Να Γινει Δεκτο Το Αιτημα Της Fadik Adiyaman


ΚΑΛΟΥΜΕ
27 Απρίλιου  Τετάρτη  στις 6 μ.μ
ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΡΗΓΙΛΗΣ)

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ FADIK ADIYAMAN
Η Fadik Adıyaman συνελλήφθει στις 2 Φεβρουάριου του 2016 στην Τουρκία, στην πόλη   Αydın. Τώρα κρατείται μόνη της, σε ένα μικρό κελί, στην φυλακή, τύπου Τ, Tekirdağ. Συνεχίζει την απεργία πείνας εδώ και 84 μέρες, κατά της απομόνωσης και των αυθαίρετων συνθηκών. Το αίτημα της είναι να μεταφερθεί σε άλλη φυλακή, διπλά στις συντρόφισσες της.

Η Fadik Adıyaman είναι αγωνίστρια και έχει 2 παιδιά. Έμενε στην περιοχή Αρμουτλού και συμμετείχε εκεί σε κάθε δράση, για το νερό, το ρεύμα, το δικαίωμα στέγασης. Καθώς και σε δράσεις κατά του γκρεμίσματος των σπιτιών και της διαφθοράς.
Συμμετείχε επίσης στον αγώνα για τη δικαίωση των αιτημάτων των πολιτικών κρατουμένων, αλληλέγγυα στην απεργία πείνας μέχρι θανάτου που διεξήγαγαν από τον Οκτώβρη του 2000 μέχρι το Γενάρη του 2007.   Εξαιτίας του αγώνας της , καταδικάστηκε ως μέλος παράνομης οργάνωσης και αναγκάστηκε να φύγει από την Τουρκία. Ήρθε στην Ελλάδα και συμμετείχε στους αγώνες για τα δικαιώματα των λαών και των εργαζομένων.
Μια αγωνίστρια που όλη τη ζωή της πάλεψε, βασανίστηκε, φυλακίσθηκε, αλλά ποτέ δεν έσκυψε το κεφάλι. Τώρα βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση .
Η Τουρκία με κάθε μέσον συνεχίζει την καταπάτηση των δικαιωμάτων. Ακόμα και για βασικά δικαιώματα δίνεται μάχη.
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ FADİK ADIYAMAN
Τέλος στην απομόνωση!

Η Fadik Adıyaman να μεταφερθεί διπλά στις συντρόφισσες της!

Σχόλια