Ο Pablo Hasel καταδικάστηκε σε 2 χρόνια φυλάκιση!

Επέλεξε να τραγουδήσει ενάντια ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ και να πει οτι Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ!   "Θα με βάλουν στη φυλακή επειδή λέω την αλήθεια, αλλά ποτέ δεν θα με κάνουν να σιωπήσω" (Πάμπλο Χάσελ)   Ο Καταλανός επαναστάτης ράπερ, Pablo Hasel, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 9 μηνών και 1 ημέρας για "προσβολή του βασιλιά και προπαγάνδα υπερ της   τρομοκρατίας". Θα παραμείνει στη φυλακή για συνολικά 2 χρόνια λόγω των προηγούμενων εγκλημάτων του και της προσβολής του.Η σύλληψη του έγινε μετά από 10 ημέρες. Ο Pablo Hasel   αποκάλυψε με τα τραγούδια του τις αδικίες στη χώρα του, την ιμπεριαλιστικη εκμετάλλευση και τις καταπιέσεις του φασισμού. Με τα τραγούδια του μιλάει για το   φασισμό στην Τουρκία και τον αγώνα του Λαϊκού Μετώπου εκεί. Με κάθε ευκαιρία εκφράζει την υποστήριξή του στο συγκρότημα Grup Yorum. Ο καλλιτέχνης δεν είναι μόνο για να τραγουδάει   αλλά και   για να λέει   στους ανθρώπους   τα δεινά των λαών του κόσμου   και να τους καλείς να α

Οι δολοφονίες είναι παράδοση για το Φασιστικό κράτος της Τουρκίας!- φωτογραφίες και βιντεο


Υπεύθυνος για τις δολοφονίες στην Άγκυρα είναι
ο ιμπεριαλισμός και ο συνεργάτης τους το ΑΚΡ!

Σήμερα στην Άγκυρα, οι βομβιστικές επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Άγκυρα κατά τη διάρκεια της «Συγκέντρωσης για την Ειρήνη», η οποία διοργανώθηκε από τις Συνομοσπονδία Δημοσίων Υπαλλήλων, Επιμελητήριο Αρχιτεκτόνων και Μηχανικών, Ομοσπονδία Επαναστατικών Εργατικών Συνδικάτων και Ένωση Γιατρών Τουρκίας, για άλλη μία φορά αποκάλυψαν το πραγματικό πρόσωπο της Τουρκίας. Σύμφωνα με την πρώτη επίσημη ανακοίνωση σκοτώθηκαν 86 και τραυματίστηκαν 186.
Οι παρακρατικοί αιματοκύλησαν πάλι το λαό. Ο φασισμός συνεχίζει να χύνει σαν ποτάμι το αίμα του λαού. Ο φασισμός, χωρίς να κάνει διακρίσεις ανάμεσα σε άνδρες, γυναίκες,  ηλικιωμένους, νέους, παιδιά με τις αιματοβαμμένες επιθέσεις που πραγματοποιεί αποδεικνύει τον φόβο που τον διακατέχει απέναντι στο λαό και αποδεικνύει ότι πλησιάζει το τέλος του. Ο μόνος δρόμος για να θάψουμε το φασισμό την στο χρονοντούλαπο της ιστορίας είναι ο πόλεμος μέχρι την κατάκτηση της ελευθερίας, δεν είναι η προσέγγιση με αυτούς που μας αιματοκυλούν αλλά να τον πνίξουμε στο αίμα που ο φασισμός χύνει.
Το ΑΚΡ δεν κυβερνάει. Με το φόβο ότι θα χάσει την εξουσία μεγαλώνει ακόμη περισσότερο την έχθρα του απέναντι στο λαό. Να μην προσπαθήσει κανείς να αποκρύψει την πραγματικότητα, ισχυριζόμενος ότι πίσω από αυτές τις βομβιστικές επιθέσεις και δολοφονίες βρίσκεται το ΙΣΙΣ ή κάποιες άλλες οργανώσεις. Ο πραγματικός υπεύθυνος είναι ο Ερντογάν και το κυβερνών κόμμα (ΑΚΡ)
Σε αυτά τα χώματα δεν ζούμε για πρώτη φορά τέτοιες μαζικές δολοφονίες. Έφτασε η ώρα, απέναντι σε αυτές τις δολοφονίες ο λαός να ξεσπάσει στον εχθρό, να στραφεί ενάντια στον ιμπεριαλισμό και στον συνεργάτη του που είναι το φασιστικό κυβερνών κόμμα (ΑΚΡ), να ζητήσει λογαριασμό για το αίμα μας που χύνεται.
Η πραγματική ΕΙΡΗΝΗ μπορεί να γίνει μόνο όταν νικήσουμε το φασισμό, διώξουμε από τα χώματά μας τον ιμπεριαλισμό, και κατακτήσουμε μια αταξική κοινωνία, χωρίς εκμετάλλευση, με ισότητα και ελευθερία, δηλαδή με την εγκαθίδρυση του σοσιαλισμού. Ο μόνος δρόμος για την απελευθέρωση των λαών είναι ο κοινός αγώνας όλων των εθνών και θρησκευτικών δογμάτων.

Ο Φασισμός με Δολοφονίες και με Βόμβες δεν θα Υποτάξει τους Λαούς της Ανατολίας!

Υπεύθυνος των Δολοφονιών Είναι ο Φασισμός του ΑΚΡ. Δολοφόνος Είναι το Κράτος!

Θα Ζητήσουμε Λογαριασμό από τους Εχθρούς του Λαού που Μετέτρεψαν τη Χώρα μας σε Λίμνη Αίματος!

10.10.2015


Λαϊκού Μετώπου στην Ελλάδα
10.10.2015


Λαϊκού Μετώπου στην Ελλάδα