία»).
        Ο Μπουλουτ Γιαϊλα με συνεργασία του ΜΙΤ –ΕΥΠ –CIA

Δημοφιλείς αναρτήσεις