ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑ: ΤΑΙΝΙΑ ΤΥΠΟΥ F - “F TİPİ FİLM”, ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΑΙ ΚΕΝΑΝ ΘΑ ΕΚΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΕΛΙΑ (ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΥΠΟΥ F).


ΤΑΙΝΙΑ ΤΥΠΟΥ F - “F TİPİ FİLM”Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΧΑΣΑΝ ΚΟΣΑΡ (ΤΣΕΤΙΝ)ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΕ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΣΤΙΣ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014. Και αυτό έγινε διότι φρόντιζε και συμπαραστεκόταν στους φυλακισμένους αγωνιστές απο την Τουρκια.
Εχει πολιτικό άσυλο εδώ και 27 χρόνια και ενεργεί στα πλαίσια της Επιτροπής Αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους απο την Τουρκία και το Κουρδιστάν.

ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ  ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΑΙ ΚΕΝΑΝ ΘΑ ΕΚΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΕΛΙΑ (ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΥΠΟΥ F). Απο το 2013 γίνονται αιτήσεις για έκδοση των αγωνιστων απο την Τουρκία στο φασιστικό  κράτος της Τουρκίας. Είναι παράνομο το οτι η Ελλάδα δίνει τα στοιχεία των αγωνιστών απο την Τουρκία που είτε έχουν πολιτικό άσυλο είτε εχουν κάνει αίτηση για αυτό.

Στις  21 Ιανουαρίου, ο Κενάν που πήγε στο τμήμα αλλοδαπών Θεσσαλονίκης  για ανανέωση της άδειας παραμονής του , και ο Μουσταφά που τον συνόδευε, τους έγιναν προσαγωγές με αίτια ότι έχουν ένταλμα Ιντερπόλ.
Στις 22 Ιανουαρίου που παρουσιάστηκαν στην εισαγγέλευα εφετών , αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και με εγγύηση 2.000 ευρώ.
 Όπως όλοι γνωρίζουμε οι σύντροφοι αυτοί και οι περισσότεροι  άλλωστε έχουν  βγεί απο απεργιά πείνας μέχρι θανάτου. Για την άσχημη ψυχολογική και σωματική τους κατάσταση ευθύνονται τα λευκά κελιά. Για να δείτε το τι έζησαν και το τι θα ζήσουν οι σύντροφοι αυτοί σε περίπτωση που εκδοθούν στην Τουρκία, παρακολουθήστε την ταινία Τύπου F (Λευκά Κελιά).

Μετά απο την παρακολούθηση της ταινίας θα γνωρίζετε:
1. Τι σημαίνει ο βασανισμός της απομόνωσης.
2. Πως ζούν οι πολιτικοί κρατούμενοι στα λευκά κελιά.
3. Παρά τις δύσκολες συνθήκες η αντίσταση ειναι δυνατη.
Καθε σωματικός και έλεγχος κελιών ειναι αφορμή για βασανισμό. Η παραπάνω εικόνα δεν είναι απο την ταινία αλλα απο έλεγχο κελιών στις 3-4 Οκτωμβρίου στις φυλακές τύπου F (Λευκά κελιά) Tekirdag. Για να παρακολουθήσετε το βίντεο:  

Δεν είναι μια ταινία . 14.2.2014 Στις τουρκικές φυλακές τα βασανιστήρια ειναι μια καθημερινή ρουτίνα. Καθε σωματικός κ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις