Ο Pablo Hasel καταδικάστηκε σε 2 χρόνια φυλάκιση!

Επέλεξε να τραγουδήσει ενάντια ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ και να πει οτι Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ!   "Θα με βάλουν στη φυλακή επειδή λέω την αλήθεια, αλλά ποτέ δεν θα με κάνουν να σιωπήσω" (Πάμπλο Χάσελ)   Ο Καταλανός επαναστάτης ράπερ, Pablo Hasel, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 9 μηνών και 1 ημέρας για "προσβολή του βασιλιά και προπαγάνδα υπερ της   τρομοκρατίας". Θα παραμείνει στη φυλακή για συνολικά 2 χρόνια λόγω των προηγούμενων εγκλημάτων του και της προσβολής του.Η σύλληψη του έγινε μετά από 10 ημέρες. Ο Pablo Hasel   αποκάλυψε με τα τραγούδια του τις αδικίες στη χώρα του, την ιμπεριαλιστικη εκμετάλλευση και τις καταπιέσεις του φασισμού. Με τα τραγούδια του μιλάει για το   φασισμό στην Τουρκία και τον αγώνα του Λαϊκού Μετώπου εκεί. Με κάθε ευκαιρία εκφράζει την υποστήριξή του στο συγκρότημα Grup Yorum. Ο καλλιτέχνης δεν είναι μόνο για να τραγουδάει   αλλά και   για να λέει   στους ανθρώπους   τα δεινά των λαών του κόσμου   και να τους καλείς να α

Έλληνες δικαστές αποφάσισαν την έκδοση του ERDOGAN CAKIR στην Γαλλία.


Έλληνες  δικαστές αποφάσισαν την έκδοση του ERDOGAN CAKIR  στην Γαλλία παρά το ότι επισταμένως επισημάνθηκε σ’ αυτούς και από τους μάρτυρες, αλλά και από τους δικηγόρους του, ότι μετά την έκτιση της ποινής του στη Γαλλία, είναι πλέον ή βέβαιον ότι θα επακολουθήσει η έκδοσή του στην Τουρκίας.
Ο Erdogan Cakir έχει ήδη ζητήσει πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα, στη Γαλλία δε δεν μπορεί να παραμείνει πλέον, διότι του έχει αφαιρεθεί η άδια παραμονής του και αυτό σημαίνει ότι θα επακολουθήσει η απέλασή του στην Τουρκία.
Οι γαλλικές αρχές ζήτησαν την έκδοση του ...... βασιζόμενες σε δικαστική απόφαση «περί τρομοκρατίας». Με την απόφαση αυτή κατηγορείται, εάν είναι δυνατόν, ότι:
Α)        Συμμετείχε σε διαδήλωση για την πρωτομαγιά
Β)        Διοργάνωσε διεθνή συνάντηση ενάντια στην απομόνωση των κρατουμένων στις φυλακές Τουρκίας (λευκά κελιά)
Γ)        Διοργάνωσε κάμπινγκ για τους Τούρκους πολιτικούς   πρόσφυγες και
Δ)        Συμμετείχε στις δραστηριότητες του καθ’ όλα νόμιμου Συλλόγου «ΑΝΑΤΟΛΗ»
            Παρά το ότι για όλες αυτές τις δραστηριότητες υπήρχαν τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα από τις γαλλικές αρχές (άδειες κλπ).  
Όλες αυτές οι διώξεις έχουν στόχο την τρομοκράτηση και ενοχοποίηση του δημοκρατικού αγώνα που δίνεται στην Ευρώπη. Όλες οι κατηγορίες που περιλαμβάνονται στις δικογραφίες αφορούν δημοκρατικές δραστηριότητες. Οι ελεύθεροι πολίτες έχουν αναφαίρετα δικαιώματα και κανείς δεν μπορεί να τα καταστρατηγήσει.
Με αυτές τις επιθέσεις, η Ευρωπαϊκή Ένωση και στη συγκεκριμένη υπόθεση η Γαλλία, συνεχίζει να επιτίθεται λυσσαλέα, σύμφωνα με την ιμπεριαλιστική της ταυτότητα. Όμως, με αυτές τις επιθέσεις, δεν θα μπορέσουν να εμποδίσουν αυτόν τον δίκαιο και νόμιμο αγώνα.

 Εμείς, οι επαναστάτες από την Τουρκία, εδώ και χρόνια αγωνιζόμαστε ενάντια στον ιμπεριαλισμό, τον καπιταλισμό και τον φασισμό στη χώρα μας για ανεξαρτησία, δημοκρατία και ελευθερία. Ζούμε σε μια χώρα που με δεκάδες στρατιωτικές βάσεις, την κατέχουν οι ιμπεριαλιστές, που ληστεύουν την οικονομία της με τα μονοπώλια, σε μια χώρα που την έχουν εξαρτημένη οικονομικά και πολιτικά. Γι’ αυτό το λόγο είναι ευρέως διαδομένη στη χώρα μας η φράση «Αν φταρνιστεί η Αμερική, εμείς θα γριπωθούμε». Γι’ αυτούς τους λόγους η χώρα μας κυβερνάται με χούντες και φασιστικές κυβερνήσεις. Αποτέλεσμα των αγώνων μας προς το σκοπό αυτό ήταν εκατοντάδες άνθρωποί μας να πέσουνε θύματα. Εμείς αγωνιζόμαστε ενάντια σε ένα φασιστικό σύστημα που δολοφονεί τους ανθρώπους στη μέση του δρόμου, που τους καίει ζωντανούς μέσα στις φυλακές, που θάβει εκατοντάδες άτομα σε ομαδικούς τάφους, που πεθαίνουν τα μωρά από την πείνα, που βασανίζει τους ανθρώπους στη μέση του δρόμου. Όσα έγιναν πρόσφατα και ζήσαμε στην αντίσταση της πλατείας Ταξίμ μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου στην πραγματικότητα αρκούν για να εξηγήσουν τα πάντα. Αγωνιζόμαστε ενάντια σε όλα αυτά, αποκαλύπτουμε το φασιστικό πρόσωπο της Τουρκίας, λέμε την αλήθεια και αντιστεκόμαστε ενάντια στην τυραννία.
Ο αγώνας ενάντια στον ιμπεριαλισμό και τον φασισμό δεν είναι αδίκημα. Στην πραγματικότητα, αδίκημα είναι η συνεργασία με τον φασισμό ενάντια στους επαναστάτες που αγωνίζονται για δημοκρατία και ελευθερία! Αυτές οι διώξεις δεν θα μπορέσουν να εμποδίσουν τον αγώνα μας. Εμείς συνεχίζουμε να δίνουμε ένα νόμιμο και δίκαιο αγώνα για την πατρίδα μας και το λαό μας, με κανένα τρόπο δεν θα παραιτηθούμε από τον αγώνα μας. Γιατί ξέρουμε ότι έχουμε δίκιο και θα νικήσουμε.

ΚΑΤΩ Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ
ΖΗΤΩ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ